Livstecken

Ja, jag lever men har inte fått internet än. Allt har gått bra med huset. Vi har hunnit en hel del måste jag säga. Jag har målat sovrummet. Det blev nougat med en mörklila fondvägg. Är riktigt nöjd över resultatet. Vi har varit på IKEA en dag o spenderat massor med pengar. Det blev lampor o tavlor o lite annat smått o gott. Sedan har vi städat ut den gamla lägenheten i Fjärdsjömåla. Har lagt 2.5 dagar på städning där. Skönt att ha det klart iaf. Annars packar vi upp lådor så mkt vi orkar o hinner hemma. Vi har nästan satt upp lampor i alla rum o nästan gardiner med överallt. O idag har vi varit duktiga o klippt gräset med för första gången. Vi kom fram till att vi får köpa en ny gräsklippare. Vi behöver en med uppsamlare...Vi får internet inkopplat nästa onsdag, så än så länge får vi nöja oss med att åka runt till olika personer o låna internet där (just nu e vi hos min pappa.) Skriver mer sen när vi har fått igång vårt internet.

Semestern snart här

Bara lördagen kvar att jobba denna veckan innan man äntligen påbörjar sin 2 veckor långa semester:P Var äckligt trött idag efter jobbet. Efter middagen kröp Krille, jag o hundarna ner under täcket. 1 min senare hörde jag att Krille låg o snarkade o efter ytterligare 1 min hade vi alla 4 slocknat. Inte förrän 2 h senare vaknade vi till. Hmmm. undrar om man kan sova sen inatt.... Jag har förresten fått heltid på jobbet nu året ut. Skulle fått 90%, men idag frågade chefen mig om jag ville gå heltid. Med tanke på hur mkt jag vill göra om på huset och vad det kostar i förhållande till vad jag har, så var det bara att tacka ja till heltidsjobbet.
Idag e det 7 år sedan World trade center katastrofen och 5 år sedan Anna Lindh dog.. Och sen till ngt positivt: 24 år sedan Jare föddes! Grattis Grattis!!

Ska nog köra en runda till mamma nu och hämta fler flyttkartonger. Det börjar närma sig nu.

Snart måndag

Då var det snart måndag igen. Jobbar ju kvällen idag och morgonen imorgon. Ska hämta krille på båten direkt när jag har slutat imorgon. På tisdag ska vi åka till huset. Ägarna ska visa hur lite saker fungerar o sånt.. Ska bli kul att se det igen för nu var det längesen man var där. Sen är det bara en vecka kvar tills vi får tillträde:) Vi ska börja att måla om vårt sovrum har vi sagt. Har inte bestämt mig vilka färger jag vill ha än, men funderar på grått och kanske sand. Får se sen. Till en början ska vi ha sovrummet uppe iaf. Kan nog bli mysigt. Har tänkt att köpa en hel del nya möbler så småningom, men jag skulle gärna åka till Norge igen o tjäna lite pengar först. Skulle vilja betala av vårt topplån som är på 200k med.. Så mkt man vill, men tyvärr räcker inte pengarna till som vanligt.

Vilket tråkigt väder det är idag. Inte konstigt att man inte ville stiga upp. Nä, nu måste jag fixa håret o fixa lite mat innan jag beger mig mot jobbet.

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag äntligen tagit tag i mitt bloggande, så nu slipper du logga in på Lunar Järemo för att läsa mina blogg.

Idag är jag äntligen ledig. Det är meningen att jag ska packa så mkt som möjligt, men jag hittar på allt annat förutom att packa (kanske är därför jag börjar blogga just nu...) Har precis varit ute och gått en sväng med hundarna. Ingen som vill komma o hjälpa mig att packa??

RSS 2.0