Jag erkänner

Jag erkänner att jag redan har satt upp stakar o stjärnor ikväll och tänt dem. Förr i tiden väntade jag alltid med att tända tills den riktiga dagen, så i år är jag extremt tidig. 
Idag har först mamma varit här på besök och då passade jag på att städa lite här inne medan hon passade barnen. Sedan har Oscar varit här en stund ikväll med. Novas ögon såg rätt ok ut idag på morgonen tyckte jag, men nu var de återigen lite kladdiga. Att det aldrig kan gå över bara. Båda barnen har precis somnat så jag tror jag ska roa mig lite nu med att slå in presenter till adventskalendern. Kräknatt

Novastackarn blev magsjuk inatt. Kräkte ner både hennes säng och vår, så idag har tvättmaskinen gått varm här hemma. Hon är piggare nu, men tyvärr har hon fått ögoninflammation med. Fick droppar utskrivet direkt då vi hade problem att bli av med ögoninflammationen sist vi hade det. Elsa och Nova har ju närkontakt titt som tätt och sen klänger de på mig sen. Hoppas salvan hjälper lite snabbt så jag kan jobba på torsdag helst. 

Har hunnit putsa alla fönster här nere och hängt upp lite julgardiner under idag och igår. På fredag ska jag leta upp alla stakar och på lördag tänder jag dem. Kan inte vänta till söndag, haha. Lite småseg

Är på väg till båten för att lämna krille nu. Är sådär lite småseg av att ha jobbat 7 av de 8 senaste dagarna. Nova är måttligt road av att åka bil, så det blir en trevlig resa det här. Hoppas på många sovtimmar inatt så man är pigg imorgon. 
Måste börja handla lite småsaker till julkalendern snart. Inte det lättaste dock, då man har barnen med sig hela tiden. 

Igår kom dagiskorten hem. Så fina de är!Kvällstur

Igår jobbade man en kvällstur och idag är det återigen dags att jobba kväll igen.  På fredag är dagis stängt, så det är tur att krille inte ska gå på förrän kvällen, så den dagen löser sig också. Har jobbat 2 helger i rad nu, så ska inte jobba helg förrän 14 dec nästa gång. Skönt. Ja, det var lite på jobbfronten det. 
Annars händer det inte så mkt här hemma. Krille har ett golv att lägga innan fredagen helst. Får se vad jag och barnen hittar på till helgen. Ny vecka igen

Då var det ny vecka igen. Tiden springer fram som vanligt. Har jobbat fre, lör, sön så idag har jag varit ledig. Vi åkte till Kalmar en runda. Blev lite shopping på Ikea, lite bus på Lattjoland och nya hemtelefoner på Netonnet. När vi nästan var hemma ringde de och sa att vårt golv hade kommit, så krille körde till lyckeby och hämtade hem de 2 sista förpackningarna. Förhoppningsvis hinner krille lägga golvet innan han åker ut och jobbar igen på fredag. 

Tjejerna och jag har varit hemma själva ikväll då Krille har varit på hockey. Vi fick lite besök av w, så det vag trevligt. 
Ledig dag

Har jobbat hela helgen plus igår, så nu är man ledig i 3 hela dagar. Vårt nya golv kom igår, men det ska ju ligga inne i rumstemperatur i 48 h, så morgondagen är räddad iaf. Idag ska vi nog en runda till krilles farsa i Ronneby. Var ju aldrig där i söndags när det var fars dag så. Ska se om man kan hoppa in i duschen snart. Piggare

Idag har inte Elsa någon feber, men däremot är vi förkylda allihop. Fick ett ryck o beställde nytt golv till vardagsrummet här nere idag. Måste försöka lugna ner mig sen ang. all renovering här hemma. Det blir liksom sjukligt. Känner ju att jag vill göra om här hemma hel tiden. Det kan väl få gå några månader iaf innan jag startar nästa projekt.  Ska försöka skärpa mig, men lovar inget ;) 


VAB

Inatt har Elsa haft en otäck hosta. Steg ändå upp vid 5 idag och väckte barnen som vanligt. Tyckte Elsa var lite varm så tog tempen som visade 38 grader. Jaha lika bra att hålla dom hemma idag då tänkte jag. Dessutom hade båda blivit förkylda under natten, så snoret har runnit i ett på dem idag. Men de har lekt och varit pigga ändå så jag meddelade jobbet att jag skulle jobba imorgon. Nu ikväll började Elsa klaga på att hon frös. Jaha 39 grader hade hon nu. Var bara att ringa till jobbet igen och säga att jag inte kunde komma imorgon heller. Hoppas febern försvinner lika snabbt som den kom.  Spekulationer

Precis hemkomna från ett trevligt kalas hos Hjalmar. Tack så mkt!
Har fått lite frågor om vi ska flytta eftersom jag säljer så mycket saker på Facebook. Kan berätta att ett stort intresse jag har är att sälja saker. Jag säljer gärna saker själv och jag hjälper gärna andra. Nu på sistone har jag hjälpt 3 syskon att sälja av lite möbler och lite annat smått och gott, så där har ni förklaringen. Lika gärna som att köra till tippen kan ju ngn annan få nytta av sakerna tycker jag. 

Har även lovat mamma att sälja lite åt henne så jag kommer fortsätta lägga ut saker på fb. 

Så NEJ. Vi ska inte flytta 

Helg

Oj vad fort tiden har gått sen krille åkte ut. Dagarna bara springer iväg när man jobbar. Igår var jag, mamma och barnen en runda i Kalmar. Hittade lite småsaker inne på Ikea. Skulle egentligen ha handlat en tallrikshylla, men de är ju alltid slut. Sedan var vi en sväng inne på modehuset. För en gång skull var det jag som hittade mkt kläder. Brukar alltid bli att man handlar massor till barnen istället. Efter Kalmar körde vi en runda till Nybro och hälsade på min moster. Är  säkert 5-6 år sedan jag såg henne sist. 

Idag ska vi på kalas vid 2-tiden, så det blir nog bara lugnt innan dess. Om vädret tillåter skulle jag vilja ut och gå en runda. Och sedan ska barnen badas och jag ska in i duschen. Har sedan 3 jobbdagar innan vi är lediga tors och fre. Krille kommer inte hem förrän fre kväll den här gången. Jag jobbar iaf 2 helger i rad nu. Dvs båda helgerna nu när krille kommer hem. 

RSS 2.0