Vecka 6 avklarad

Vecka 6 blev en rätt bra vecka träningsmässigt. På tisdagen var jag som vanligt på bootcampen. Vi sprang en massa upp o ner för backar, så det var ett tungt pass. På onsdagen blev det wellness gym 1 h (jag har inte tränat där på evigheter). 
Sedan blev det ett cwc-pass både på fredagen och lördagen, så den veckan blev helt klart godkänd. 

Känner mig väldigt seg idag eftersom jag har jobbat inatt. Barnen är på dagis och Krille jobbar, så jag har det lugnt och skönt för en gångs skull. 
Ska vila lite till och sedan ska jag hämta barnen. Krille slutar inte förrän 18 ikväll. 
Veck 5 slut

Den här veckan har jag hunnit med 3 st pass på cwc i lyckeby. Den största händelsen den här veckan är ändå 15 april när Nova lärde sig cykla utan stödhjul. Tycker hon är duktig för att vara så ung. Elsa var ett år äldre när hon lärde sig. 
Jaja, tillbaka till träningspassen. 
I tisdags blev det ett bootcamp pass, i torsdags ett stationspass och likaså i lördags. I fredags var vi ute och gick 3,65 km i ådalen med Weronica, men barnen var med så det tog nästan 1,5 h att gå. Så därför räknas inte det med i träningen. Bootcamp vecka 4

Veckan som var bjöd endast på 2 träningspass. I tisdags var jag på ett bootcamppass som vanligt och på fredagen var jag på ett cobrapass. Funderade på om jag skulle trycka in ett pass på lördagen med innan jobbet, men insåg att jag inte skulle hinna. Barnen ville gå på marknad o åka karusell, så vi åkte dit i lördags en runda på förmiddagen sedan körde jag och lämnade Elsa hos oscar som skulle köra henne till simskolan. Nova o jag körde hem och åt samt släppte ut hundarna innan vi körde mot förskolan inne i stan. Igår ringde de från förskolan och sa att Elsa hade fått vattkoppor, så det var bara att hämta hem barnen tidigare. Kommer få stanna hemma hela den här veckan. Mamma har lovat att passa barnen en stund imorgon medan jag är på mitt bootcamppass. Tyvärr kommer det nog inte bli mkt träning den här veckan heller. På onsdag är det 4 veckor sedan jag åt godis sist (jag har dock ätit en glass en gång). Jag har inte ätit pasta eller bröd på hela den här tiden heller. Vet att man ska undvika korv med, men det har jag faktiskt ätit 2 ggr. Jag har tappat ca 2 cm runt midjan och 1,5 kg. Har bara 0,7 kg kvar som jag vill gå ner nu och sedan är jag nöjd. Vill dock tappa några centimeter runt midjan till.  Har även anmält mig till kristianopel runt/kustmaran i sommar. Ska springa 5 km. Vet nog inte vad jag har gett mig in på

Bootcamp vecka 3

Då var vecka 3 avslutad på bootcampen. Jag har ju haft ont i halsen så det här blev min första träningsvecka. 3 pass har jag hunnit med och det är vad som är mitt mål per vecka. 
I tisdags blev det ett bootcamppass. Blev att springa mycket då. Igår var jag på ett cobrapass där det var mycket armar. Och idag har jag gått på ett stationspass, som var jättejobbigt. Elsa fick följa med idag då de hade ordnat ett pass till barnen med. Dans o fysik tror jag det var. Sedan har vi kollat på fotboll i em ett tag. Imorgon är tanken att vi ska mossriva lite och sedan ska jag jobba natt. Nova har haft vattkoppor sedan i fredags, men nu äntligen börjar det bli bättre. 

RSS 2.0