Lördag

Igår lämnade vi Krille på båten och snart har vi varit ensamma 1 dygn. Bara 13 kvar haha.
Igår var vi och hämtade några hallonplantor hos Weronica och grävde upp ett land. Jag fick ju sån fin grävhjälp ;) Sedan på kvällen var vi där och åt tacos. Så himla gott ju. Idag regnar det ju typ så vi får se vad vi hittar på. Båda barnen är förkylda dessutom.


Tiden går

Tiden går och på fredag börjar Krille jobba igen. Vi har lagt golv i hallen och fixat i ordning det sista så det känns skönt. Nu är det bara lite ute som ska fixas med innan fredag. Har verkligen varit 3 underbara månader nu när Krille har varit hemma. Har haft så mkt mer energi när man är 2 st som hjälps åt. Bara vi klarar oss från sjukdomar kommer nog hösten också kännas ok.

Idag har jag och grannen varit och tränat ett cwc-pass i lyckeby. Är lite skakig i armarna nu.


Nova 1 år

Det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss i Norge. Vaknade mitt i natten (8aug) att det åskande väldigt mycket och regnade. Steg sedan upp tidigt för att åka och jobba. När jag åt frukost så började det läcka in vatten från väggen helt plötsligt så det blev att väcka alla och sedan kasta upp alla saker som låg på golvet för att försöka rädda så mkt som möjligt. Fick ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma och sedan fick jag ringa till de som ägde lägenheten. Till slut kom några polacker med en pump för att få bort vattnet, men det regnade ju så mkt så det kom in vatten lika fort som de öste ut. Insåg rätt fort att vi inte kunde bo i lägenheten mer så det blev att packa ner allt för att bege oss hemåt. I 3 h sprang vi i vattnet och packade. Kändes skönt att få lämna ett regnigt Norge. Blev ett stopp i Ullared på vägen hem och vi hittade lite saker som vanligt. Hade dock inte så mkt plats i bilen. När vi väl kom hem var kl nästan 24 men barnen var pigga efter att ha sovit en del i bilen så de fick leka av sig en stund innan vi la oss. Fredagen spenderade vi här hemma med att packa upp och att städa. Lördagen var vi på 65-årskalas hos pappa. Var sedan och handlade målarfärg till hallen så Krille har målat den ett par gånger. Nu ska vi bara beställa golv med. I tisdags var vi hos krilles pappa på kalas och igår var vi ute och åt på sjörök för Linda fyllde år. Idag har vi städat och ordnat här hemma för vi har haft kalas för fina Nova som är 1 år idag.

Tack för alla fina presenter som hon har fått idag!


2 pass kvar

2 dagpass kvar. Blev tillfrågad idag om jag kunde jobba på söndag, men tackade nej då vi ska köra hem efter jag har slutat på fredag ju. Har börjat packa lite smått idag. Imorgon blir det att städa allt förutom golven och toaletten. Får ta det på fredag innan vi åker. Räknar med att vara hemma runt 4 på natten till lördagen. Blir att åka och handla en runda och sedan ska vi på kalas till pappa som fyller 65 år.

Nästa inlägg får bli när vi är hemma.


Slut på helgen

Ja då var det slut på den här helgen med. Igår öste regnet ner så vi kunde inte göra så mycket. Blev en sväng till ikea igen och på kvällen spelade vi yatzy och drack vin. Idag har vädret varit bättre. Vi har varit på dagiset ett tag och lekt och sedan har vi även ikväll spelat yatzy och druckit vin. Blev lite chips till också.
Imorgon jobbar jag kväll och nu väntar jobb 5 dagar i rad innan det blir hemfärd på fredag. Som vi längtar nu :)


1 vecka kvar

Då är det exakt 1 vecka kvar att jobba. Kommer säker gå fort då jag jobbar hela veckan. Är dock ledig i helgen. Det gick bra att vara på nytt ställe igår. Idag var jag tillbaka på gamla stället igen. När jag kom hem möttes jag av en gående Nova. Så duktig hon har blivit de sista dagarna.
Imorgon ska det tydligen regna, så får se vad vi hittat på. På söndag ska det vara fint igen iaf.


RSS 2.0