2 veckor

Vår fina lilla Nova har fyllt 2 år och jag har hunnit jobba 2 veckor. Ja, det är väl ungefär det som har hänt sen sist jag skrev. Krille åkte ut o jobbade igår igen, så nu får jag o barnen slå ihjäl 2 veckor själva, men det ska nog gå bra. Nästa vecka jobbar jag 5 dagar. Kommer att jobba helgen och då ska barnen vara på torgbackens förskola. Vi ska börja med inskolning imorgon. Hoppas att de kommer trivas där. Känns lite lättare nu, när jag kan jobba helger även när krille är ute och jobbar. Det innebär fler lediga helger tillsammans med hela familjen. 
Synd att det ska regna idag. Hade tänkt åka till barnens gård annars. Det är ju sista helgen de har öppet. Jaja, får se vad vi hittar på. Min lillebror pratade om att komma, så kanske kan jag passa på att städa lite o sen kan vi hitta på ngt kul. 
Förberedelser

Bara 3 dagar kvar tills krille kommer hem nu. Har försökt att förbereda en del till Novas kalas på söndag medan krille är på sjön. Har hunnit putsa alla fönster inkl. altanen. O igår tog jag en storstädning på övervåningen, så tänker inte ta mer där uppe nu innan kalaset. Ska försöka att baka ngt imorgon. Inte det lättaste att göra ngt med 2 barn kan jag säga. Jaja, det får bli som det blir. 
O på sön kväll börjar jag jobba igen. Börjar med ett nattpass. 

Igår var jag, barnen, Jennie, Hjalmar o pappa och plockade blåbär och björnbär. Hittade en hel del. Nova var duktig på att äta bär och Elsa tyckte det var roligt att plocka. 

175 års kalas

Igår tillbringade vi dagen i fina Stavsnäs. Syrran har fyllt 35, hennes sambo 40 och sedan 2 till som har fyllt 50, så det var kalas hela dagen. God exotisk planka åt vi, sedan olika tårtor o på kvällen sen lite snacks. Barnen höll sig vakna hela kvällen. Somnade i bilen vid 22.30 när vi körde hem igen. Blir så sugen på att köpa en sommarstuga som ligger vid havet. Så himla mysigt och fint. Tyvärr räcker inte tiden till när man har både hus och husvagn. Hade jag bott i lägenhet hade jag definitivt velat ha en. 
Får se vad som händer idag. Det är ju hamnfest i kristianopel. Kanske att vi kör en runda dit iaf. 


RSS 2.0