Går lite

Elsa som går lite


http://www.youtube.com/watch?v=VRSLPQCOzDw&feature=feedu



Nu ska jag snart lägga mig då det är jobb tidigt imorgon.

Bara en kväll kvar

Idag är jag hemma extra tidigt från jobbet. Vi var två syrror som gick ihop ikväll och det var lugnt, så jag fick sluta tidigare. Kommer inte ihåg att jag har kunnat gå så här tidigt från jobbet ngn kväll innan. Imorgon jobbar man kväll med sedan återstår det bara en dag innan man är 4-dagarledig :) Tro det eller ej, men nu återstår det bara 3 veckor till att jobba för mig innan jag går hem igen. Då ska vi bara ha det skönt om dagarna jag och Elsa.


Stormen har lagt sig..

Jisses vad det stormade igår. Var nästan lite otäckt att köra över Ramdalaslätten igår när man skulle hem från jobbet. Idag har vi varit ute och gått en runda i det fina vädret. Elsa sover gott på altanen. När hon vaknar blir det att köra en runda till Maxi o handla lite. Ska ta mig en runda till SJ med och hämta ut tågbiljetterna. Har ju bokat resa till Malmö 5 december för lite julshopping. Tycker det är skönt att det inte är snö ute, men lite kan det gärna få komma till jul, så Elsa kan få testa att åka pulka. Förra året var hon ju för liten. Då fanns det iaf snö i överflöd.

Bild tagen 9 dec 2010


Kvällsjobb

Har verkligen  lyckats få till att bara jobba kvällar. Har tydligen 5 kvällar. Fre, lör, sön, tis och ons kväll. 2 avklarade, så bara 3 kvar :P Det har varit hur mkt som helst på jobbet idag. vet att det kommer att vara likadant imorgon kväll. Krille och Elsa har nog roat sig idag för det ligger leksaker utspridda över hela huset... Varje gång man är ledig så är det städning som står på schemat. Lite tråkigt, men så blir det.

Har inget roligt att skriva om. Blir ju inte så mkt som händer när man jobbar.

Fullspäckad dag

Idag började vi dagen med att gå på vuxen/barngrupp. Sedan blev det en tur till IKEA där vi köpte lite nya hyllor till Elsas nya rum. Har redan fått upp hyllorna och det blev bra. Nu ikväll har  vi kollat på hockey, men vi förlorade dessvärre i förlängningen. 1 pinne plockade vi med oss iaf.

En bild på sötlöken när hon hade satt sig i Bellas korg tidigare idag:



2 diadem fick följa med Elsa hem idag med :)

Städat och kollat på hockey

Idag har vi putsat alla fönster på nedervåningen. Känns himla skönt att ha det klart. Sedan fick jag en dum idé som vanligt. Elsa behöver ett rum till för att få plats med sina leksaker, så vi har flyttat upp datorerna uppe. Är väldigt sugen på att tapetsera om gamla datorrummet och byta golv. Klart att Elsa vill ha lite barntapeter ju. Behöver åka till IKEA och handla hem lite hyllor till hennes nya rum. Sedan vill hon såklart ha Tv och Dvd på sitt rum, hehe... Ja, vi får se hur det blir. Vi får ordna lite i taget. Jag är ju ledig imorgon med, så får fortsätta att fixa lite här inne då. Jobbar endast tisdag och sedan är jag ledig ons och tors, så jag tänkte att jag skulle få upp stakarna då eftersom jag jobbar helgen.

Har hunnit med att kolla på hockey idag med. Det var kul att se nyförvärvet. Han var duktig. huvudsaken var att vi vann matchen iaf.


40-årskalas

Nu har man jobbat sina 7 dagar som jag hade. Är ledig i 3 nu. Ska bli så skönt. Igår var vi på kalas hos Noah och Tim. Tim fyllde ju 2 år 25 okt o Noah fyllde 5 år igår. Oj vad tiden har gått fort. Kommer ihåg när jag o Krille bar Noah vid hans dop. Känns inte alls som det var längesedan men det är ju snart 5 år.
Idag fyller syster Weronica 40 år, så ikväll ska det partajas!! GRATTIS Weronica!!!!

Krille och jag har precis varit ute en runda och trotsat regnet. Elsa behövde sova och hon somnar lättast när man är ute och går med henne. Nu sover hon gott ute på altanen. Borde egentligen plocka i ordning lite här inne, men känner inte för det just nu. Är fortfarande lite trött. Natten till igår fick jag bara sova 2 h nämligen. Somnade vid 4 och sen ringde kl 5.50 när jag skulle upp o jobba.  Inatt har jag nog sovit 10 h, med undantag för en vällingpaus.
Annars flyter allt på rätt bra just nu.



Bild som Krille valde. Grattis syrran!!!!

Tidig dag

Idag har jag varit ledig efter att ha jobbat fre, lör o sön. Elsa vaknade redan vid halv 7 idag, så vår dag började tidigt. Jag var snäll och gick upp med henne idag, så Krille fick lite sovmorgon. Tror inte att han steg upp förrän kl var 9. Vi var ute och gick en runda med Elsa och hundarna och sedan åkte vi in en runda till stan. Köpte mössa, vantar och raggsockar till Elsa, så nu kan kylan komma. Tycker det har blivit kallare ute nu, så det räcker förresten. Ikväll har mamma varit här. Hon var tvungen att göra en utbildning på datorn om demens, som jag har hjälpt henne med. Jag känner mig skittrött och funderar på att lägga mig snart. 4 nya jobbdagar väntar på mig. Imorgon jobbar jag kvällen, så jag tänkte att Elsa och jag skulle hinna gå på vuxen/barngrupp först på förmiddagen.

Natti natti

Dålig bloggare

Vad dålig jag är på att skriva inlägg. Tiden räcker inte riktigt till nu när man jobbar. Har haft 2 underbara lediga dagar nu, men nu jobbar jag 7 av 8 dagar. Idag ar vi haft besök av Inger, Ingrid och lilla Sofia. Jättekul och trevligt!
Krille, jag o Elsa har varit en runda i Ronneby hos Krilles farsa ikväll.

Hittade några bilder från vår polenresa 27 maj som jag hade glömt att jag hade. Hade gärna åkt igen faktiskt. Ingen som vill med?

 



Kalas

Idag har jag och Elsa varit på 1-årskalas hos Oscar. Vi tackar för det trevliga kalaset!
Elsa var rejält trött när vi kom hem, så hon sov i 2 h. Måste nog vara rekord!



Elsa o morbror Oscar promenixar



Imorgon är det dags att jobba igen. Jobbar 5 dagar den här veckan. På tors ska Inger och ingrid komma och hälsa på oss. Ska bli kul!

Nu börjar det lossna

Idag har Elsa gått sina första steg själv. Gå kanske är fel att säga. Hon springer ju. Det har tagit sin lilla tid, men nu äntligen.

Om ngn vill wordfeuda lite med mig kan ni väl lägga till mig: calline84 tror jag att jag heter

Borde lägga mig...

Då har man jobbat kväll igen då. Det var en hel del att göra på jobbet. Borde gå och lägga mig snart för jag börjar ju kl 7 imorgon igen. Jag hoppas att mina nya mobil kommer imorgon. Har beställt en ny mobil enbart för att kunna spela Wordfeud, haha. Det går ju inte att spela på min Nokia... Kommer behålla min Nokia ändå eftersom jag trivs med den så bra. Ska bara använda den nya, som spelmobil. Har man en gång testat Wordfeud blir man ju fast.

Nä, nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Elsa ligger redan i vår säng och sover så gott.

RSS 2.0