Ledig dag i wämöparken

Antalet lediga dagar är lätträknade nu när man jobbar heltid. Har liksom ingen extra ork till någonting. Har inte tränat sen jag blev sjuk och har inte gjort ngt annat vettigt heller. Idag har jag iaf haft en ledig dag. Jag hade redan bestämt innan att om det var fint väder idag, så skulle vi till wämöparken. 
När vi vaknade idag lyste solen, så det var bara att göra oss i ordning och sedan åkte vi till maxi och köpte engångsgrill, korv, korvbröd och lite fika. Sedan begav vi oss till wämöparken.  Vi lekte, kollade på djuren, matade ankor och grillade. Till en början lyste solen, så det var verkligen jättehärligt. Lagom till vi skulle grilla försvann solen och det blev genast kallare. Lagom till vi hade ätit färdigt halkade Elsa i vattnet med ena benet, så det var bara att bege sig hemåt. Men det blev iaf några timmar där och vi var nöjda. 
Ikväll har vi varit på gympa med barnen och sedan kom han som ska lägga stenplattorna och mätte lite med laser. Vecka 15 ska de börja gräva och veckan efter blir det stenläggning. Jag hoppas på att det blir jättefint, för det kostar ju en hel del. Bilder kommer sen när det är klart och när ytterdörren är på plats med. 

Imorgon väntas det jobb återigen och på fredag åker krille ut och jobbar igen. Det var inte många lediga dagar vi fick tillsammans denna gång. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0