Det är mina tjejer det





Idag har jag inte gjort många knop än så länge.. Känner inte för att göra någonting. Har bara inplanerat att jag ska ut o gå en lite längre runda med hundarna. Vi har varit ute o tränat lite hinder idag. Tycker det gick bra.

Hej hopp

Arbetslös

Ja då har man klarat av de två sista monsterpassen, vilket innebär att jag är arbetslös nu. Känner mig inte så orolig än. Får hoppas att det dyker upp ngt jobb snart. Ska ju jobba i resursen så jag hoppas på några dagar varje månad iaf. Stena Line ska ju med säga upp många nu, men får hoppas att krille inte drabbas. Han har ju trots allt varit där sedan 2001, så det har nog kommit många nya efter honom.

Ska snart gå o lägga mig. Är trött även att jag sov till och från fram till kl 14.30 idag. Det svåraste brukar vara att somna andra natten efter att man har jobbat natt. Alltså natten imorgon.Jag undrar vad man ska hitta på imorgon... Ha hört av pappa att jag behöver plocka undan lite ute i trädgården så jag får väl lyda order... Behöver städa här inne med, men varför göra allt på en o samma dag när man ändå går hemma nu. Ska iofs träffa en gubbe från kommunen på måndag för timanställning på boenden.

På tisdag kommer Krille hem igen. Tycker det har gått fort. Han har ju inte mer än hunnit åka ut o jobba. Men det ska bli skönt med att få sällskap om natten igen. Jag gillar ju inte att sova själv. Är en liten fegis. Tur att man har 2 bra vakthundar, haha..

1 dag kvar

Idag efter jobbet var jag o fixade lite tårta. Ska ha det o bjuda på. Det är ju min sista dag imorgon. Blir dock bara arbetslös några timmar för jag ska in o jobba natten sen med. Så först blir det jobb till 16 o sen blir det hem o äta o sova en stund för att sedan jobba 10 h till på natten. Trodde verkligen att jag skulle komma iväg till Norge, men nu verkar det osäkert.. han hade ett uppdrag till mig i Ålesund 31 aug o 3 veckor framåt. Fick tacka nej till det eftersom jag ska följa med Krille på bröllop 19 sept. Annars hade jag åkt. Det känns som jag får sikta in mig på att åka efter bröllopet istället. Det var ju synd, men sånt e livet.. Får se om han hittar ngt annat uppdrag till mig, men tiden börjar bli knapp nu.. Hade ju velat veta innan helgen om man ska åka..

Är det inte dags för Krille att skriva ett inlägg här snart tycker ni?

Råtta?

Idag har Marja o Honey varit här på besök. Det var trevligt. Synd att man inte träffas oftare.
Krille o jag grillade kyckling ikväll o sedan friterade vi pommes till det. var hur gott om helst. Sedan var vi duktiga o bakade en kladdkaka med. Känns nästan som det är helg nu bara för att man är ledig.
Är lite sugen på att åka utomlands igen nu. Får väl vänta lite med tanke på svininfluensan. Kollade lite på resor till Thailand idag. Synd att det ska ta så jäkla många timmar att flyga bara.. ingen som vill följa med oss i Februari? Det går faktiskt flyg från Kalmar numera.
Fick förresten ett mail i fredags om jobb i Norge. Jag mailade tillbaka o sa att jag kunde tänka mig att åka tillbaka till samma ställe som sist om de kunde göra resvägen smidigare.. För inte ska man behöva ta 4 flyg enkel resa för att komma fram. Får se om han svarar imorgon. Ev. blir det att jag reser redan nästa vecka isf. Har sagt att jag kan jobba 3-17 sept. Blir lite pengar iaf förhoppningsvis. O så vill ju Linda att vi ska tatta oss med, men det får nog vänta till efter Norgeresan isf. Jag vet ju inte ens vad jag vill ha för bild. En råtta med främre halvan med päls o bakre halvan där man bara ser ett skelett kanske? Nä skojar bara. Något roligare ska jag väl komma på. Imorgon är det sista dagen krille har semester. Hur ska jag kunna klara mig i 6 dagar själv här hemma? Kommer bli tomt.

Nä, nu ska jag lägga mig o kolla på en film tror jag.

natti

Hmm

Hade skrivit ett långt inlägg som jag råkade radera..... orkar inte skriva något nu för nu blir det sängen.


Slut på semestern

Ja då har man snart avverkat sin sista semesterdag. Känns inte alls kul att börja jobba imorgon men jag har bara 7 arbetsdagar kvar så det ska väl gå. Har skickat in papper nu med på att jag har företräde till lediga jobb inom landstinget så det e bara att hoppas på att man får ngt. Har även ringt kommunen idag o sagt att jag vill börja som timanställd så den 31 aug ska jag in till stan o träffa en snubbe. So far so good. Får hoppas man får ihop någr timmar varje månad... Blir det för lite jobb åker jag till Norge. Ska iaf börja här hemma i Sverige o se om man kan å ihop ngt.
Skriver mer ngn annan dag..

Lite nattamat

Nu sitter vi här vid varsin dator o äter ett par varma smörgåsar. Det var längesen man åt det. Undrar egentligen varför man inte äter det oftare. Det är ju så gott.
I fredags var vi på fest hos Sofie o Linus o sedan var vi ute på sailet en runda. Vi spenderade kvällen vid ett öltält där irländsk musik spelades. Blev direkt sugen på att åka till Irland o sitta på en pub där o lyssna på irländsk musik.
Det får nog vänta lite dock.
Idag har vi varit på hockey. KHK-Oskarshamn. jag tyckte det gick väldigt bra trots att de förlorade med ett mål. Domarna sög ju. Oskarshamn hade inte allt för mkt att säga till om trots att de spelar i allsvenskan.
Imorrn ska jag ta mig i kragen o söka mitt första jobb. alltså det första efter det här jobbet. Påmonsdag börjar man jobba igen. Jobbar ju bara 2 veckor innan jag blir arbetslös så det ska nog gå. Funderar förresten på att åka till Ullared på tisdag. Ngn som vill följa med?

Hotta brudar från Fregatten

Ja i fredags var jag på räkfrossa med gamla jobbet. Drack väl ett o annat vinglas för mycket, men jag hade väldigt skoj. Minnet är väl inte helt ok från den kvällen. Tog iaf lite bilder som jag måste lägga upp.


Hotta brudar från Djursholm FREGATTEN

















Som sagt så var det en mycket lyckad kväll.

Tog ett kort på Julia i sin nya frissa (nyklippt och med färgat underhår) som jag måste lägga ut med: 


Några dagar senare....

Nu har det gått ett par dagar sedan jag skrev visst.. Är inte så duktig på att uppdatera. Vi var iaf i Kalmar sist när jag skrev. Var typ i de flesta affärer runt IKEA. Shoppade på IKEA lite smått o gott som vanligt. Sedan hittade jag en MP3 spelare på Mediamarkt. En skitsnygg rosa faktiskt med färgdisplay o med inbygda högtalare. Sedan i förgår var pappa hos oss och vi spenderade några timmar med att ta bort stubbar.
Igår rullade vår bil närmare 40 mil. Blev en heldag i Tosselilla med syskon och syskonbarn. Jag var rätt trött när jag kom hem. Men vi hade kanonväder hela dagen så det var mycket trevligt.

Idag ska vi hämta våra tapeter som har kommit nu o sen ska vi handla lite. Ett ont måste.
Sen får jag se om det blir beachen eller om det blir mer arbete här hemma i trädgården. Ser ut som vi har haft storslakt bland buskarna här hemma.

Imorgon ska jag på räkfrossa med gamla jobbet. Hoppas på fint väder då med.

Shoppingdag Destination Kalmar

Snart åker vi till Kalmar för att spendera lite pengar. Trycket i plånboket har blivit för stort.

På återseende

En bit på vägen





Så här långt jar vi kommit vad det gäller buskarna. Där man ser jord har det varit buskar innan. Nu ska man bara rensa skiten på ogräs med o göra lite snyggt. Har några lass med grenar stt köra iväg sen.

Idag på förmiddagen var vi på hockey. Det var KHK:s första träning. Nästan 700 pers kom för att se den. Känns bra med hockey igen.

Trädgårsarbete och handling

Det har blivit mer trädgårsarbete här. Igår gav vi oss på ett stort projekt. Nämligen att klippa alla miljoner buskar. Jag som inte vill ha massa skit på tomten klippte ner en stor buske ett par meter skulle jag tro.. Vi skulle egentligen fortsatt idag, men jag kände för att åka o shoppa lite istället. Var på Beckers o kollade på tapeter o tro det eller ej men efter 10 min hade vi bestämt oss för en tapet som vi ska ha i vardagsrummet. Jag som brukar ha sådan beslutsångest. Vi beställde 7 rullar så nästa vecka blir det till att riva tapeter igen. Var förresten o handlade en stege med 7 steg idag så vi har när vi ska klippa träden sen med. Kostade nästan 700 spänn för tusan.. Vi som behöver en vanlig stege på 8 m oxå.. Får köpa senare i höst.
Snart kommer Krilles farsa o Eva hit en runda. Jag har inte ens planerat vad vi  ska äta än idag. Ngt förslag på vad man kan ha?

Jag skriver mer en annan dag

RSS 2.0