Mer jobb, mindre ledighet

Mina 4 dagars ledighet byttes snabbt ner till 2... De ringde från resursen igår (trodde inte ens att de hade kvar mitt nummer) och frågade om jag ville hoppa in o jobba på 58:an. Fick jobba under alla mina lediga 4 dagar om jag ville men tackade bara ja till helgen. Känner att jag behöver vara ledig lite med. Det blir ändå 6 dagars jobb för mig den här veckan och nästa vecka blir en hel del med. Kom på att man måste få kvalificerat när man hoppar in en extra helg när man redan är anställd. Det blir fina pengar det.
Har haft hundarna hos mig i sängen inatt och kan säga att jag höll på att trilla ner två gånger. De ligger och trycker mot mig så jag kommer närmare och närmare kanten.

Snart bara en vecka kvar tills Krille kommer hem. Längtar sååå

Lite gott o blandat

2 dagars jobb kvar innan en ledighet på 4 dagar väntar. Var grymt trött efter jobbet igår så jag somnade en timme när jag kom hem. Redan kl 23 kände jag mig helt psyko i huvudet och somnade därefter. Känns som jag har sovit väldigt hårt inatt. Men jag behövde nog den sömnen.
Vilket underbart väder det är ute idag. Gillar snön, men nu när det blir Mars tycker jag våren lite smått kan börja komma. Längtar efter att se krokus och snödroppar igen. Tänkte vara lite duktig i år och sätta lite fröer. Jag hade jättegärna köpt ett växthus, men de är väl dyra?? Kanske kan hitta ngt billigt på blocket. Får väl hålla ögonen öppna. Hade ju varit nice med lite egna tomater o sallad. Har valt att bara ha 3 veckor semester i år. Vill spara resten. Börjar semestern 28 juni-20 juli. Kan inte klaga. Konstaterade igår innan jag somnade att det var 124 dagar kvar. Det går väl fort. Eller? I sommar ska jag dra ner på mitt wow-spelande. Det är ju synd att sitta inne o spela när det är fint väder. Blir det en regnig sommar kanske man kan spela lite. På tal om regn blev jag väldigt sugen på att fiska med. Tror jag börjar få lite vårkänslor trots all snö utanför.

Någon som har planerat in ngt speciellt i sommar? Antar att det blir en resa till Gbg iaf. Eller kanske ska man ta o åka till Sthlm istället? Har inte varit där sedan -00 tror jag. Visserligen föredrar jag ju Gbg, men kanske dags för some changes.

Nä, nu ska jag snart åka vidare till jobbet och jobba på duktigt så det snart blir 123 dagar kvar....


Nu så

Vet att det är evigheter sedan jag skrev här sist. Försökte skriva i fredags, men kom inte in på bloggen. Har varit ledig i helgen och då har jag passat på att städa här inne. Stckars Krille tvingade jag upp på garagetaket för att skotta bort all snö. Kan ju nämna att jag var uppe o skottade lite först, men blev fort trött. kan inte fatta att snö kan väga så mkt. Nu ikväll har vi varit på kalas hos Erica.
Då var det åter måndag imorgon vilket innebär att Krille åker ut o jobbar i 2 veckor. Kommer nog få vår bil den  här veckan med. Är ju 4 veckor sedan vi beställde den imorgon.

Funderar på om jag ska gå upp tidigt imorgon för att kolla på hockeyn.. Ngn annan som har samma knäppa idé? Antar att alla jobbar tidigt imorgon, så det är nog inte många som kan kolla på hockeyn.

Äntligen

Nu har jag äntligen jobbat mina monsterpass. Är ledig i 4 hela dagar nu så det ska bli superskönt. Imorgon ska vi en runda till Ronneby o hälsa på Krilles farsa. Ska även hinna med att tvätta bilen nu med när man e ledig.
På söndag är det ju alla hjärtans dag vilket innebär att det är 6 år sedan jag träffade Krille för första gången. Det ska vi fira med att grilla ute:)

På lördag planerar vi en liten fest, så det är bara att komma om ngn känner för det.

En ledig dag

Tycker det är bloggtorka överallt. Så tråkigt. Jag som gillar att läsa bloggar. Har inte så mkt att uppdatera men tänkte skriva lite innan jag ska gå o lägga mig. Har precis spenderat min enda lediga dag för den här veckan. Har varit i stan och handlat doppresent till Tim. Träffade mamma utanför öb så vi åkte in till stan tillsammans. Vi avslutade stadsbesöket med en lunch på 3G. Det blev bakad potatis för min del som vanligt.

Jag undrar jag när vår bil kommer. På måndag är det 2 veckor sedan VI (höll på att skriva jag, ego som man är) beställde den. Måste städa ur vår gamla bil me. det blir nog mindre skoj. Den är nämligen inte tvättad sen i höst ngn gång.

Bara 3 dagar kvar nu tills Krille kommer hem. Längtar!
Undrar om det blir ngn Zumba på söndag? Har du bokat in oss Linda?

RSS 2.0