Intest

I torsdags hade jag intester på boitcampen. Överlevde, men det var grymt jobbigt. Idag har jag inplanerat ett stationspass men kände mig lite halvt förkyld när jag vaknade, så ska känna efter lite först hur jag mår. Träningen är mellan 10-11 och sen måste vi hem snabbt som tusan för att duscha och äta innan jag ska lämna Elsa hos oscar som ska följa med henne på simskola och sedan ska jag lämna Nova inne på torgbackens förskola i stan. Med andra ord är det jobb som väntar i eftermiddag. Har grym träningsvärk från i tisdags så jag vet knappt om jag kan genomföra ett pass idag, haha. Var ute och gick med pappa igår i fågelmara, så 4,5 km kan jag plussa på träningen med. 
Igår var jag och barnen inne i stan också en runda förresten. Vi gick i en hel del affärer och fikade på 1364. Fika går alltid hem hos oss. Jag tog en smoothie dock. 
Nä, nu ska jag känna efter lite till om jag tror att jag kan träna eller inte. 

Nya tag

Har haft en ledig helg och vilken energi man har fått när solen har varit framme. Igår var vi i Rödeby och kollade på fotboll när Julia spelade. Elsa var på simskola med en stund. Idag har vi varit i Kalmar. Var en sväng inne på eco och handlade lite nytt shampo och balsam. Barnen hittade varsitt skrivbordsunderlägg med frost på. Sedan var vi inne på ikea där jag endast handlade blommor idag. Därefter var jag inne på Cubus en runda själv och hittade faktiskt 5 klädesplagg till mig och 2 till Krille. Kors i taket. Det brukar alltid bli att man endast handlar till barnen. 
Har även anmält mig till bootcamp i lyckeby med. Det börjar egentligen idag, men jag gjorde en sen anmälan så jag ska inte börja förrän torsdag. Ska bli spännande, men vet inte hur jag ska lösa det med barnvakt än. Gissar på att barnen kommer få följa med, men nu på torsdag hade jag behövt hitta ngn som kan passa dom då jag ska göra mina intester. Jag kommer ju lätt vara sämst av alla. Ska försöka blogga lite mer nu och sammanfatta varje vecka. Den här veckan som kommer nu väntar dock 6 dagars jobb. Får se hur pigg man är efter det. 
RSS 2.0