Fredag=Ledig

Idag är man ledig, så skönt. Vi har precis varit en runda och handlat mat plus handlat lite kläder till bebisen. Ska till Karin en liten runda för att spana in den nya släktingen, sen blir det Torsås marknad efter. Väntar bara på att krille ska skita klart så vi kan åka.

Har inte haft tid att uppdatera på sistone, men jag trivs på jobbet och det är mkt nytt att lära. Tror det kan bli bra. Har 5 upplärningsdagar kvar så nu hoppas jag att det händer mkt på de dagarna, så man får se så mkt som möjligt.

Nu kommer Krille så jag ska dra nu. Ikväll blir det grillning!!

Moster again!

En tung förlust idag mot Gislaved. Det är ju ett lag vi MÅSTE vinna över.. Känns inte bra.


Nu till de glada nyheterna: Karin har fått en liten pojke idag på morgonen. Ett stort grattis! Måste kännas skönt nu när den långa väntan är över.

Lovade att skriva i helgen och jadå jag har överlevt 3 dagar på kirurgen och än så länge har vi haft det riktigt lugnt. Det kan nog bli bra det här. Har inte träffat många av personalen än men de jag har träffat verkar vara trevliga.Får jag förlängt och jag trivs ska jag nog investera en ny dator och en ny kamera. Iaf en dator till att börja med. Tycker verkligen det e trist med bloggar utan bilder. Tyvärr får det bli utan så länge jag sitter på den bärbara. Vet inte ens vad kameran är just nu..

Orkar inte skriva mer ikväll. Känner mig riktigt trött redan.

Natti natti snart

Första dagen

Idag börjar ett helt nytt liv för mig. Har försökt undvika kirurgi i högsta möjliga mån innan. Inser att jag inte kan någonting, men nu har det gått upp ett ljus för mig. Tänk vilken allmänbildad sjuksköterska jag kommer vara när jag har jobbat på detta stället ett tag och kan detta med. Inbillar mig det iaf:) Haha
Börjar redan kl 13 när jag jobbar kväll så det blir redan att man får köra om en timme. Måste in till jämjöhallen med o se om man kan köpa ngn mat som man kan ha med sig till ikväll. Jobbar sedan 2 morgnar i rad, vilket säkert kommer bli extremt jobbigt med tanke på hur morgontrött jag är nu. Har varit arbetslös i 1.5 mån o innan det hade jag typ 4 veckors semester, så det var längesen jag gick upp tidigt. Får se fram emot söndagen då vi ställer tillbaka klockan och man får sova en timme extra!
Jag undrar vad alla människor håller hus idag? Har messat krille men inget svar på hela dagen, har försökt att ringa mamma ett antal ggr men inget svar. Alla verkar upptagna.

Skriver i helgen om jag inte är helt död.

Caroline 25 år!

HAHA, nu är du nämre 30 än 20.... det du!
Sitter man på båten, å ska snart äta så fort man skrivit klart detta. Så segt att skriva blogg därför det inte blir av.

Du får ha det så bra imån på nya jobbet! längtar tills man kommer hem! Skönt att inte direkt ha nått planerat.

Ha det bra och grattis min älskling!
/din KrilleBoy

Tankar

Hmm har ju velat åka till Irland ett tag. Gissa vad som damp ner i min mailkorg idag? Jo ett hotellerbjudande på Irland. Någon som kan tänka sig att följa med mig dit? Ska sitta på en pub o lyssna på irländsk musik hela kvällarna, dansa o bara ha det bra. Nu är det bara ett litet problem. Har ju ett jobb numera så det blir nog svårt att åka ut o resa. Har redan ångest för att jag ska jobba imorgon. Det här blir kanske mitt slut på en karriär som inte ens har börjat. Ska bara se till att få ett fast jobb sedan kan jag föda en unge varje år fram tills jag fyller 45 år. Det blir mkt mammaledighet då och mååånga barnbidrag:D Nä, skojar bara, riktigt så många blir det nog inte.

Jag är riktigt godissugen nu och vi har ingenting hemma, katastrof skulle jag vilja säga.

Med blandade känslor

Är precis hemkommen efter att ha vacinerat ytterligare en dag. Har gått bra tycker jag. Tycker dock att det hade varit roligare om fler hade kommit och vaccinerat sig.
Har en konstig hemtelefon som inte fungerar att ringa till men som fungerar att ringa från. Så vill ni mig något når ni mig lättast på mobilen. Ringde till Telia och felanmälde på vägen till jobbet idag, men han ville att jag skulle kolla upp lite fler saker först innan de skickade ut tekniker för att åtgärda felet. Han såg att det var kortslutning på linjen, så jag tycker det var konstigt att han inte kunde skicka ut folk direkt. Hade sett fram emot att se på hockey på datorn ikväll, men läste nyss att de inte skulle sända från Olofström ikväll. Dåligt tycker jag.

Har förresten fått ett nytt vikarat på sjukhuset... på avd 49, alltså en kirurgavdelning. Är glad över att ha fått ett jobb, men jag vet inte riktigt hur jag känner över att hamna på en kirurgavdelning. Kommer säkert lära mig mycket och det är ju huvudsaken egentligen. Eller huvudsaken är ju att man trivs och efter ett tag kanske jag gör det, vem vet. Har fått till 17 jan som alla andra vikarier, så det börjar närma sig en tillsvidareanställning nu. Har fått en tjänst på 80% vilket jag tycker är lagom. Trivdes så himla bra på 58:an så det är nog därför man är lite besviken över att få byta avdelning.

Nog tjatat om det nu. Snart kommer nog Oscar till mig skulle jag tro.

Tack!

Vill bara tacka alla som kom igår! Jag hade jättekul och mår som jag förtjänar idag. Men huvudsaken var att jag hade kul igår:)

Snart blir det hockey. Ska bara försöka ta mig ut en rund med hundarna först.

Dubbel glädje

Äntligen har jag fått mina Norgepengar! Den norska valutan måste vara bra nu. Trodde jag skulle få ut knappt 15k, fick istället 16k. Nu klarar jag mig en månad till utan lön. Börjar jobba nu på måndag så det ska nog bli bra. Ska förresten iväg och få mitt svininfluensavaccin idag. Det heter ju inte svininfluensa längre utan "den nya influensan". Jaja, samma skit bara olika namn.

Igår var jag på hockey. Med knappa minuten kvar visar KHK vart pucken ska ligga och vi vinner med 4-3. Det är sånt här som får en på bra humör. Måste städa mer här inne idag. Tur jag putsade mina fönster på utsidan igår för idag känner man ju inte för att gå ut. Och tror det eller ej, men jag har faktiskt lånat hem en symaskin från mamma så nu ska jag äntligen sy upp mina gardiner som alla hänger alldeles för långt ner på golven. Kan säga att jag inte har sytt på 10 år så det ska bli riktigt intressant. Detta är tantarning på det här, jag vet, men jag är så trött på för långa och därmed skrynkliga gardiner så nu jäkla ska jag fixa det.

Sune , sune ge oss en sång

Helgen

Igår 04.45 begav jag mig härifrån till mamma. Hon frågade mig för jättelänge sedan om jag kunde hjälpa henne på Påryds marknad. Iaf stod vi på marknaden till kl 16 och jag höll på att frysa ihjäl, iaf på morgonen. Snacka om att det hettade i hela ansiktet när man kom hem sen kl 18.30. Men det var kul också, jag har nog lite affärsblod i mig i alla fall.. Sen när jag kom hem målade jag en andra gång på mitt valv. Ser att jag behöver måla det en gång till, så det får jag göra imorgon i dagsljus.

Idag har jag varit på IKEA med mamma, Percy och Yvonne. Hittade lite smått och gott som jag köpte. Känner mig dötrött redan nu, men det var väl för att man gick upp innan halv 5 igår o sen hade jag inte vett att gå o lägga mig förrän halv 1. Det får bli att man lägger sig tidigt ikväll.

Så jävla gott med oavgjort mot Tingsryd ikväll förresten. Det trodde jag ju aldrig.

Bara 2 dagar kvar nu till krille kommer hem!

Lite bättre

Igår var jag helt genomförkyld vilket resulterade i att vi inte kunde åka till Nybro o kolla på ngn hockey. Satt här hemma framför datorn och läste live rapport från matchen istället. Kan ju säga att jag var måttligt irriterad på kommentatorn. Han skrev i stort dett bara hur duktiga nybro var och som gjorde allt rätt och hur dåliga KHK var och att det var utklassning. När det stod 4-0 till Nybro tänkte jag för mig själv att det var en himla tur att vi inte åkte upp till Nybro för att se dem förlora. Men vad händer då? Jo K-na gör 4 mål på mindre än 15 min. Att de sedan förlorade när det var straffar bekommer mig inte så mkt. Det känns som en seger iaf. Så himla starkt att kunna vända 4-0 till 4-4. Vi kom därifrån med 1 poäng och Nybro fick bara 2 istället för 3. Jag är nöjd.

Idag är min förkylning lite bättre. Har faktiskt sovit hela natten. Vaknade inte förrän 7.20 då de ringde och väckte mig från kommunen och frågade om jag kunde jobba idag. Känner att det får vänta tills nästa vecka innan jag börjar jobba igen. Imorgon är det match mot Mörrum. Hoppas såklart på att jag ska kunna gå på den. Och sen på lördag är det markan i Påryd. Har lovat mamma att jag ska hjälpa henne där eftersom Percy och Oscar är på marknad i Holmsjö. På söndag är det åter match igen och denna gången är det Tingsryd. Tror dessvärre att vi förlorar. Tingsryd är ju obesegrade i år. Den matchen är borta så det blir till att sitta framför datorn och följa matchen.

Jävla skit

Jodå, visst blev man förkyld igen. Näsan har runnit i ett hela dagen. Hoppas på att det är bättre imorgon för då ska vi ju se på hockey. Tråkigt att inte Krille e hemma o kan ta hand om mig nu. Han kunde ha lagat lite mat o passat upp mig:P Väntar bara på att Laila ska ringa mig sedan ska jag lägga mig. Huvudet känns väldigt tungt just nu.

Hörs imorgon eller ngn annan dag

Förkyld igen?

Hmm, kände mig bra för en timme sedan, men helt plötsligt känns det som jag har en förkylning på G igen. Sitter här och dricker te i hopp om att det ska hjälpa. Blev helt täppt i näsan och snorig. Bara 2 dagar kvar till nästa hockeymatch så nu vill jag inte bli sjuk. Har ringt till min moster i Nybro och bett henne fixa biljetter till hoceymatchen. Hon skulle ringa tillbaka imorgon kväll om hon lyckades få tag på några. Så himla dumt att man inte kan köpa några innan. Går endast att köpa 2 h innan matchstart. Såg att victoriahallen ändå tog emot 3000 personer så jag hoppas att vi ska få plats. Har Oscar här hos mig igen. Krille åkte ju idag och jag hatar att vara själv så därför är han här i ett par dagar. Snällt tycker jag.

Idag har jag hunnit tvätta 4 maskiner och putsat 2 fönster. Tänker inte fixa ngt här inne förrän vi har köpt lister och valv och fått upp det. Det får bli nästa gång Krille kommer hem. Sen kan man äntligen ställa tillbaka möblerna på rätt plats igen. Är himla nöjd med golvet i köket. Det blev jättefint. Hittade ett fint skeppsgolv när vi var på bengts färg som jag skulle kunna tänka mig att ha i ett rum sen med.

8 dagar kvar till Krille kommer hem...

Redan

Hur kan det vara så många dagar sedan jag skrev här nyss? Då skulle krille precis komma hem och nu ska han åka igen. Klockan 4 kör vi  härifrån imorgon bitti till tåget. Denna gången har vi varit på Oktoberfest i stan. Riktigt kul. Vi har köpt golv, som vi även har lagt. Jag har inte gjort något men Krille och pappa. Mest pappa skulle jag vilja säga. Tack så mkt! Sen har vi även hunnit med en runda till Ullared med. Där inhandlades mkt födelsedagspresenter till syskonbarn så det känns skönt att ha det avklarat. Hittade även lite smått och gott till oss själva. Tusenlapparna rullar på fort.

Lägger upp några bilder på golvet. OBS! mattan som ni ser under har vi inte haft utan vi har rivit bort golvet som var över. Har inte hunnit städa än, så det ligger saker överallt.








RSS 2.0