I Oslo

Igår tog flög jag och en jobbarkompis till Oslo. Dessvärre fick vi inget jobb igår, så vi åkte runt i Oslo istället. Hade 20 grader igår o helt vindstilla. Så underbart väder! Vi hamnade på ett uteställe vid Aker brygge där jag drack en cider och Ulrika drack en öl. 
Vi har det bra, men idag hoppas jag på att få jobba. Det är ju därför vi är här. Dock ska jag ta spårvagnen in mot centrum nu på förmiddagen och leta upp några muggar på kremmerhuset.no som jag vill köpa. 
Saknar mina tjejer där hemma. O så krille såklart 😉


En dag hos syrran

Idag har vi varit hos Karin och lekt. Barnen har kört elbil, varit i lekparken, hoppat studsmatta, gungat, lekt i lekstugan med mera. Elsa var trött redan klockan 18 ikväll haha. 

Tidigare i veckan var vi på BVC med Nova förresten. Hon fick spruta och sedan var det mätning och vägning. 82 cm lång och 10,7 kg tung. 
Bjuder på en bild där Nova är laddad på studsmattan och en bild på dagens 3,5 åring 
Uppdatering

Ja då har det hänt lite här hemma igen sen sist man skrev. Vi har bytt panelen på ena gaveln och väntar på att plåten ska komma till vindskivorna. Sedan återstår det en omgång målning till innan det är klart. Blir sån skillnad mot innan o ändå har vi valt samma färg. Jag har bokat in mig på en resa till Oslo för lite jobb. Åker redan nästa ons. Kommer sakna ihjäl mig efter barnen. 

Ja det är väl ungefär det som har hänt och som kommer hända inom kort. Jobbar endast 1 mån till innan jag blir ledig i 3 hela månader! RSS 2.0