Lediga dagar

Har nu varit ledig i 2 dagar. Igår började Karin och jag måla andra omgången på altanen. Målade hela väggarna och 12 brädor i taket:P Nu är det bara resten av taket kvar och så ska allt målas ytterligare en gång till. Kommer bli fint när det är klart. Har planerat att köpa en hammock också som jag kan ligga o sova i om dagarna. Det finns ju inget skönare att ligga (läs sova) i. Idag har jag och hundarna varit på ett litet besök hos mamma. Vi var ute en runda i det fina vädret. Var så trött när jag kom tillbaka så nu har jag sovit i en timme. Väldigt skönt. Har även hunnit äta med. Gjorde ris- och kasslergratäng igår, så det var bara att värma maten idag. Mycket smidigt. Imorgon blir det åter jobb igen. Skönt att bara jobba 3 dagar den här veckan för jag är ständigt trött.

Nu återstår det bara 6 dagar tills Krille kommer hem och sedan är han hemma i 3 långa veckor!

Målarprojektet

Lite bilder från dagen:Det blev som en helt annan altan. Nu återstår det att måla den 1-2 ggr till.
Den hade aldrig blivit målad om inte Karin hade hjälpt mig idag. Tusen tack!

Onödigt vetande

Då har man jobbat 3 dagar den här veckan än så länge. Är ledig i 2 dagar nu innan det är dags att jobba helg. Pratade med Krille för knappt ett par timmar sedan. Han var optimistisk och sa:

-Snart har jag varit ute en vecka redan!
Jag som inte är lika optimistisk:
-Det är ju bara 2 dagar.
-Aha (hörde man suckandes i andra änden på telefonen).

Jag hade önskat att det snart var en vecka däremot.

Imorgon kommer några hit och ska byta vår vattenmätare så det blir väl att man får hålla sig hemma. På fredag blir det att luncha ihop med Marja. Ska bli kul. Ska passa på att kolla in deras nya lya på Bergåsa.

68 dagar kvar till semestern nu. Längtar verkligen...

I´m back again

Det var väldigt länge sedan man skrev här nu. Det är ju inte så mycket som händer. Skulle grillat igår egentligen med Krilles släkt, men jag jobbade ett extrapass så vi har fått skjuta på det. Idag ska vi ju på hockey så det blir ingen grillning idag heller. Har precis varit på Maxi och handlat inför grillningen imorgon i stället. Innan Maxi tog vi oss en sväng in till stan o åt på glassiären. Nu har man det avklarat med.
Redan söndag imorgon. Det innebär att Krille redan ska ut o jobba igen på måndag. Ser fram emot nästa gång han kommer hem för då har han tagit en veckas semester så då är han hemma i 3 veckor i stället! Sedan jobbar han bara 1 vecka och är ledig 2 igen. Semestern börjar ju närma sig med. 28 juni börjar den för min del. Ska faktiskt bli skönt med tidig semester. Jag funderar på om man skulle planera att åka bort ett litet tag då. Bara några dagar så man känner att man kommer iväg. Ingen som vill med på en minisemester? Sverige, Danmark, Polen? Jag är öppen för alla förslag. Tror jag  kan övertala Krille att följa med oxå.

På återseende snart

RSS 2.0