Äntligen frisk

Nu har jag återhämtat mig från helgens magsjuka. Det började i lördags strax innan jag skulle köra till jobbet så jag hann ringa o sjukskriva mig iaf. Konstigt att man ska bli så trött efter bara. Igår låg jag o sov större delen av dagen och idag har jag legat o kollat på 8 nya avsnitt av Lilla huset på prärien. Fick hem säsong 7 idag plus den nya Wallanderfilmen så nu har jag lite att göra om dagarna. Har ju mina 3 lediga dagar nu framför mig, så jag ska inte jobba förrän på fredag. Alltså hinner jag vila upp mig ytterligare. Fick skicka min snälla pappa till affären o handla åt mig idag. Hade varken mjölk eller smör hemma. Tack så mkt pappa.
Imorgon ska Oscar komma till mig igen för att stanna några dagar. Det är trevligt med besök, men kan erkänna att man blir rätt slut i huvudet av att sitta bredvid honom vid datorn. Han sitter o snackar med sina kompisar hela tiden, så man hör inget annat. Tur att vi har varsin dator iaf.

Ska nog snart gå o lägga mig för att kolla på et avsnitt till. Kan inte slita mig från den serien. Konstigt va?

Våren är här

Har fortfarande inte fått tummen ur röven och bytt batterierna till kameran så det får bli ett inlägg utan bilder igen tyvärr. Vilket underbart väder det är ute. Jag o hundarna var ute innan o när jag kom in var jag så trött så jag somnade en timme:P så typiskt mig.
Nu har vi precis varit ute igen. Hundarna trivs verkligen nu när altandörren är öppen och de kan gå in och ut som de själva vill.
Har ju haft Oscar hos mig sen i måndags. Idag kom han hem med ett påskägg fullt med godis till mig. Det uppskattades! Kommer inte ihåg när jag fick påskägg sist.
Ska snart börja med maten. Det får bli potatis och torsk idag. Inte ofta man äter fisk, men jag är ju tokig i panerad fisk så torsken får bli panerad idag. Är så sugen på att göra egen remouladsås någon dag. Måste kolla upp ett recept bara.

På återseende

Kommande projekt

Nu börjar det kommer griller i huvudet på mig igen. Konstigt att man alltid vill hålla på att renovera o hålla på här hemma. Nu har jag fått för mig att vi ska tapetsera om gästrummet här nere. Alltid kul med förändring. Hade gärna gjort i ordning vårt badrum här nere med, men det e ju väldigt dyrt. Nu har vi iaf fixat vårt kök o det kostade ju en hel del där med. Ska iaf fixa lite ute på garaget nu i vår. Ska panela om den ena långsidan så snart det blir finare väder ute. Har också planer på att måla altanen vit. Ingen som känner för att hjälpa till att måla?
Köpte ett litet miniväxthus på Maxi idag samt tomat- och salladsfrön. Tycker det är roligt att ha lite grönsaker själv här hemma. tror dock inte på att jag får lika höga tomatväxter som när jag bodde hemma hos pappa. Tror de var närmare 2 meter höga då.
Sitter och följer hockeyn nu. Hejar på Oskarshamn och Olofström. Bara inte Tingsryd vinner ikväll så är jag glad.

Då var det fredag igen

Har jobbat 4 dagar i rad, så det e inte konstigt att man känner sig lite sliten nu eftersom det e sådant tempo på jobbet. Idag när jag kom hem stod en bukett blommor på bänken. Gissar om jag blev förvånad. Krille åker ju ut o jobbar på måndag så han e inte hemma 30 mars då det är vår 6-årsdag så han hade fixat blommor redan nu. Blev glad:)
Tycker att jag redan börjar bli trött. Blir nog att lägga sig tidigt ikväll och hoppas på att man är piggare imorgon. Såg att KHK hade värvat en ny stjärna. Hoppas han är lika bra som Kempe beskriver att han är. Ser fram emot nästa säsong, men kan ju inte säga att jag längtar till hösten. Har haft vår bil i 3 veckor idag o jag har bara tankat den en enda gång o det var den dagen jag hämtade den. Inte illa att klara sig 3 veckor på en tank, men nu skulle den behöva tankas. Väldigt intressanta saker jag skriver om, men jag tyckte det var dags att skriva här igen. Imorgon ska jag försöka vara lite duktig o fixa i ordning här inne.

På återseende

Myskväll

Krille o jag körde bort till OKQ8 ikväll o hyrde en film. Jag fick faktiskt välja film och jag valde "Allt för min syster". Kan säga att jag storbölade i slutet av filmen o Krille satt o skrattade åt mig vilket gjorde det bara värre. Tyckte filmen var bra, men väldigt sorglig. Har jobbat idag på min lediga dag. Chefen ringde igår o frågade om jag kunde jobba extra o vad gör man inte för sitt jobb?:P haha... Upptäckte att jag inte hade fått ngn lön min vecka i okt när jag började på kirurgen så jag ska få den i denna lönen. Kommer bli en najs lön, men det kan jag behöva nu efter bilköpet. Och fler utgifter väntar.....

Nähe ska dra mig nu. Jobb väntar imorgon med.

Var är våren?

Jag går ständigt och längtrr på sommaren/våren. Tror det är min semester som lockar en hel del. Blev dock inte glad när jag såg att det snöade ute idag. Det kommer ju inte lägga sig, men jag vill inte se ngn snö alls. Hoppas att allt är borta om 1 mån. Är sugen på att köpa växthus, men jag tror ej krille går med på det.. Hade varit kul att ha lite egna tomater o egen sallad. Annars är allt som vanligt här. Den ständiga tröttheten fortsätter att förfölja mig. Ska jobba ikväll och imorgon och sedan är jag ledig i 3 dagar så får väl passa på att vila då. Tycker det är inget kul som händer längre, så det är väl därför jag är ständigt trött. Och tror ni inte att jag ska jobba helg den helgen vi ställer om klockan. Slutar kl 22 på lördagen o börjar kl 7 på söndagen vilket innebär att jag ska vara där kl 6. Pain in the ass skulle jag vilja kalla det. Ja ni ser ju hur positiv jag är.
Har iaf Krille hemma nu, men han sitter mest framför datorn. Jag har faktiskt lagt ner mitt spelande jättemkt. Spelar max 1 h om dagen nu i genomsnitt skulle jag tro.

Gå förresten in på syrrans sida o kolla in vad hon har gjort www.stragegard.blogg.se  Fint tycker jag. Nu blev jag oxå sugen.

Bilägare

Då var man o hämtade den nya bilen igår. Den står här ute o glänser så fint:) till skillnad mot den förra. Har bara kört 5 mil med den än så länge, men ska köra lite mer sen idag. Ska till pappa o äta kroppkakor om ett par timmar. Ska bli så gott. Synd att det är så många som har slutat blogga. Jag som gillade att läsa alla andras. Jag fortsätter väl att blogga på även om det inte är ngt intressant jag skriver om. 
Ska på 30-årskalas ikväll och imorgon jobbar jag. Sen är det äntligen måndag och då kommer Krille hem igen! Som man har längtat. Vill bara att tiden ska gå fort nu, så det kan bli sommar. Bort med snön nu. Så länge det ska fortsätta vara så här kallt lär det inte smälta i första taget.

3/3

Duschat, handlat o ätit. Ja det e väl vad jag har hunnit med idag. Om 50 min är det dags att åka till jobbet. Inte illa att vara klar så här tidigt. Kanske borde man ta sig en liten promenad med hundarna i det fina vädret. Tror de skulle uppskatta det o jag behöver säkerligen det med.
Har letat o letat efter regbeviset till min bil. Ska ju hämta den nya på fredag o då måste jag ha regbeviset till min gamla bil med mig. Precis när jag hade gett upp hoppet om att hitta det och precis skulle beställa ett nytt hittade jag det, så nu är jag glad. Nu ringer telen så jag skriver mer en annan dag.

Grattis Agnes o Lisbeth på födelsedagen!!!

Mars

Japp då går vi äntligen in i mars månad. Det känns lite som en milstolpe för våren tycker jag. Idag regnar det lite smått så jag hoppas att det är mkt snö som smälter idag. Ska snart köra ut till Rosenholm och köpa biljetter till Nybromatchen ikväll. Hoppas verkligen att KHK vinner. Jag, w o Agnes ska köra till Nybro sen ikväll och heja fram KHK till en seger. Men med Oskar i målet måste vi ju vinna. Eller hur?

Hmm helt plötsligt snöar det ute istället för att regna. Det vill jag inte se. Vill ju ha vår nu. Tror att våren är på väg iaf för hundarna har börjat fälla sin päls nu. Nä, nu måste jag köra.

Cya

RSS 2.0