Ledig dag

Idag har jag haft en ledig dag och den har tillbringats inomhus med barnen. Vilket väder det är ute. Hoppas stormen är över tills man ska köra till jobbet. Imorgon blir det upp extra tidigt då barnen ska lämnas på dagis först. Har 4 jobbdagar nu framför mig innan det är ledig helg. 

Tack weronica och Linda med familjer för all barnpassning i helgen!!!
Helg på kirurgen

Jobbhelg för min del. Har jobbat kvällen både idag och igår. Imorgon är det dagtur som gäller och jag tackar för den extra timmen man får sova inatt. Barnen var hos weronica igår och sov över där till idag. Strax efter 7 idag på morgonen ringde Elsa och ville att jag skulle komma. Har lämnat barnen hos Linda idag och där ska de vara tills jag har jobbat klart imorgon. Sedan är jag bara ledig på måndag innan 4 nya jobbdagar väntar. 

Ska försöka sova lite nu. Jobb och födelsedag

I måndags började man jobba igen. Det har gått bra, men längtar redan tills jag ska vara ledig över sommaren. När man är hemma känner man inte alls för att jobba, men när man väl är på jobbet känns det bra. 
I ons blev Nova 14 månader och igår blev Elsa 3 år. Tänk att det redan har gått 3 år... Den mest populära presenten igår var cykeln, som hon fick. Imorgon ska vi ha kalas för släkten, så idag har vi gjort smörgåstårtor, som pappa och Lisbeth har hjälpt oss med. Har en del kvar att fixa imorgon med. Krille är på fest nu, så jag hoppas att han piggnar till i tid så vi hinner göra allt. 

Måndag morgon

Då var det måndag igen och dags för dagis. Är lite rädd för att lämna barnen idag då jag vet att det går magsjuka. Imorgon är det dags att ta bort tildas stygn. Ska lämna barnen lite tidigare på dagis så jag kan åka iväg med henne ensam. Det är 100 ggr lättare. 
Vilket kanonväder vi hade här igår. 17 grader och strålande solsken. Jag och barnen var och handlade lite höstlommor som vi planterade. Elsa fastnade för en blå ljung. 

Inskolning

I måndags var det dags för Nova att börja på dagis. Det har gått jättebra hittills. Imorgon ska vi dit 2 h. Tänk att det bara är 1,5 v kvar tills jag börjar jobba. Lite skrämmande. Mest rädd är jag för Nova som stoppar allting i munnen. Som nu ikväll var vi borta på lekparken någon timme och jag vet inte hur många stenar jag fick plocka från hennes mun. Hon är ju så snabb. Hur ska de på dagis kunna passa henne hela tiden? Får hålla mina tummar att det går bra. 

Annars rullar dagarna på som vanligt här hemma. RSS 2.0