Back again

Då var det återigen några dagar sedan man skrev här. Krille har kommit hem igen och vi har det riktigt lugnt och skönt om dagarna. Tro det eller ej, men för ett par dagar sedan slutade Elsa skrika helt tvärt. Från att ha skrikit större delen av sin vakna tid skriker hon bara ibland nu. Vilken skillnad säger jag. Hoppas det håller i sig.
Imorgon kommer prästen hit en runda och vi klurar fortfarande på namn. Nu funderar vi på om hon ska heta Elsa Tilda Alice, annars var det ju Selma istället för Tilda som vi funderade på. Sedan på onsdag ska jag och Elsa iväg på föräldrargrupp. Får se om det är ngt att ha. Kan ju testa att gå en gång iaf. På fredag är det vägning och 3-månaders vaccination som gäller.

Blev så himla sugen på att åka en runda till Ullared. Synd att Elsa är så liten och äter så ofta annars kunde man kört dit nästa vecka. Vi kunde ju ha hyrt en stuga, men det får väl vänta tills hon är lite större. Annars borde inte vara så mkt folk där nu i jan.

Dagens Elsa:


Kommentarer
Postat av: krille

2011-01-10 @ 18:45:35
Postat av: Tina

Så stor och fin hon är ska bli så roligt att träffa henne igen och er också. Att ni inte åker upp när det är begravning så kan Krille gå på den och du och Lina och barnen åka till Ullared den dagen. Om nu Krille vill gå. Kram

2011-01-11 @ 09:59:15
Postat av: Carro

Tror Krille oxå vill till Ullared isf :)

2011-01-11 @ 16:38:28
Postat av: Emma H

Men det är inte klokt vad lik dig hon är när du var liten! Så söt!

2011-01-12 @ 16:20:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0