2 dagar kvar

Idag är det endast 2 dagar kvar till bf. Många går och väntar och kollar på webbisar. Många telefonsamtal är det nu med. Så du är fortfarande hemma får man höra dagligen. Tror att jag själv är lugnast. Jag har knappt fattat att jag ska föda inom 2-3 veckor. Jag planerar dagarna för fullt och har inte ens en tanke på att föda barn just nu. Har faktiskt inte ens packat väskan helt än o spjälsängen är fortfarande inte på plats. Är det fult väder imorgon kanske det blir en tur till Leklandet i Kalmar. Det är ju nu man ska passa på att ut o åka o hitta på lite med Elsa. Nä nu ska jag snart sova lite. Är trött ikväll efter att ha varit iväg hela dagen.


Dag 3

Vilket konstigt väder det har varit idag. Först disigt, sedan jättesoligt för att sedan bli disigt ute återigen. Vi har fortsatt med bygget idag, men ribborna tog slut återigen så vi får åka och köpa ännu mer imorgon. Så här långt har vi kommit än så länge.
 

Sovit

Har knappt kunnat sova inatt pga värmen och Elsa har nog vaknat minst 5 ggr med. Hade fönstret öppet rakt ut igår innan vi somnade men det märktes knappt ngn skillnad. Idag ville iaf Elsa upp redan kl 6. Det slutade med att både hon och jag somnade till saltkråkan för en timme sedan. Så skönt var det att sova lite. Elsa har inte vaknat än, men hon får väl sova en stund till. Vi får hoppa middagsvilan idag istället. Har ingenting planerat idag annars. Pappa kommer nog hit sen så vi kan åka o köpa lite virke. Ska bli skönt när allt är klart sen. Vi satt o kollade på lite badtunnor på nätet igår med, men det får nog vänta. Vill inte påbörja för många projekt nu.


39 + 0

Då var man 39+0 idag. Skulle inte förvåna mig om den vill stanna i 3 veckor till. Tror ju att det är en kille, så det är säkert därför den vill stanna kvar länge.Jaja, det gör inte så mkt. Har fullt upp om dagarna. Idag och igår har det ju varit jättevarmt. Vi åkte till stranden i Gisslevik en stund på förmiddagen idag. Till och med i skuggan tyckte jag att det var för varmt.
Vi åkte sedan hem och åt lite och sedan blev det att åka och uträtta lite ärenden i olika affärer. Elsa fick sova i bilen idag. Väl hemma igen var det dags att starta grillen då vi hade lovat Weronica att vi skulle grilla idag. Gud så gott det var :) 
Sedan kom pappa och Lisbeth en runda. Det blev till att fortsätta bygget, men ribborna tog slut så imorgon blir det till att handla mer.
 
Lägger ut en bild tagen på mig idag 39+0 med oplattat hår, krilles tröja, i sexiga trosor och i en kritvit kropp:
 
Här kommer fler bilder från bygget... Fullt med saker på hela tomten, men men...
 
 
Hann även att rensa häcken färdigt ikväll. Ogräset var ju högre än plantorna typ. Har duschat och renbäddat precis, så det ska bli skönt att krypa ner sen. Elsa somnade redan vid 21 idag.
 
 
 

Det här håller vi på med nu


 
Översta bilden visar hur det såg ut här för 3 år sedan. Fullt med buskar och skit..O då hade vi ändå tagit ner en stor buske där det är jord. 
Igår var pappa här och hjälpte oss att påbörja vårt nästa projekt. Altandäcket har flyttats bakåt 1.5 m så nu ligger det i jämn nivå med altanen. Jättemkt jobb då de var tvungna att lossa på en hel del brädor och sen var det ju inte plant under heller. Som ni ser på nedersta bilden ska ett staket upp med. Ett par stolpar ska upp till och om ett par år räknar jag med att kunna köpa en badtunna. Gräs ska vi så med, men det är en del kvar att göra först. Det är tur att pappa är så duktig, för annars hade ingenting blivit gjort. Eller jo kanske... men vi hade fått betala några snickare istället.

Varmt

Jisses vad varmt det är. Jag föredrar lite svalare i år, men man ska väl inte klaga. Jag o Elsa har badat i hennes badpool. Kan ju nämnas att jag tog upp större delen av poolen. Behövde iaf inte hälla i så mkt vatten. Vi ska snart äta potatis och stek. Sedan ska pappa komma hit en runda och hjälpa oss med vårt projekt här ute. Har förresten hunnit rensa lite i häcken idag. Passade på när det var skugga där. Nu är det bara lite kvar men det kan jag ta imorgon eller nästa dag.


Lite plock

Var o handlade på förmiddagen o sedan har det blivit lite småplock. Köpte lite marmorkross o fixade lite här utanför. Ikväll har jag och w varit i kristianopel på bryggdansen.


Ny vecka igen

Vi hade det jättetrevligt på grisfesten i lördags. Det var Mycket god mat och med trevligt sällskap blev kvällen kanon. Igår tillbringade vi några timmar på stranden i kristianopel. Jag hann även rensa en del av häcken, städa bilen invändigt, stryka upp all tvätt samt dammsuga och skura nedervåningen. Idag har vi inte ens stigit upp än. Elsa sover fortfarande o det har nog aldrig hänt innan. Det har ju blivit sena kvällar på sistone. Tog en gullig bild häromdagen på Elsa som myser med Bella


Från datorn

Inte varje dag man har tid att sitta vid datorn, men här kommer faktiskt ett inlägg från den. Vi har lyckats att fördriva dagarna och nu är det bara en natt kvar innan Krille kommer hem till oss. Jag har som vanligt mkt inplanerat imorgon (om vädret tillåter). Klippa gräset, tvätta bilen in- och utvändigt, dra upp lite rötter och börja fixa till i gräsmattan. Av det ska jag väl kunna ta bilen invändigt och sen dra upp lite rötter. Gräsklippningen och tvätta bilen låter jag krille göra.
Batteriet i kameran är slut och jag hittar inte laddaren, så därför blir det inga bilder idag:(
 
Weronica har varit här borta ikväll, så vi har spelat lite kort. Elsa kom i säng ganska så sent, men så somnade hon snabbt med:) Hoppas att hon ska sova bra hela natten. Inatt vaknade hon kl 4 o sedan satt hon i sängen och pratade om vovvarna, Agnes och om pappa. 
 
Snart helg och då är det grisfest för vår del i Krogsmåla. Ska bli gott!

Tidigt

Idag blev det att gå upp tidigt. Är så trött nu, så jag hade kunnat somna med en gång om jag blundade lite. Bara att bita ihop. 2 h kvar o sen går kanske Elsa med på att sova lite också. Allting var bra hos bm idag förresten. Hade en annan idag för Nancy hade semester. Tyckte hon som jag hade idag var lite konstig. Hon kunde inte ange sf måttet exakt för hon hittade inte mitt ben pga att huvudet låg så långt ner sa hon. Låter ju lite konstigt. Hjärtljuden var iaf 144. Ingen som vill hitta på ngt med oss imorgon eller på torsdag? Vill bara att det ska bli fredag så Krille kommer hem.


Dagen

Har haft en bra dag. I stan var Anna också med och fikade, så vi satt på 3G ett par timmar minst. Innan jag åkte hem fick jag för mig att kolla in på din sko. Hittade faktiskt ett par Ballerinaskor som jag var ute efter. Riktigt sköna är de. Ikväll åkte Elsa, jag o w en runda till kristianopel. Dessvärre började det regna efter ett tag, men vi flyttade in inne på sött & salt o tog en fika där, så det gick ingen nöd på oss direkt. Imorgon är det bm som gäller. Ska vara där redan vid 8.20 så vi måste stiga upp tidigt.


Måndag igen

Elsas feber var redan borta dagen efter tack o lov. Igår var Weronica, Jennie och jag och åt god mat på Montmartre. Elsa var hos mamma då en stund. Idag ska jag ha barnvakt igen då Sofia är nere från Stockholm o vi ska ta en fika på stan. W har lovat att passa Elsa då. Har valt en eftermiddagstid när ändå Elsa sover så forhoppningsvis får w det lite lugnt:) Bara 4 dagar kvar nu tills Krille kommer hem. På lördag ska vi på grisfest och äta lite god mat. Krille har ju semester nu när han kommer så i 6 hela veckor blir han hemma.


Inte igen

Elsa vaknade nyss o kändes varm. Mkt riktigt hade hon 39.2 grader. Fattat inte varför hon alltid ska bli sjuk när vi är ensamma hemma. Hopps på att hon ska må bättre imorgon


Kalmarutflykt

Idag blev det en utflykt till Kalmar med Jennie och Weronica. Vi tog Ikea först. Köpte en bräda till Elsas säng så hon inte ska trilla ner (har ju haft massor med kuddar under sängen innan), ett gosedjur till plutten i magen och lite klädnypor. Ja det blev inte så mkt på Ikea. Därefter gick vi i modehuset och Elsa hade myror i brallan o sprang omkring överallt för i vagnen vägrade hon sitta. Lovade mig själv att det här var sista gången jag åkte på ngn utflykt med Elsa innan förlossningen. Jag orkar helt enkelt inte springa efter henne. Hittade iaf lite kläder till Elsa. Vi avslutade med en fika innan vi körde hem. Ett stopp hos pappa blev det på hemvägen med. Har slagit mitt rekord förresten. Elsa kom ju i vecka 36+5 och idag är jag i vecka 36+6. Ja den får gärna stanna tills Krille kommer hem, annars har jag ju ingen som kan ta kort på den direkt. Slänger ut en bild från när vi var på dragsö för ett par dagar sedan o spelade minigolf. Bilden togs i lekparken bredvid.


Badat

Idag har vi varit på stranden i kristianopel. Tyvärr blåste det lite för mycket för min smak. Vi hann iaf vara där ett tag. Har fått upp mina stubbar idag med så nu är man 1000 spänn fattigare, men det var det värt. Till o med grävmaskinen hade problem att få upp ett par stycken. Nu ska bara tomten göras i ordning med. Alla hål ska fyllas igen.


Tokig

Blir tokig på Elsa som aldrig vill sova. Ikväll började jag natta henne lite innan 20 och hon somnade inte förrän nyss, så 3 h tog det idag. Hon vaknade vid 8 idag på morgonen, så jättelänge sov vi ju inte heller. Får nog snart skippa hennes tupplur efter lunchen om jag ska få henne i säng i tid. Jag orkar inte vara uppe längre så där rök den egentligen. Skulle behövt städa. Kanske kan Oscar passa Elsa en stund imorgon så jag får ngt gjort här inne. Ja, annars har vi inte gjort ngt speciellt idag. Elsa har badat lite ute i sin pool igen. Det blev ju så varmt när solen kom fram. Imorgon har vi inget planerat heller.


Äntligen

Äntligen fungerar det att blogga från mobilen igen. Tyvärr skriver man som en kråka eftersom mobilen väljer sina egna ord. Idag har Krille åkt ut till sjön igen o Elsa o jag har tagit det mest lugnt. Vi spenderade några timmar på eftermiddagen hos Weronica o Agnes. Alltid trevligt att träffa lite folk. Imorgon ska vi följa med Oscar när han köper en hamster. Får se vad det blir efteråt. Är det fint väder kanske det kan bli stranden till o med.


En lättnad

Var hos bm idag och tro det eller ej, men idag hade den fixerat sig. Kändes som en lättnad då jag var beredd på vändningsförsök ett tag. Hjärtljuden var 148 slag/ min och sf-måttet 34 cm. Tror ändå att jag kommer att få gå tiden ut den här gången. Imorgon åker Krille ut o jobbar igen. Nästa gång han kommer hem har han semester i 6 veckor. Tänkte jag skulle packa bb-väskan i tid den här gången, så jag får väl fixa packningen i veckan. Spjälsängen ska ju med bäddas så småningom, men jag har ju 1 mån på mig :)
 
Idag har vi haft trevligt besök av Jennie, Arvid och Hjalmar. Weronica kom bort och bjöd på brownies som hon hade bakat. Även Agnes kom bort och visade upp sin nya kanin. Tyvärr kan hon inte behålla den, så är det ngn som är intresserad av en kaninunge så säg till. Agnes och Weronica kom hit bort ikväll igen, så vi har grillat. Sedan avslutades kvällen hemma hos dem med en fika återigen :)
 
Idag vecka 36+ 0

Nöjd

Idag hade vi mkt inplanerat, men då det visade sig bli fint väder idag fick jag strunta i att uträtta mina ärenden ändå.
vi har varit hemma och hållt på i trädgården. Vindskydden har åkt bort och vi har köpt nytt material för att kunna bygga nya. Dock måste våra stubbar bort först. Den ena har hemska rötter, så den går knappast att få upp för hand. Vi la nog ner över 10 h på den busken vi tog ner förra året, som var likadan. Jag hittade faktiskt en grävmaskinist här i Jämjö, som lovade att komma hit nästa vecka och gräva upp våra stubbar. 4 st ska iaf bort, men sen kom jag på att vi har 3 st till som han gärna får ta. Kan vara värt att betala lite extra, för man kan slita ihjäl sog på dessa stubbar.
Elsa har hunnit bada både på förmiddagen och eftermiddagen i poolen. Hundarna stormtrivs också i det här vädret.
 
Imorgon får det bli att uträtta mina ärenden istället. Det är ju lättare att göra tråkiga saker om vädret är dåligt. Får se hur det blir imorgon.

RSS 2.0