Vi tog allt

Ikväll åkte Weronica, agnes, Krille o jag till Färskesjön. Lagom till alla hade doppat sig (förutom W som stod på land) skriker Weronica en orm! Gissa om vi kände för att bada mer? Nä, vi drar vidare till poolen istället sa vi, men så blev det inte. Vi körde ut mot Torhamn istället och badade i havet. Vi låg nog i en halvtimme iaf. Sedan därefter körde vi hem till W o Agnes o där avslutade vi med av bada i poolen. Jättevarmt o skönt var det så där badade vi länge. Weronica som inte hade badat på hela kvällen o allltså inte var avkyld, ville ha mjukglass, så det blev en glass till för oss ikväll. Mums var det.
Man blir hungrig av att fara omkring så mkt o bada, så nu håller vi på att göra spaghetti o köttfärssås. Vi gör inget annat än o äter. Jag vet:P Blev tyvärr inga kort ikväll då jag inte hade kameran med mig.

Jordgubbar med glass

Nu har vi precis vräkt i oss 1 liter jordgubbar o 1/2 liter glass. Det var skitgott. Det var dagens kvällsmat typ. Det är ju för varmt för att man ska orka äta ngt varmt... Hade bara lite pastasallad med fetaost o skinka med mig till jobbet idag.
Idag är det nog extremt varmt. Jag vet typ inte vad jag ska ta vägen. Funderar på att köra till Färskesjön lite senare för att ta mig ett kvällsdopp. Tur att vi har så nära till både havet o sjön nu. Krille åker ut o jobbar igen imorrn så nu blir man åter själv i en vecka. det börjar närma sig semester nu:D På tors ska jag in o jobba en extra dag så då får det gärna regna lite.

Nu ska jag se om jag hittar några nya skor jag kan beställa. Det har gått ett hål på mina pumaskor:(

Ny design

Ja, det var på tiden att designen blev ändrad. Har haft den andra i evigheter känns det som. Tack än en gång Agnes för den fina designen.
Idag har vi varit hos Linda o badat i hennes pool. Det var över 26 grader o ändå tog det ett bra tag innan jag doppade mig. Var så himla varmt o skönt sen när man väl hade doppat sig. Jag är riktigt sugen på att köpa en pool. Mamma tyckte jag skulle spara till en riktig pool (en sådan som är under marken) men det kostar ju skjortan. Hittade en pool i reklambladet från öb idag som är rätt lagom tror jag. Rymmer 23 000 liter. problemet är bara att de stänger om en halvtimme o krille ska spela resten av kvällen så jag kan nog glömma den idag iaf. Måste köpa solceller till isf för man behöver nog ha den uppvärmd.

Jag e sugen på att bada mer ikväll ju!!!

Poolparty

Igår spenderade vi större delen hos Weronica o Agnes. Vi solade o badade i poolen. Åt jordgubbar med glass, vilket var jättegott.
På kvällen blev det poolparty med grillning. Very nice! Alla doppade sig. Behöver väl knappast säga att jag doppade mig sist. Sedan sprang vi runt runt i poolen och hade kul.
Tack för en mkt trevlig kväll!
Nu har vi precis varit hos pappa o ätit kroppkakor. Julia var en jäkel till att äta. 6 st fick hon ner.





Så här trött var jag mot slutet, haha



Nu har jag faktiskt planer på att vi med ska köpa pool. Vet bara inte hur stor man ska ha... kan vara skönt att kunna ta sig ett svalkande dopp när det är varmt ute

Fest o orientering

Igår kväll hade jag en liten fest här hemma för arbetskompisarna. Vi åt exotisk planka. Mycket gott. Sedan hade Mona bakad en jättegod tårta som vi vräkte i oss med. O som om detta inte vore nog blev det chips, jordnötter, jordnötsringar och salta pinnar med:) Vi spelade kubb och gick tipsrunda. Jag hade gjort bål med förresten som jag gick o drack hela kvällen. Spetsade med lite malibu. Så gott!

Idag har Krille o jag varit ute och orienterat i Torhamn. Var väldigt blåsigt, men det var kul. Den första kontrollen var ute på Torhamns udde. Måste se till att laga våra cyklar så vi kan  ut o cykelorientera sen. Nu måste jag hoppa in i duschen. Imorgon är det jobb igen:( 3 veckor kvar nu till semestern:P

Maskproblem ännu inte över

Maskar o maskar, men det är vita larver som har invaderat mittt badrum nere. Förmodligen är det så att ngn fågel har gått o dött där uppe. Percy var här idag iaf o skulle hjälpa mig. Han kom inte åt boet genom ventilen utan man måste fixa det från taket.. Problem när man inte har ngn stege... Har iaf löst gåtan vad det är för larver. Det e flugor. Visste inte att de var så äckliga... Ventilen till badrummet är nu stängd iaf så inga nya larver kan komma in. Får se om jag ska ringa anticimex imorgon eller vad vi ska hitta på för ngt...
Imorgon ska jag vara trombolyssköterska, så snälla insjukna inte imorgon för chansen att överleva kan bli minimal...

Bara 2 dagar kvar till krille kommer hem. Längtar!!

Vi hade iaf tur med vädret

Ja vädret var ju verkligen kanon igår kan man säga. Soligt o fint.

Spenderade första halvan av dagen på jobbet. Sedan blev det midsommarfirande hos Karin o jimmy. Först åt alla jordgubbstårta o glass. Tror jag iaf. Jag kom 3 h för sent eftersom jag jobbade o sov en liten stund. Sedan när jag kom till Fågelmara var det dags att grilla. Alla gjorde sina egna grillspett o det som fanns att välja på var älgkött, vildsvin, griskött, kyckling, bacon, majs, tomater, champinjoner, paprika. Hade även olika sallader, pommes, potatisbricka o massor med frukter. Vitlöksbröd åt jag även en hel del av med.. Har säkert glömt en del..

Senare på kvällen åkte kräftorna fram, men jag var för mätt o för trött för att orka äta några.
Var iaf en myckad trevlig kväll. Tack alla ni som var med!

Har förresten fått ett litet problem  här hemma.. Som ni flesta kanske vet har vi några fåglar inneboende i ventilen över vårt badrum. För ungefär en vecka sedan började det lukta väldigt äckligt där o jag har fönstret öppet hela tiden för att inte känna ngt. Sedan blev det väldigt varmt o det kom en massa flugor o skit.. Idag när jag skulle in o borsta tänderna ligger det fullt av små vita larver i tvättställen o lite överallt. Fy fan vad äckligt. Har spolat ner all jag hittade i toalettstolen, men det trillar ju ständigt ner nya. Måste verkligen göra något åt det snart. Jobbar ju nu, men krille kommer hem på tis så då måste vi åka o köpa en stege så man kan klättra upp på taket o fixa detta.

Nu ska jag dra till jobbet.

Sliter o sliter

Varför blir det alltid mest gjort här hemma när Krille jobbar? Förra gången han var ute rensade jag hälften av blomlanden plus att pappa o jag fixade väggen. När han var hemma kaklade vi visserligen, men jag tjatade på honom att vi skulle riva ner tapeten i köket. Nä, jag orkar inte fick jag till svar. Idag har jag minsann slitit ner tapeten själv i köket plus skruvat bort alla skruvar som satt i väggen. Tog sin lilla tid ändå. Pappa var snäll o kom en runda med sin kofot o tog bort alla listerna. Tack så mkt!
Nu ikväll har jag stått och skurit upp 2 kg kyckling i bitar o lagt i marinad.Ska ha det till grillspett imorgon kväll. Alla har med sig ngt. Jag har bara med mig kyckling o potatissallad dock. Men vi e 20 pers så det blir mkt mat. Alla har ju med sig ngt.
Jobbar dagen imorgon först o sen jobbar jag kvällen på lördagen så det blir lite midsommarfirande iaf.

Glad midsommar på ER ALLA!

Inget ogräs här inte

Idag har jag spenderat större delen av dagen med att rensa blomland. Har äntligen gått igenom alla så nu är det fint. Vågar inte säga hur många skottkärror jag har tömt allt som allt. Imorgon ska jag ägna mig åt att riva bort tapeter o sen blir det kanske en runda på lövmarknaden med. Tråkigt att det inte finns någonstans att ställa bilen bara. Det lär ju vara fullt.
Har best'llt tapeter nu till köket med. De ska förhoppningsvis komma imorgon. Hoppas det blir fint när de kommer upp. Har suttit vid datorn en stund nu ikväll o hundarna låg i den andra stolen. Tycker de är så söta så jag var tvungen att ta en bild.


Trött

Var uppe en sväng vid 4 idag o körde Krille till tåget. Sedan var jag hemma till 5 igen. Somnade om i 2 h o sen gick jag upp eftersom det skulle komma en o kolla på vårt kök idag (han som ska tapetsera). Jag måste beställa hem tapeter nu med först bara... Ska se om mamma kan följa med mig efter jobbet imorgon och kolla på tapeter. Jag vill inte beställa själv. Vill ha lite smakråd först. Sedan har typ granntjejen varit här inne ettt par tre timmar... Hon springer ut o in med hundarna hela tiden, går omkring o bär Tilda, ger dem mat hela tiden o så typ.. Man blir lite trött då.. När jag hoppade in i duschen kände jag att hon var o ryckte i handtaget. Tur att jag hade låst tänkte jag då..  Efter ett tag kände hon igen på handtaget o sen frågade hon varför det var låst? Ja, vad tror hon? Brukar dom inte låsa hemma kanske? Jag vill väl inte har några ungar i badrummet när jag duschar. Hon tröttnade nog på mig till slut för hon har gått hem nu iaf. Men hon kommer nog tillbaka imorgon. Vad har jag gjort för ont mot världen?

Snart ska jag iväg o jobba. hade behövt sova ett par


Mat, mat o mat

Idag har mamma firat Mors dag (i efterhand) och Oscars skolavslutning hemma hos oss. De bjöd på planka. Jisses vad jag åt:P Fanns hur mkt som helst att äta. O sen åt jag kex, tårta kakor, glass o chips.. Då tror man kanske att man inte behöver äta på en hel vecka? Nädå, magen börjar bli så rund o fin nu så jag måste ju se till att underhålla den. Krille står nämligen ute vid grillen o grillar nu:D Blir bara potatissallad o en flintastek. Sen till efterrätt har vi chokladmousse som blev över från igår. Undrar hur många kilo man går upp efter idag? Men gott är det iaf:D
Imorgon är det dags för Krille att åka ut o jobba igen. Ser verkligen fram emot min semester. Imorgon är det 5 veckor kvar!!

Hockeykväll

Igår hade vi en helkväll på Fox & Anchor med KHK. Vi satt verkligen bra till. Vårt bord var placerat på scenen så alla killarna stod ju precis bredvid mig:D Sirbäck gick emot min arm.P










Jag fiick ju sitta o blunda när alla tog kort hela tiden, hehe




Vi hade alla roligt, men så kom det en fullegubbe o skrämde iväg alla:



Så här slutade festen.

Har fler bilder o vi har spelat in när Ottinger pratar.
Utvärdering efter kvällen: Är mkt nöjd, men jag grämer mig fortfarande att jag inte tog med en spritpenna så jag kunde få deras autografer på min tröja:P



Dålig uppdatering

Här var det dålig uppdatering. Anledningen är att jag hade velat sitta på den andra datorn o lagt in lite bilder. En blogg är ganska tråkig utan bilder tycker jag, men men det får gå för den här gången med... Igår slutade Oscar 9:an så vi var där o kollade på honom när han åkte traktor med vagn. Har bokat vår resa till Gbg nu i sommar. det blir 3 nätter på hotell. Very nice!
Idag har vi kaklat resten. Alltså den andra sidan väggen. Vi kaklade igår  fogade idag så nu är det bara lite silikon som saknas.

Måste lägga mig nu, men uppdaterar mer i helgen. Imorgon blir det KHK!!!! Vi har bokat bord. Det ser jag fram emot!


Lat

Igår häll jag på nästan hela dagen med att rensa ute i våra rabatter. Hann inte riktigt klart. Weronica ringde o bjöd mig på tacos när jag höll på att rensa som bäst, men tacos kan man ju inte säga nej till. Klockan var ändå 17.15 när jag slutade. Det var jättegott med tacos. Tack så mkt! Synd bara att Sverige inte vann fotbollen. Goda drinkar blev det med:)

Idag gick jag inte upp förrän 10. Har en sådan jäkla träningsvärk i mina ben idag. Har faktiskt inte gjort någonting idag. Bara latat mig. Skulle städat här inne, men jag känner verkligen inte för det.. Jag får alltid städa själv här hemma. Det har blivit så sen krille började jobba 1 vecka ute. Tror ni man kommer få det fint här hemma sen i höst när jag blir arbetslös? Borde ju ha hur mkt tid som helst på mig att städa här inne.

Bara 2 dagar kvar till Krille kommer hem igen!

Då är det fredagsmys

Idag har jag testat brandlarmet här inne. Kan säga som så att det fungerade iaf. Skulle bara steka lite korv ju.. Så det kan bli ibland...

Satte mig o kollade på ett par Lilla på huset på prärien avsnitt efter att jag hade ätit. Sedan så har jag o Tilda haft myskväll. Vi hittade en melon i kylskåpet som vi satt o mumsade på samtidigt som vi såg Talang. Imorgon blir det nog rätt lugnt.. Blir väl till att tvätta o städa lite skulle jag tro. Om jag nu orkar.. Får se vad som sker..Väntar ju på att pappa ska få tid att hjälpa mig att kakla den andra väggen med ngn gång.

E d fredag så e d




 


Rapport från sjön!

Tjenare!
Då va det dags för mig att skriva igen. Nu vet du att jag tänker på dig carro ;) för annars hade jag nog inte skrivit för jag vet hur mycket du tjatar om att jag ska skriva några rader ;)

Händer inte så mycket här, ligger och kolla på Hjälp jag är med i en japansk tvshow... verkar inte kloka där borta ju, vuxna som är 7år i huvudet eller nått.
Ska sticka och äta lite nattmat om ett tag,15min för att vara exsagt typ :P är kallmat idag så får se vad det blir. Ska bli skönt när man kommer hem igen på tisdag, ska ha nått linjemöte då, får hoppas dom säger nått om vad som komma skall, annars kan jag säga att jag hört att denna båten (Germanica) ska ner först till kna runt mitten av mars, å scandinavica ska ner några månader senare, för att ersätta baltica. Jaja, vi får se vad som händer...

Får va man hittar på när man kommer hem, carro verkar vara lite ledig för en gångs skulle, ska bli skönt att ha henne hemma lite.

Ha det bra alla!

///krille

Ensam

Ja, nu så har krille åkt igen o här sitter man själv. Har precis kommit hem från jobbet nästan. Har hunnit äta pizzaresterna från igår o slängt i mig lite choklad med:P Hade nästan planer på att åka till Gbg i helgen, men det fanns inga billiga tågbiljetter så det får nog vara. Tänker inte ge 800 spänn för att åka fram o tillbaka. Vi ska ju ändå till Gbg sen i sommar med Strågegård så det får nog vänta tills dess. Jag får träffa min Krilleboy på tisdag igen:D denna gången e han ju bara borta i 6 dagar.. På onsdag slutar Oscar 9:an.. Väldigt vad fort tiden går.. När jag slutade 9:an dog mormor så det blev aldrig ngt firande. Redan 9 år sedan...

Nä, nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon.

Dagen som gått

Idag har vi varit i stan en runda. Krille har klippt sig o jag har lämnat in 2 par jeans på lagning (gylfen är sönder), beställt linser , köpt 2 par bikini och köpt en jeanskjol. När vi väl var hemma åkte den vita bikinin på och vi gjorde lite fika och begav oss till Färskesjön för att sola lite. Hundarna fick självklart följa med.. Hittade inte kameran innan vi åkte så det blev inga kort. Vi hann inte mer än komma dit förrän solen försvann. Vi fikade iaf o sen åkte vi hem. Nu ikväll har vi varit en runda hos pappa o sen en runda hos Karin, Jimmy o Noah. Har fått upp lysrören på ena sidan av köket nu ikväll med. Krille åker ju ut o jobbar imorgon så det blir att gå upp innan kl 4 imorrn. Gillar inte när han ska ut o jobba så tidigt..

Imorrn är det jobb igen.

RSS 2.0