Friska

Igår var första feberfria dagen så vi passade på att åka och handla lite. På kvällen var vi hos w och hjälpte henne sätta upp poolen. Elsa tyckte det var spännande att sitta på stegen och kolla ner.

Idag blir det dagis för Elsa. Måste skryta lite med henne. Hon är så duktig utan blöja nu, så nu är hon till och med på dagis utan blöja. Och nappen slutade hon ju med för några månader sedan. Så himla skönt att slippa den. Ja, hon börjar bli stor nu.

Har äntligen bokat tid för klippning och folieslingor nu. Första lediga tiden var 10 juni, så det får bli då. På salong etage igen, men jag blev jättenöjd sist 😀


Födelsedag och jobb

Igår fyllde Krille år. Av mig fick han ingenting, men av barnen fick han ett mobilskal med dem på, ett bälte med 4 vattenflaskor att ha runt midjan när han springer och en anmälan till ett lopp i Rödeby nästa helg.
Sedan ringde jobbet och undrade om jag hade möjlighet att jobba på kvällen. Ställde upp och både jag och patienterna överlevde. Var kul att gästspela lite. Är ju över 1 år sedan jag jobbade sist.
Barnen har haft feber sen i torsdags. Iaf Nova, Elsa blev sjuk i fredags. Hoppas på att det ska ge med sig snart. Idag regnar det ju ändå så det blir till att vara inne. Tror Krille ska iväg och handla sen, men vi får ju hålla oss hemma.


Lite sämre väder igen

Då var det soliga, fina vädret borta och det visar regn framöver. Dagen började med utv.samtal på Elsas dagis. Det gick jättebra:) När halva dagen hade gått körde jag och barnen en runda till lindex där det blev lite nytt till Elsa ( 3 st t-shirts, 1 par shorts, 1 linne och 1 klänning). Sedan har vi varit borta hos w ikväll och bland annat ätit pizza. Det var gott.

Förra veckan var vi med Elsas dagiskompis Noel och hans lillasyster och mamma hemma hos Agnes och tog lite kort. Elsa och noel tog kort tillsammans och det blev såå bra! Se bara hur gulliga de är. Är ngn intresserad av att ta kort hos Agnes är det bara att lämna en kommentar eller maila mig på caroline84_j@hotmail.com för prisuppgifter.


Instagram

Jag är ju inte så mkt för att skriva långa inlägg utan små kortfattade gillar jag mest. Har blivit mer fast i instagram och då blir bloggen lidande har jag kommit på. Man lägger ju ut bilder där dagligen på vad man gör och då känns det ju redan som man bloggar, så då blir den här bloggen lidande istället. Men det får bli lite inlägg här ändå ibland.

Igår var vi ute mkt i det fina vädret. Var ute och gick i 2 omgångar så nästan 1 mil blev det. Idag ska vi på fotboll ikväll och kolla när Julia spelar. Annars har vi inget inplanerat.


Fullspäckad helg

Vad helgen gick fort. Krille åkte ju ut i fredags och jobbade. Karin Tim och Noah kom en stund och hälsade på. Vi gick bort till lekparken och lekte lite. När de hade åkt hem åt vi lite mat och sedan körde vi vidare till Linda med familj och spenderade kvällen där. På lördagen var vi först hos mamma en runda och sedan blev det pappa resten av dagen. Vi grillade på kvällen. I söndags var vi på åvallen och kollade när Elsas och Novas kusiner spelade fotboll. På kvällen blev vi sedan bjudna hem till Weronica på middag. Ja, det var den helgen det. Bara 10 dagar kvar nu och sedan är Krille ledig 3 mån. Som vi längtar. Ska nog börja göra i ordning hallen och trappan när han kommer hem. När vi kommer hem från Norge ska jag kosta på oss en ny vit fin ytterdörr med. Blir nog bra sen när allt är klart.

https://cdn3.cdnme.se/728540/6-3/pic_519228ed9606ee5d9b50aea3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/728540/6-3/pic_519228ed9606ee5d9b50aea3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/728540/6-3/pic_51922981ddf2b33d64fa17b4.jpg" class="image">


Handlar

Vi skulle iväg och handla men båda barnen somnade på vägen så nu sitter jag kvar hos dem i bilen medan Krille shoppar loss på biltema. Efter blir det en sväng på Willys.

Idag har vi varit ute mkt. Oj vad Nova har gått mkt ute idag. Så duktig så :)


BVC och kvällspromenad

Kom på idag att jag borde väga Nova så att det blir lagom att väga henne en gång till sen innan vi åker till Norge. Ringde om en tid idag på morgonen och vi fick komma idag och väga henne. 1 vecka kvar till hon är 9 mån ungefär och hon väger nu 7950 g och är 70 cm lång. Kurvorna gick nedåt idag, men vi har ju varit sjuka så det är väl kanske inte så konstigt.

Ikväll har Elsa och jag varit hos w en runda. Vi gick en runda i fina Ådalen och sedan stannade vi vid Ådalens dagis så Elsa fick leka av sig lite. En helt underbar kväll.


Soft förmiddag utan mamma ;)

Ensamma hemma, Carro ville stå på marknaden å sälja lite. Jag Elsa å Nova har hunnit med både frukost, fruktstund å nu är vi ute. Trodde Nova skulle sova men hon blev Superpigg efter vi gick ut.
Har varit på lekparken och kollat på hästen lite längre bort.
Efter lunchen Åkte vi till gullabo marknad. Gick en stund sedan va det hem igen. Elsa gick två par Foppa-tofflor å en ballong.

Tack för mig


En förmiddag i wämöparken

Idag efter frukosten körde vi till wämöparken och spenderade några timmar där i det underbara vädret.
'
 
Det var några av bilderna.
Har precis duschat och ikväll blir det sängen tidigt då jag är jättetrött redan och imorgon ska jag upp tidigt då jag ska stå på Gullabo marknad åt mamma och sälja handarbeten.

RSS 2.0