Tranan

Blev påmind på fb att tranan kommer idag. Det har ju jag såklart glömt men funderar på att låta barnen hänga upp en strumpa ikväll istället. Tror inte dom tar illa upp ;) 
Idag har vi inget alls planerat. Jag hoppas på att det ska bli fint väder så vi kan vara ute lite. Nova har blivit förkyld igen så det blir väl mest till att ta det lugnt. 
Nu ligger vi här i sängen och kollar på Pippi på rymmen. Kände inte för att stiga upp så tidigt idag så en film blev alldeles utmärkt. 
I helgen har vi bokat en tripp till Polen fram och tillbaka. Håller tummarna att det inte blåser. Jobbhelg

Då var det återigen dags att jobba. Var bara ledig igår och då körde vi krille till båten och sedan var vi ute ett tag. Hann städa här nere efter mycket om och men. Barnens farmor kommer hit och passar dom idag medan jag jobbar. Hade förresten några snickare här hemma igår. De ska panela om vår gavel, så nästa gång krille kommer hem ska vi köpa brädor och måla för fullt. Blir nog bra. 
Sjukstuga

Inte skrivit här på länge, men vi har typ varit sjuka hela tiden. Började med att vi var på leklandet för 1,5 vecka sedan. Dagen efter vaknade Nova med ögoninflammation o var förkyld o febrig. Lagom till jag skulle börja jobba igen fick Elsa ögoninflammation och jag blev förkyld. Jobbade trots min förkylning i måndags och sedan skulle jag vara ledig nu i 3 dagar. Igår var jag och klippte mig samt slingade mig. Valde att klippa av håret en rejäl bit. Igår när jag  kom hem var jag så extremt trött. Halsen är kass så jag kunde inte ens prata igår kväll. Idag vaknade jag med ögoninflammation och halsen är fortfarande kraxig så frågan är om jag kan jobba min helg nu. Så himla typiskt att bli sjuk nu när jag är lediga några dagar o vi kunde hittat på ngt kul tillsammans ju. O jag som precis hade börjat komma igång med min träning. Hann träna 1,5 vecka innan förkylningen slog till. Det är nog inte meningen att jag ska träna. 
RSS 2.0