År 2011

Förra året var jag duktig och gjorde en sådan fin sammanfattning av år 2010. I år känner jag att det har varit ett riktigt skitår så därför kommer jag inte att sammanfatta året. Den ena tråkigheten efter den andra har kommit det senaste halvåret. Hoppas verkligen på ett bättre 2012!

Idag har jag o Elsa varit o handlat lite. När jag skulle betala upptäckte jag att VISA-kortet var borta. Som tur var hade jag lite kontanter så jag kunde betala ändå. Har letat efter kortet här hemma, men hittar det inte. Det känns ju kul att vara utan pengar när man är hemma själv. Får nog ta och beställa ett nytt kort. Tur att jag bara är hemma själv i en vecka iaf.

Hoppas att ni alla får en bra kväll.

Gott Nytt År!!!!

Trött

Elsa har precis somnat. Hon har vänt på dygnet helt o hållet känns det som. Krille är iväg på fest igen, så vi är själva hemma. Imorgon är det ju Krilles sista dag hemma, så jag hoppas att vi hittar på ngt kul. Tänkte ta ett bild på Elsas rum ikväll på hur hon har lyckats stöka till det idag. Alla leksaker ligger på golvet + innehållet i hennes byrålodor, så jag vet inte om man ska skratta eller gråta när man ser det. Om jag kommer ihåg ska jag ta ett kort sen iaf. Det är inte bara i hennes rum som det ser ut så utan hon rensar allt som kommer i hennes väg. Är grymt trött på att städa o plocka upp saker hela tiden. Lika bra att jag lägger mig snart, för nu känner jag mig enbart gnällig. Återkommer imorgon.

Julafton 2011

Är riktigt nöjd med dagen. Har varit kul att ha varit samlade nästan hela familjen. Det har ju aldrig hänt förut. Elsa hade ett helt berg med julklappar att öppna. Hon fick kläder, fåtölj, kök, väska, filmer, cd-skivor, gosedjur, dammsugare, tomte, presentkort, flygplan m.m. Kommer inte ihåg allt... Hon har iaf precis somnat så jag hoppas på att hon sover riktigt länge imorgon. Det blir till att köra till återvinnigen imorgon och lämna alla kartonger o sånt som har blivit idag.
Till och med jag fick en julklapp idag. Det har jag inte fått på flera år. Fick en hoodtröja av märket puma av Elsa.



Sista dagen gjord

Då har man äntligen jobbat sin sista dag. Tycker ändå det har varit roligt att få jobba lite. Nu blir det hemmamys i 2½ mån innan inskolningen på dagis börjar. Vet fortfarande inte var hon hamnar på dagis, men jag hoppas att de hör av sig snart. Idag har vi gjort knäck. Vet inte hur de blev än. Tänkte göra en omgång till sen för det blev inte så många.
Imorgon blir det en städdag då vi ska fira julen här hemma ju. krille erbjöd sig att åka o köpa ny diskmaskin om jag städade själv, haha... Diskmaskinen får klara sig året ut innan vi köper ny. Krille får allt hjälpa till stt städa imorgon :P
Efter att ha gåstrejkat har Elsa börjat gå en massa. Det är så roligt att se henne gå omkring här inne. Jaja, bättre sent än aldrig.

Nu ska jag wordfeuda lite.

God Jul om jag inte skriver mer innan!!

Hemkommen

Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat kväll. Har varit lugnt och skönt på jobbet. Hoppas det håller i sig imorgon med. Elsa ligger o sussar så sött. Ska snart gå o göra henne sällskap så jag orkar upp tidigt imorgon. På måndag är jag ledig och då blir det lite förberedelser inför julen. Ska hinna handla o lite sådant. Igår gjorde jag Rocky roads så nu har jag bara knäck kvar att göra med. Bara 4 dagar kvar nu att jobba....

Vår Luciadag

Elsa har varit tärna idag. Så söt:) Snart ska jag hoppa in i duschen innan det blir jobb igen. Måste först publicera lite bilder på den söta tärnan:





Snart dags att jobba

Vad helgen har gått fort. Igår var vi o handlade lite på Maxi. Fixade Bernts julklapp där, så nu är nästan alla julklappar klara. Jobbar 4 kvällar den här veckan varav 1 ska avverkas ikväll. Är bara ledig på fredag o då verkar det vara fullt upp redan. Jaja, ska inte klaga. Jag är ju snart ledig i 3 månader!!


Det ska ju börjas i tid sägs det:


Kalasdags

Ikväll ska vi på kalas hos Manda som fyllde år 8 dec. Tror det är 7 år hon fyller. Har lite dålig koll måste jag erkänna.

Vi hade en toppendag i Malmö i måndags och jag fick med mig en hel del julklappar hem. Sedan har jag jobbat resten av veckan, så jag har varit så trött idag. Jag passade på att vila en stund o wordfeuda lite när Elsa sov nyss. Måste snart hoppa in i duschen med. Igår bakade Elsa, krille o jag pepparkakor:) Elsa ville bara äta degen ;) Idag skulle jag ha julpyntat, men jag får skjuta på det till imorgon istället. Tänkte jag skulle få upp lite tomtar o så.. Det börjar ju närma sig jul. På julafton blir det att fira den här med hela tjocka släkten förutom Karin, Jimmy, Noah och Tim. Synd att inte alla kunde vara med, men vi blir rekordmånga ändå. I vanliga fall brukar vi ju dela släkten i 2 delar när vi firar jul. Ska bli kul att få vara många i år.

Nä, nu ska jag ner o vika lite tvätt. Ska se om inte Krille kan ge Elsa en smörgås, så jag får vika tvätten ifred. Det är ju dags för lite mat nu.

Helgen

Vi har haft besök från skåne hela helgen. Igår spenderade vi dagen på Leos lekland i Kalmar och sedan på IKEA. Köpte lite smått o gott inför julen. Mest julklappar kan jag avslöja. Imorgon åker jag till Malmö för lite julshopping. Elsa och Krille får stanna hemma, men jag tror inte de har någonting emot det ;) Tar tåget som går 6.38, så det blir att stiga upp tidigt imorgon. Jobbar bara 2½ vecka till innan jag går hem, men jag är knappt ledig någonting fram tills dess. Förutom imorgon är jag bara ledig helgen. Veckan efter jobbar jag 6 dagar. Ska bli så skönt att få vara hemma på heltid igen.

En bild på Elsa när hon och Krille bakade chokladbollar:


RSS 2.0