30/3-12 mao 8 år

Idag är det exakt 8 år sedan Krille och jag blev tillsammans. Vi har inte firat det ngt speciellt, utan vi har ätit lite god middag här hemma bara, men det hade det nog blivit ändå.
Känner mig lite trött efter att ha jobbat 6 av 7 dagar, men nu är jag ju ledig i helgen så jag hoppas att få vila upp mig lite då. På måndag är det full fart igen. Jobbar massa nu när krille är hemma. Har försökt att lägga mitt schema så jag  jobbar mkt när Krille är hemma och så jobbar jag lite mindre när vi är hemma själva. Allt för att Elsa ska slippa vara på dagis så mkt.

Dagarna rinner på och jag är redan vecka 22+1 idag. Shit var tar tiden vägen? Bjuder på en bild från idag och jag är lika tjusig i håret som vanligt. Man kan ju undra om det bara finns en bulle i den ugnen?


Ledig

Fick stanna hemma i fredags med Elsa då hon fortfarande hade feber. Hon har haft över 40 grader både på onsdagen i torsdagen. I helgen var hon hos Linda och sov över där i 2 nätter. Första natten sov jag dåligt, men andra natten gick det bättre. Jag har ju aldrig sovit utan elsa innan. Hela söndagskvällen var Elsa så arg på mig slogs o drog mig i håret. Igår fick hon ju vara på dagis o då var hon fortfarande arg på mig när vi kom hem, men det gick över efter ett tag. Idag är vi lediga i har inget alls inplanterat. Jag har betalat in lite räkningar o så o Elsa börjar bli lite gnällig. Vi väntar på att Krille ska ringa o sen får jag fixa lite lunch. Vi har varit uppe sedan 6.20 o Elsa har endast velat ha välling, så hon är nog hungrig snart. Imorgon är det jobb igen. På fredag kommer Krille hem o då får han hämta Elsa på dagis. Då blir hon nog glad.


Sjukling

Natten blev inte så bra den här heller. Hundarna skällde som tusan både kl 1 o 3. O Elsa har blivit genomförkyld o har över 39 grader. Fick i henne Alvedon vid halv 6 i morse. Nu är hon jättevarm igen o slö, men nu vägrade hon ta alvedon. Tur att jag hade suppar hemma med så nu har hon fått igen. Hoppas att hon blir frisk snart.


Lång dag

Hade svårt att somna igår o sen har Elsa bökat runt inatt. Vid 4 tyckte hon att hon hade sovit klart så vi somnade aldrig om igen innan det var dags att stiga upp vid 5.30. Vid 6.15 lämnade jag Elsa på dagiset innan jag körde vidare mot jobbet. Det har gått bra idag för oss båda. Elsa var helt slut ikväll så hon somnade redan vid 18.30. Jag orkade heller inte sitta uppe mer så jag kröp precis ner jag med. Nu är vi lediga i 2 dagar innan det är dags för helgjobb.


Helt ensam

Elsa är på dagis och Krille åkte precis till jobbet. Gud vad ensamt det blev. Känns väldigt konstigt. Tror nästan att jag aldrig har varit hemma själv. Har ju fått vara själv ngn timme innan då Krille och Elsa har åkt någonstans, så jag har kunnat städa eller något. Nu sitter man här själv o vet inte vad man ska hitta på. Städade gjorde jag igår och duschat har jag precis gjort. 2 hela timmar kvar tills jag ska hämta Elsa. Har hon inte sovit på dagis, så lär det bli det första hon gör när hon kommer hem.
Nästa fredag jobbar jag kvällen, så det blir nog ingen möjlighet för oss att träffa krille då. Elsa ska ju bo hos Linda i helgen. Jag hoppas det kommer gå bra, men det gör det nog.

Ute är gräsmattan mossriven och klar och det är väl för tidigt att börja speka i rabatterna än. Jag får nog helt enkelt bara ta det lugnt. Funderar på om vi ska ta en sväng till mamma ikväll och kolla på lite garn till ett par skor, som jag fick mönster utav Lisbeth igår. Ett par miniconverse. ja vi får väl se vad som händer under dagen. Ska passa på att njuta av min sista helg nu innan allvaret börjar.

Halvvägs

Idag har vi kommit till vecka 20 + 0. Med andra ord halvvägs. Var på jobbet o hämtade mitt schema för april. Har inte fått en enda kvälltur när jag är hemma själv med Elsa. Det tackar vi för. Det är bara nu i 2 veckor jag får svårt att lösa det. Säger bara; vad hade vi gjort utan min släkt? Det hade aldrig gått annars.

Får väl bjuda på den första bilden som Krille tog idag. Håret ser ut som det gör. Steg precis upp från sängen.

Btw Elsa somnade aldrig på dagiset idag. Det var som jag trodde.


Seg dag

Idag har jag haft migrän halva dagen. Så drygt. Började vid kl 15 o jag känner mig fortfarande jätteseg. Kan knappt hålla ögonen öpnna, så jag får väl gå o göra Elsa sällskap i sängen snart.
Imorgon ska hon vara på dagis i 3.5 h själv, så då ska hon testa att sova där. Tror inte att hnn kommer att somna om jag ska vara ärlig, men man vet ju aldrig.

Sriver mer en annan dag, när jag känner mig lite piggare.

Helgen

Vi har haft en bra helg. I fredags var vi hos Linda o åt o kollade på hockey. Tyvärr förlorade vi då, men i lördags vann vi mot vita hästen så nu är vi vidare. Igår började vi mossriva gräsmattan. Sedan på kvällen kollade vi på melodifestivalen med pappa, Lisbeth, Erik, weronica, Agnes o Oscar. Till det åt vi en god smörgåstårta. Idag har vi fortsatt mossrivningen så nu har vi bara lite kvar. Elsa ska ju vara själv på dagiset imorgon i 1.5 h så jag tänkte vi skulle hinna det sista då.


Bara en dag kvar...

Nu återstår det bara en dag kvar på dagiset den här veckan innan vi tar helg :) Det har gått jättebra och idag var hon där själv i ca 2 h. Vi fick sitta i personalrummet och det gick jättebra. Dock var det någon som hade knuffat henne, så hon hade fått världens bula i bakhuvudet. Jaja, det blir många bulor till.. Vi har varit en runda hos Krilles farsa  i em och nu ikväll har jag försökt att hjälpa Agnes med Matte B. Det är inte klokt vad man glömmer säger jag bara. Kunde alla tal utom 1 iaf. Ska nog lägga mig tidigt då jag är jättetrött som vanligt.

Återkommer mer i helgen och då har jag förhoppningsvis lite bilder med.

Det har vi haft för oss idag...



Vi har varit och sagt hej till vårt andra lilla <3





2:a dagen avklarad

Idag var vi på dagis mellan kl 13-14.30. Det gick bra idag med, men idag var det inga problem att få med henne hem. Hon somnade redan vid 19.30 ikväll för hon fick bara sova en timme innan vi skulle gå till dagiset idag, så hon var trött. Imorgon ska vi vara där mellan 9-11. Tycker jag känner mig helt färdig när vi kommer därifrån med. Det tar på krafterna, hehe.
Imorgon blir det en fullspäckad dag. Dagen avslutas iaf med hockey och då vill jag verkligen att VI vinner! Får skriva mer imorgon om jag orkar och hinner.

Snart läggdags

Vad trött jag är redan. Får bli sängen tidigt känner jag... Elsa trivdes verkligen på dagiset. Hon sprang omkring och lekte med en gång när vi kom. Hon var själv inomhus i ca 45 min innan de andra barnen kom in. Märkte inte direkt ngn skillnad på henne utan hon lekte på som vanligt.. När det var dags att gå hem skrek hon och sparkades för fullt, så man kan säga att hon gillar dagis. Kommer nog inte bli några problem alls att lämna henne där sen.

Snart onsdag. Längtar!!

Måndag o dags för dagis

Då var det redan ny vecka igen o idag är det ju dags för dagis. Jag har inte ens stigit upp än. Så himla skönt att ligga o dra sig lite. Helgen som var har varit kanon. Vi har haft fullt upp med kalas o hockey.
Hann förresten att städa här inne igår o då fick jag riktig skurhjälp. Elsa stod i doppade sin mopp i min hink hela tiden, så man jan ju säga att det flöt vatten här inne. Så himla arg blev hon sen när vi var klara.

Nä, dags att stiga upp nu.


Äntligen fredag

Vid 12-tiden ska Krille komma hem idag. Det har vi längtat efter. Ikväll ska Lisbeth firas, så vi ska ut och äta. Imorgon fyller Agnes 18 år, så då blir det kalas då med. Ska bli kul. Annars har vi nog inget planerat. Elsa börjar ju dagis på måndag. Välkomna alla sjukdomar.


RSS 2.0