Gamla gänget

Har jobbat extremt mkt helgdagar i dec så här långt. 8 helgdagar plus 1 fredagkväll. Det var riktigt skönt att vara ledig igår. På kvällen kom gamla tjejgänget från gymnasiet plus Patricia hem till mig. Vi åt tacos som Marja och jag hade fixat och sedan blev det god efterrätt som Sofia hade gjort. Hade iaf en toppenkväll med mkt prat. Vi brukar bara ses en gång per år då honey bor i Rumänien och Sofia i Sthlm, men nu har vi planerat in 3 träffar nästa år. Hade varit kul om de alla kunde bli av. Mina barn var med hela kvällen igår och somnade inte förrän kl 23. Det har resulterat i att båda fortfarande ligger och sover i sina sängar. 
Får se vad vi hittar på idag. 
Lite ledighet

Idag har jag varit ledig, så vi började med att åka till kommunarkivet och hämta ritningar på vårt hus. Åkte sedan vidare till elda-butiken och lämnade ritningarna där. Har beställt en pelletskamin så man måste ju ansöka om bygglov först. Men det verkar som vi ska få kaminen till v. 3 iaf så det ser vi fram emot. Sedan var vi en runda på maxi innan vi åkte hem. Har hunnit städa här inne idag och även slagit in de sista julklapparna, så det känns skönt. 
Nu ikväll har jag och barnen bakat saffransbullar med vaniljfyllning. Var rätt så goda faktiskt, så det lär jag baka fler gånger. Imorgon får vi väl fortsätta plocka här inne så vi hinner klart till jul. Jag ska ju jobba hela helgen så sen är jag inte ledig förrän måndag. 
Semester och luciafirande

Imorgon ska jag ha semester så vi kan gå och kolla när barnen går lucia på dagis. Ska bli mysigt. Skulle annars jobbat 6 dagar den här veckan, så det blir skönt med 2-dagarsledighet. 
Barnen har tyvärr inte somnat än, men snart hoppas jag på att de gör det. Är skönt att få lite egentid innan man lägger sig. Är redan trött då man har varit uppe tidigt idag. 
Det närmar sig

Redan tors imorgon och det närmar sig hemgång för krilles del. Pga den kommande stormen ska båten stå stilla i Karlskrona från imorgon till fre kväll så det finns hopp att vi kan ses en stund imorgon kväll. 
Idag har jag varit ledig. Vi var och köpte en tripp trapp stol till Nova på morgonen och sedan var vi en runda hos först mamma och sedan hos pappa. Ikväll har w, jag och barnen varit ute och gått en runda. Så ja, det var den här dagen det. Imorgon är det åter dags för jobb igen. Ser fram emot helgen då jag är ledig. RSS 2.0