Katten i mästerstövlarna = Dagens outfit



Har gått omkring såhär hela dagen idag:D Känner mig väldigt fin.
Fick tag i en såg som jag hade lite roligt med.






Det har kommit fram lite önskemål om fler köksbilder så jag tog ett par nu ikväll. Gardinerna ska justeras lite. Ska köpa en stång till o jag vet att de är lite skrynkliga.. Men de är gröna o fina.




Duktiga

Idag har vi varit ute större delen av dagen. Krille har klippt gräset och jag har städat bilen invändigt och tvättat den utvändigt. Har vaxat ena sidan. Den andra sidan är det sol på så jag får vänta till senare. Har sågat ner vår en utanför ytterdörren med idag så nu blev det tomt o snyggt. Skulle vilja köra med högtryckstvätten på plattorna här ute med men vet inte om jag hinner det idag.. Har mat på spisen med. Idag blir det Chicken nuggets, ris, morötter och sötsur sås. Var riktigt sugen på det igår.

Borde ut o motionera en runda med.. kanske blir det en runda lite senare. Ngn som vill följa med? Typ W?

Semestern rullar vidare

Nu har 1 vecka gått av semestern. Känns skönt att veta att man har 3 kvar. Har inte hunnit skriva ngt efter vi kom hem från Gbg. Dagen efter firade vi Oscars 16-årsdag här hemma hos oss. Nu kan jag snart börja övningsköra med honom.
Igår var vi ute o gick 7 km med hundarna. Halvvägs ute i skogen hittade vi ett stort körsbärsträd som vi stod o mumsade av i 10 min minst. de var hur goda som helst. Senare på kvällen blev det fest på andra sidan Jämjö. Var himla skoj o god grillad mat. Blev så himla trött plötsligt så det slutade med att jag somnade i hammocken. Men jag tog mig hem sen iaf. Piggnade till lite då.
Idag blir det till att handla lite o sen ikväll bli det taccos o sen brygdans i Kristianopel.

Ja, som ni märker sliter jag inte ihjäl mig på semestern.

Hemresa imorgon

Igår spenderade vi 10 h på Liseberg. lagom till vi skulle hem kom regnet så vi hade verkligen tur.. Det var hur mkt folk som helst där så 45 min i kö för att åka en karusell var inget ovanligt. Vi hann åka en hel del iaf och vi hade väldigt skoj. Det är ju huvudsaken. Väl tillbaka på hotellet igen skulle vi festa. Jag fick en hemsk huvudvärk o var tvungen att prioritera Alvedon istället för alkohol tyvärr... Idag har vi gått några omgångar på stan.. varje gång man har handlat lite så har man sprungit upp på hotellet o lämnat det sen. Detta hotellet måste vi ha igen. Klart det bästa. Läget är kanon. Idag har jag handlat tröjor, träningskläder, halsband, jeans och massa annat. Känner att 4 dagar här har varit perfekt för man har verkligen haft tid att gå i affärer med. Förra året sov vi vara 2 nätter på hotell o det var i minsta laget.
Kl 12 går tåget hem imorgon o innan dess ska vi hinna packa, äta frukost o springa ner på cubus igen. Krille kom på att han ville har fler tröjor.. Sedan får vi träffa tjejerna (hundarna) imorgon. Hoppas att de blir glada när vi kommer.. men ärligt talat så tror jag de skiter i vilket:P

Hörs imorrn

I göteborg

Nu är vi framme i Göteborg. har varit här sen kl 12 idag. Det första vi gjorde typ var att handla på systemet. Kan säga som så att närmare city kan man inte komma vad det gäller hotell. Hotellet ligger utanför Nordstan precis. Vi har redan badat i poolen och bastat. Nu har vi precis varit ute o käkat. Blir lite cider på rummet ikväll. imrgon har vi planerat in liseberg om det är fint väder. Det har varit kanonväder här hela dagen faktiskt.

nu ska jag trycka in lite godis till..

Häng med på party, slit dig o kom loss

Nu är jag tillbaka med ett vinglas i handen. Njuter fullt av semestern, haha... Min barndomskompis mamma ringde mig nyss o frågade om jag kunde ha ett tupperwareparty här nästa vecka, så nu blir det så. Ngn som kan komma den 28 eller 29 juli?

Ja Krille det e väl klart att vi e tillsammans om 20 år. Vi skulle ju gifta oss nästa år sa vi ju;) hahahaha
Men några barn blir det minsann inte. Så nu vet alla det.

Imorgon blir det till att städa här inne o sen ska jag packa inför göteborgsresan med.


Puss puss

Det har hänt!!

Tro det eller ej, men nu har jag semester. Min första betalda semester någonsin. Ja Linda, på tisdag blir det bolaget direkt så vi kan supa skallen av oss o sen ska vi sätta sprätt på en jäkla massa pengar. Man mår ju bra av att handla. Iaf jag:D

Jag jar tydligen ingen vanlig tunntarm i min kropp utan jag har drabbats av pengartarmen istället... Jag funderar på om jag ska dra till Norge en vecka efter vi har varit i GBG o tjäna ihop lite pengar.. Får vänta o se hur mkt stålar jag gör av med i Götet först.
men pengar e ju aldrig fel att ha...

På återseende senare och då förmodligen med något drickbart i handen


Framtiden

Ja då sitter man här ännu en fredagkväll ensam. Har druckit en cider framför datorn. En försmak av semestern bara...
Ska bli härligt med semester, men sen vet man ju vad som väntar när man kommer tillbaka... 2 veckors jobb o sen e det finito. Undrar vad jag sysslar med om 1 år? Sitter jag här fortfarande ensam o tycker synd om mig själv? Ja det kan hända.. Ibland kan man ju undra varför man läste till ssk.. det finns inga jobb o sen jobbar man när alla andra e lediga.. O får man mer betalt för det? Nädå, man får till och med betala för att jobba numera.. 800 kr per år bara för att parkera sin bil och ändå får man köra runt i evigheter o leta parkering.. det slutar alltid med att man får ställa bilen på ngt olagligt ställe eftersom det inte finns några lediga platser.
Borde man börja plugga till ngt annat eller ska man öppna eget? Ett hunddagis kan jag tänka mig. Slippa vara social med andra människor och slippa allt ansvar.. Nu menar jag inte att det inte är ngt ansvar att ta hand om hundar, men inte på samma sätt iaf...

Jag 20 år senare.........

Sitter vid datorn i en specialgjord stol då jag har blivit så bred och ingen annan stol passar. Fett hår, oplattat hår som står åt alla håll. Pizzakartonger och tomma ciderflaskor spridda över hela huset. Hemtjänst som kommer och tittar till mig 3 ggr per dag, men helst hade de velat slippa att komma hit överhuvudtaget då det luktar skunk här inne och jag är otrevlig och fräser åt dem hela tiden. Krille har fått nog och har dragit till sjöss på heltid för at slippa vara hemma. Skulle han vara ledig checkar han in på ett hotell för att spela WOW.


Ja så kan det ju se ut. Om man skulle lägga sig snart så man inte sover bort hela dagen imorgon innan man ska jobba..

Nice evening

Har haft en trevlig kväll med grillning o en massa skitprat:D Fick mina pengar från Norge nu med.. 4393 SEK blev det. Väldigt nice med klirr i kassan innan semestern.

Uppdaterar mer imorgon

Ny dag

Vaknade väldigt sent idag.  Har i stort sett inte gjort någonting. Bara suttit vid datorn o läst bloggar. Läste Fokis blogg. Gud vilket fint hår hon har alltså. Blir så avundsjuk.
Jag hade lätt kunnat göra en hårförlängning om det inte var så dyrt.. Kan man förlänga direkt på håret eller måste man ha kort hår för att förlänga.. Någon som vet?
Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till GBG. Biljetterna är uthämtade Linda så ni kan vara lugna.





Tog ett par närbilder på mina små älsklingar. Lite ovanligt med hundar som är glada för råttor kanske?


Varför ska det alltid bli krångel när jag ska få pengar från Norge. Fick ett mail att jag skulle få ut 3600 NKR som semesterersättning eftersom jag jobbade där förra året.. Grejen är att jag har bytt bank sen jag jobbade där så jag får väl se om det dyker upp några pengar.. Hade ju suttit fint nu innan semsetern.

Nedräkning

Nu är det verkligen nedräkning till semsetern. Har 4 arbetsdagar kvar nu. Imorgon är jag faktiskt ledig o då ska jag iväg till en på jobbet o grilla lite på kvällen.
W o jag var ute o gick med hundarna ikväll. De behövde verkligen en långpromenad... o jag med för den delen. Skulle behöva tappa några kilo..
Idag är det precis 1 vecka tilsl vi åker upp till Gbg:D Där blir det 3 nätter på hotell, Liseberg o shopping. en alldeles perfekt början på min semester. Hoppas bara på att vädret blir fint med.
Nu ska jag lägga mig, det har varit en lång dag då jag har jobbat sen kl 7.

Natti

Uppdatering

Igår gick vi en runda på Tosia. Jag köpte i stort sett bara strumpor. När vi kom hem blev det grillning med w, alex o Agnes. Det är ju så gott med grillat.. Var lite halvbakis idag när jag vaknade.
Har haft besök av min barndomskompis Emma idag. Lilla Alma var så söt. De bor numra i Dalarna, men de var och hälsade på Emmas föräldrar i Fågelmara. Det var några år sedan sist jag såg Emma så det var riktigt skoj.

Nu blir det väl snart att göra kvällsmat. Börjar bli hungrig.. Lutar åt att det blir pastasallad.

6 arbetsdagar kvar till semestern nu!

Hemkommen

Nu är Krille hemma igen. Han hade lite presenter med sig hem:) Visste ju att han skulle ta med sig parfymdofter med sig hem. De luktade jättegott. Han hade även köpt med sig ett par skor med sig hem. O idag gav han mig en jättesöt sten.






Nu har vi precis varit o handlat på maxi. Vi ska nog grilla ute imorgon så har handlat hemma lite till det. Det blir nog även Tosia en liten runda imorgon med. Ngn mer som ska dit?

Efterbilder

Är riktigt nöjd över tapeterna. Fondväggen är precis så som jag ville ha den. Lägger ut några efterbilder plus den sidan av kaklet som jag inte har visat förut.



Lite mörk bild eftersom solen stod på...







Blev helnöjd iaf. Nu är det inte så mkt kvar av köket som ska göras..

En förebild:P

Idag börjar jag med att ta ett kort hur det ser ur i vårt kök. Så snyggt när jag har rivit bort tapeterna o det e lite spackel här o där.





2 bilder blev det visst.
Kan se om man kan få det lite snyggare här inne innan kvällen. Bild kommer senare.

Ska iväg o vaccinera Tilda o Bella sen. Det är på tiden. Har inte hunnit åka iväg innan. Krille går av båten idag, men han går inte av förrän imorgon eftersom han ska till sin bror i Kungsbacka o hälsa på. kan knappt vänta till han kommer hem. Vet att han har lite parfymprover med sig hem till mig nämligen. Bland annat Coco Chanel Mademoiselle. Är verkligen sugebn på att hitta ngn ny god parfym så jag hoppas att den luktar gott. någon som har testat den?

Kalas

Gick upp sent idag. Var på kalas hos Erik igår kväll. Var så gott med smörgåstårta. Tack så mkt.
Har precis duschat o nu har jag maten på spisen. Ska ju iväg o jobba snart. Jag joppas på att det blir en lugn kväll.
Nu har man verkligen inte många dagar kvar att jobba på detta stället. kommer kännas konstigt sen. Tur att man kan dra till Norge i sept sen iaf.

Nä, har inget roligt att skriva om idag så jag skriver mer ngn annan dag.

Jobbhelg

Undrar hur länge denna värme ska hålla i sig? Jag avlider snart av den kan jag säga. Ska jobba hela helgen så jag hoppas det är svalare på jobbet än här hemma iaf. Öppnade fönstret i sovrummet rakt ut igår kväll i några timmar plus att jag stängde dörren. Var riktigt svalt o skönt när jag gick o la mig faktiskt. Somnade nog direkt. Idag känner jag att jag har ont i huvudet. Jag dricker nog inte tillräckligt. Idag har jag bara druckit ett glas allt som allt. Längtar verkligen till semestern nu. Kommer bli konstigt att ha 4 veckor ihop med Krille då vi båda är lediga. Jag hoppas självklart på att det blir lika fint väder då som nu... Vill bara ha lite regn i ett par 3 dagar sen kan det bli fint igen. Efter denna helgen har jag bara en helg kvar att jobba innan semsetern!!
Imorrn efter jobbet blir det kalas i Fågelmara. Grattis i efterskott Ertik. Hur känns det att vara tonåring nu?

Ha det bra idag alla

27 grader

Idag efter jobbet när jag kom hem höll jag på att dö avvärmen tror jag.. orkade inte göra någonting. När Agnes frågade om jag ville komma o bada behövde jag inte många sekuunders betänketid.. Vi låg i poolen över 1 h. Jätteskönt var det. 27 greader var det i poolen idag. Efter en stund kom Oscar så han följde med mig hem. Vi har precis ätit. Jag e tröttare än satan själv o skulle kunna lägga mig ner o somna nu tror jag.
Jag har nog smittat ner många med mitt Norgeprat så idag på jobbet frågade en arbetskompis om vi skulle dra dit i höst om hon inte kom in på utbildningen som hon hade sökt till. Kul att vi e några stycken som ska dra till Norge nu.

Snart ska jag prata lite med Krilleboy!

Ännu mer bad

Idag har jag haft en hantverkare här som har spacklat. Han kom väldigt sent till mig så jag kunde inte bege mig iväg till Agnes förrän kl 14.. Sedan låg vi som fiskar i vattnet tills det var dags att åka hem vid halv 5 tiden. Vi var visserligen uppe o solade på studsmattan o sen åt vi lite jordgubbar med glass med.
Sedan vid 5-tiden kom Marja o Sofia till mig. Vi åt pastasallad o sen blev det även här lite glass. Inte konstigt att man ser ut som man gör.

Ska lägga mig nu så jag orkar upp imorgon. Ska jobba en extra dag ju. Natti natti

Bild från igår

Agnes var snäll o skickade en bild till mig från igår som W tog med sin mobil. Visst ser det härligt ut?




Idag var tanken att jag skulle bort till Agnes så vi kunde bada o sola... Så blev det inte.... han som ska tapetsera åt oss kommer nämligen  när som hellst hit för att spackla.. Hoppas inte det  tar så lång tid. Ikväll ska jag in till stan o träffa lite kompisar:D

RSS 2.0