Dagens fråga

Har inte slitit mig från datorn än. Kom att tänka på en sak. Ofta läser man folk som skriver "svärföräldrar". Inget konstigt med det kanske, men är det inte så att man ska vara gift först innan man kan kalla dem för svärföräldrar? Själv skulle jag aldrig säga svärföräldrar. Det blir den dagen man gifter sig, om man nu gör det ngn gång.

Så frågan lyder nu: Är det rätt att kalla killens/tjejens föräldrar för svärföräldrar innan man är gift?

Ni vet ju vad jag tycker.


Äntligen ledig

Idag e jag äntligen ledig. har jobbat 10 av 11 dagar innan så jag känner mig lite sliten:P Ska snart iväg o rida o ikväll ska vi festa. Blir förhoppningsvis kul. Var ju ett tag sedan man var ute om man så säger. Vad kallt det har blivit ute om dagarna nu. Fick skrapa rutorna när jag skulle iväg till jobbet igår. Det e väl snart dags att leta fram vinterjackan skulle jag tro.
Har lite funderngar på att sätta in en kamin i huset, men men det får nog vara till nästa år.. kan ju avvakta o se vad vi får för elräkningar först. Annars har inget annat kul hänt. Jag har bara jobbat o sovit denna halvan av okt iaf.. Det värsta e att jag har 2 6-dagars veckor framför mig, vilket innebär att jag bara e ledig 2 dagar av 14. Krille åker ju ut o jobbar på mån, men som det e nu har jag knappast träffat honom nu när han har varit hemma. Jobbar bara heltid året ut ju, så förmodligen får jag mer tid över nästa år. Har lite dåligt samvete att jg inte e ute o går långa promenader med hundarna varje dag. Nu måste jag leta fram mina ridkläder.


Lång vecka

I måndags kom Krille hem från båten. I söndags fick de veta att båten inte skulle gå kvar här i K-na mer. I stället blir det Irländska sjön i fortsättningen. Så det var sista gången han åkte till Polen. Igår ringde Skepparen och frågade om det var ok att jobba 3 veckor ute i stället för 2. Så nu blir det förmodligen att han jobbar 3 veckor ute och 3 veckor hemma. Blir ju väldigt skönt när han e hemma, men 3 veckor borta e en evighet.
Själv ska man snat iväg o jobbar. Jobbar 6 dagar i rad. Inte alls kul. har jobbat 2 dagar så nu e det bara 4 dagar kvar:D På måndag e jag äntligen ledig så då får vi fortsäta pyssla med huset. Det e riktigt kul att ha o göra hela tiden. Vädret har ju varit kanon hela veckan så det e synd att man jobbar bara.. Jobbar typ hela tiden känns det som, men det e väl därför det heter heltid:P Nu ska jag fixa mig i ordning.

Internet igen!

Nu fungerar äntligen vårt internet!!
Idag är jag ledig. Så skönt. Vädret verkar vara bättre idag än igår iaf. Har precis ringt o bokat in en klipptid. Det e verkligen välbehövligt. Tänkte gjort det under semestern, men tiden räckte inte till som vanligt. Vi har haft fullt upp. I söndags började vi måla staketet, men färgen räckte inte så det e lite kvar att måla. Ska försöka komma ihåg att köpa 4 liter till idag när jag kör hem från stan. Sedan när vi har målat klart ska vi stängsla in hela tomten så hundarna kan springa fritt. Det blir mkt att springa på:)
Jobbar bara tors o fre med denna veckan sedan e jag ledig i helgen. Kanske ngn som vill hitta på ngt? Typ festa lite kanske?
Förresten ngt konstigt hände igår. Jag var o tränade på gym, hahaha. Följde med syrran o Agnes dit. Skämde nog ut stackars Agnes. Vid en maskin skulle man sitta o gresa mkt. Jag e världens oviga människa så jag fick tvinga in mina ben med våld. Sedan kom jag knappt ut därifrån. Ajaj, vad ont det gjorde.
Trodde jag skulle ha värsta träningsvärken idag, men jag känner typ ingenting så nästa gång får jag ta i mer. Jaja, nog om detta. Måste fixa till håret lite nu innan jag ska iväg till frissan. Puss o hej

RSS 2.0