Första advent

Då så var stakarna på plats i fönsterna. Tog fram de redan igår och tände även de igår med.. Jag brukar kunna hålla mig till söndagen, men jag tyckte det var så mörkt o trist så tjuvstartade lite:P Igår eftermiddag var jag och syrran ute och gick med hundarna i orionspåret. Gick den rundan som var 5 km. Kändes väldigt skönt efteråt. Idag har vi också gått men eftersom det regnade nöjde vi oss med att gå 2.5 km rundan. Vi övade dock lite inkallning o la spår med som tog sin lilla tid. Känns som man har gjort ngt vettigt den här helgen iaf.

I eftermiddag blev det hockey. De förlorade i förlängningen mot Ulricehamn. Blev verkligen besviken känner jag. Jaja nya tag nästa gång. snart ska jag lägga mig. det e 5 dagars jobb som gäller nu. Börjar kl 7 imorgon.

Stickskada

Ja o så skulle den dagen med komma. Förr eller senare skulle det  hända...
Dagen började bra på jobbet o jag tyckte det flöt på bra. Innan lunch skulle jag gå o ta ett blodsocker på en patient. Sockret var i alla fall skyhögt o jag skulle hämta lite insulin och ge honom..Gick o hämtade sprutan, gav honom insulinet och sen när jag skulle sticka in nålen i hylsan: AJ! Nålen hade gått igenom hylsan o rakt in i mitt finger.
Det var bara att ringa till Landstingshälsan för att beställa tid till vaccination och blodprovtagning. Så idag har jag fått första dosen mot hepatit B (ska ha 2 sprutot till sen) o sen har jag testats för olika hepatit-sjukdomar plus HIV. Lite scary. Men förhoppningsvis ska ju blodproverna vara bra.. Man kan ju inte se nu innan om jag e smittad. Man vill bara kolla upp innan så jag inte redan är smittad. Har med mig en hel bunt papper hem med som jag ska skicka in till Försäkringskassan. Allt detta för ett jäkla litet nålstick.

Handlade efter jobbet så jag var inte hemma så tidigt. Nu sitter jag bara framför datorn o gör ingenting.

4 dagar kvar till Krille kommer hem nu.

Redan

Då var det redan dags att åka o jobba igen. Jobbade kvällen igår o ska jobba kvällen idag med. Hade planerat att hinna med att spela en stund med men det hann jag aldrig med. Har gjort ett storkok med spagetti o köttfärssås i stället.. Skönt att ha matlåda både till ikväll o imorgon. O sen räcker det även till middag när jag kommer hem morgon. Hur skönt som helst.

Har redan börjat längta till sommaren, hehe. Får man förlängt på jobbet så innebär det att jag kommer få min allra första semester på sommaren:) Hur härligt ska inte det bli? Får hoppas bara att Krille o jag kan ha semester samtidigt. Hade varit kul att åka iväg några dagar till Öland. Har tänkt så i många år, men jag har alltid jobbat hela somrarna. Jaja, nu går jag händelserna lite i förväg. Det e ju jul först om jag inte minns helt fel. Känner inte direkt för att julpynta o sånt, men jag får väl leta fram stakarna iaf. Får bli mer nästa år. Behöver typ bara köpa 2 julklappar i år o det är till mina småbröder. Kan tänka mig att båda två önskar sig pengar så det e ju snabbt fixat.

Nä nu ska jag gå ut med hundarna en runda med innan jag kör.

5 dagar kvar tills Krille kommer hem!

Storhandlat

Idag har jag varit ledig. Mycket skönt måste jag säga. Låg kvar i sängen till kl var 11 idag. Tog upp hundarna i sängen kl 9 o sen sov vi vidare. Så mysigt att ha hundarna i sängen:) Sedan åkte vi till pappa i Fågelmara och åt middag. Pappa o jag körde ut till Björkenäs när vi hade ätit och beställde en ny vämepump till oss. Så snart är man 20 000 kr fattigare. Men tänk vad varmt o skönt vi ska få det sen. Krille o jag har även tänkt att sätta in en kamin någon gång under nästa år med.

Idag är det precis en vecka till krille kommer hem. Saknar honom sååå. Det bärjar bli tråkigt att vara hemma själv nu.

Biljett till salu

Gjorde precis en väldigt klantig sak... Skulle boka biljett till en KHK match (karlskrona hockey)  nästa helg... Bara det att jag köpte 2 biljetter. Vet inte vad jag tänkte på, men Krille e ju inte hemma nästa helg.... Någon som vill gå med mig? Jag har ju 1 biljett över nu. Känner mig väldigt klantig.

Har jobbat hela helgen och det har gått bra. Jobbar imorrn med, så jag tänkte faktiskt lägga mig tidigt ikväll. Ska ut med vovvarna nu.

KHK vann med 4-1 över Kungälv idag:D Väldigt bra måste jag säga.

Natti natti

Ledig

Idag är man ledig. Började med att sätta mig här framför datorn o har inte gjort ngt annat än idag.. krille ändrade om sladdar o skit innan han åkte så nu fungerar ingen tv... Kunde han inte gjort i ordning efter sig innan han åkte? Nu måste jag stå ut i 11 dagar till innan jag får kolla på tv. O med det menas att jag inte kan kolla på Idol ikväll.....

Solen lyser ute, men det verkar väldigt kallt. Får väl snart tvinga mig ut en runda med hundarna. Någon som vet var man får tag på en konsumentombudsman? Vår värmepump har ju krånglat sen vi flyttade hit så jag tänkte prata med sådan gubbe... Pumpen fungerar endast när det är plusgrader, så jag tycker det borde gå under dolda fel... Har jag tur kan kanske vår försäkring ta det annars... Är inte så insatt i sånt, men jag gör vad jag kan för att slippa betala 20 000 på en ny.

Längtar efter krille förstås, men nu när han e ute har jag ju en chans att spela ifatt honom på WOW:P


Innan läggdags

Har precis jobbat kvällen. Allt har gått bra. Imorgon börjar man vid kl 7 igen, så jag får snart lägga mig. Tänkte bara skriva lite här först... Har inte hunnit med så mkt idag eftersom jag gick upp kl 11.30:P Hur skönt som helst. Har precis pratat md krille, som e på Irland. vad jag e glad att vi ha 3G mobiler. Det kostar lika mkt att ringa där som här hemma nämligen. Kanon!
Imorgon efter jobbet är det kalas som gäller. Noah fyller 2 år idag egentligen, men jag får komma imorgon eftersom jag har jobbat idag. Syrran fyller föresten år imorgon kom jag på. Tur att vi bara firar varandra när vi fyller jämnt. Annars hade man fått springa på kalas hela tiden.

Vi har köpt en ny tv förresten. Är hur nöjd som helst med den. Det blev en 40" Lcd. Hade egentligen tänkt mig en större tv, men försäljaren i affären sa att man inte skulle ha större än 42" om man inte hade väldigt långt avstånd fram till tv:n. Jag blev nöjd iaf o det e ju huvudsaken.

Natti natti

Hockeykväll

Vill börja med att tacka min systerdotter Agnes för det nya utseendet på min blogg. Jag är mycket nöjd med den. Den är lite mer personlig nu. Nu är det bara upp till mig att lägga ut lite bilder med till mina blogginlägg.

Började dagen med att jobba till 15.15 och sedan flexade jag ut lite tidigare för att gå på hockey. Mötte upp syrran, Agnes o Krille vid Statoil. Sedan körde jag ut till Rosenholm. Kollade på en underbar match mot Ulricehamn. Kan ju nämna att KHK vann med 7-1. Jippi!!

Snart dags att gå och lägga sig. Ska köra Krille till flyget imorgon kl 5.00. Kommer bli segt att gå upp så tidigt. Ska fika med Honey senare på dagen. Ska bli mycket nice.

Natti natti

På tiden

Det är på tiden med en liten uppdatering här ser jag.. Inte för att det har hänt så mkt men, men... Agnes ska hjälpa mig att fixa om bloggen lite, så jag har väntat på henne, men nu får jag väl ta mig i kragen o skriva ett inlägg iaf.
Hade inflyttningsfest här igår. Tycker den blev mkt lyckad! Var inte meningen att vi skulle ut egentligen, men med lite sprit i kroppen så blev det ju självklart att vi skulle in till stan. Mattias ringde efter sin brorsa som kom o hämtade oss i jämjö o körde in oss till stan. 7 personer var vi i bilen på ditresan. Kan tillägga att det var trång även att Mattias satt i bagaget, haha... O sedan fick han köra till Jämjö o hämta ett gäng till. Var ju bara piraten som var öppet på en fredag, så vi hamnade där. Men jag hade mycket trevligt måste jag säga. Imoprgon är det jobbardag.. Känner inte alls för det.. Direkt efter jobbet ska krille o jag till Rosenholm o kolla på KHK. Heja heja!!! Ska bli jättekul!!
Det börjar närma sig måndag nu. Blir att gå upp tidigt o köra Krille till flyget. Han ska ju till Irland i 15 dagar.. Kommer kännas som en evighet. Tur att man har hundarna att umgås med iaf.
Nä, nu måste jag föna håret. Ska inte dröja lika länge med nästa inlägg.

RSS 2.0