Saknad



Hittade en gammal bild på pontus Hansson. Vi kommer sakna dig ikväll!!!!

Ja må de leva....

Idag fyller Bella o Tilda 3 år. De börjar bli pensionärsvarning på dem nu. Har sjungit för dem idag o gett dem godis. Vet inte om de fattar att de fyller år, hehe. De kollade på mig så konstigt när jag sjöng för dem. Ska snart iväg o jobbar o det tar verkligen emot. Jag vill ju med gå på hockey!! Vill, vill, vill att de ska vinna.
Snart e frukosten/lunchen klar. Det blir fläskpannkaka igen:P Nu var det nog ngn månad sen vi hade det sist. Det e ju så gott med massa bacon i. Sen till efterrätt ska vi äta resten av tårtan jag gjorde häromdagen.

Ha en trevlig helg alla ni som e lediga!

Ensamma hemma igen

Nu var det åter tomt igen i huset. Var precis o lämnade Tina på flygplatsen. Halvvägs till Kallinge tar min spolarvätska i bilen slut så efter ett tag hade jag väldigt svårt att se vägen. Rutan var helt vit. Slutade med att vi fick köra till Ronneby o fylla på med spolarvätska hos Krilles farsa. Känner mig väldigt trött efter dagen som har varit. Sov typ 5 h inatt o sen har jag jobbat hårt hela dagen. Fullt upp hela tiden. Imorgon jobbar jag kvällen. Blir väl att man lägger sig tidigt ikväll o kollar på några filmer, typ lilla huset på prärien, hehe. Har precis köpt hem säsong 4 så jag har ca 900 min att kolla på. very nice.
Vi var förresten o kollade på ny frys op kyl igår. De skulle gå på 18500 ihop. Med Percys rabatt kommer vi ner till 14000 så den rabatten gör väldigt mkt tycker jag. Vi har dock inte bestämt oss än om vi ska köpa det eller inte. Men visst vill man ha ny kyl o frys när man ska göra om i köket..

Håller tummarna för KHK imorgon!!

Tack o adjö Mjölby

Skulle skrivit här igår, men datorn krånglade lite o jag kom aldrig in här. Följde matchen här igår och det e ju underbart att de vann över Mjölby. Nu väntar Playoff 2 på fredag hemma. Kan tyvärr inte gå eftersom jag jobbar, men Krille ska gå på matchen med W o Agnes tror jag.
Krille kom hem inatt o väckte mig så jag e lite halvseg idag. Imorgon e min sista lediga dag så jag hoppas vi ska hitta på ngt kul då. Krille har lovat att han ska boka bord någonstans, men känner jag honom rätt blir det inget med det.
Nu ska vi käka lunch.

Segern e vår

Segern e vår, segern e vår. Vi har vunnit o sgeren e vår! Så lät det igår kväll efter en oförglömlig match mot Olofström. KHK var som bäst igen när det gällde. Kan inte beskriva hur glad jag var igår o e fortfarande för den delen. Känner mig nästan lite kaxig att det e VI som vann fortsättningsserien. Känner mig så delaktig, hehe..
Nästa match e på lördag mot Mjölby. Dessvärre jobbar man då men jag får väl följa matchen på blt i stället.

Idag har jag varit duktig o städat här inne. Har städat en hel dag o inte ens hunnit dammsuga o skura.. Duktigt va? Ska göra det imorgon bitti tänkte jag innan jag kör till flyget o hämtar Tina. Det blir fullt hus här imorgon, men jag ska nog åka skridskor med Weronica o Agnes så de får roa sig bäst de vill här hemma själva när jag e borta. Vill inte vara i vägen.






Tur att Agnes e så duktig på att ta bilder, så man har ngt att lägga ut här. Pontus e bäst! Eller hur?
Krille kommer hem måndag natt i stället för tisdagen! Jippi

väntan

Denna veckan ska vi förmodligen få veta om vi får förlängt på landstinget eller inte. Några beslut gällande rehab skulle tas igår så jag får väl se om man får veta ngt idag kanske. Det skulle vara ett möte mellan 14-15.30, men eftersom jag jobbar kvällen kan jag inte gå på det. Bara att hoppas att man får vara kvar. Annars väntar en lång sommar i Norge. Hade ju så gärna velat ha semester i år. Min första semester på sommaren någonsin.

Imorgon är det hockey i Olofström som gäller. Hoppas att de vinner nu. Sen är jag ledig på tors o fre o då är det städa som gäller tyvärr. skulle behöva gå en riktigt lång runda med hundarna med, men det e inte så lätt att gå i snön. Tycker snön är fin nu, men det är jobbigt för hundarna att gå i den. Visserligen kan man hålla sig på vägarna när man går, men det tycker de inte är riktigt lika kul tror jag. Måste hinna storhandla ngn dag nu med. Sen jobbar man i helgen o sen kommer Krille hem! Nedräkningen har börjat.


Grattis

Grattis mamma på födelsedagen!

Idag har vi varit o kollat på en helt underbar hockeymatch som KHK vann med 7-1. Olofström förlorade sin match så nu på ons e det avgörande. P-O ska köpa biljetter imorgon, så vi kan åka till Olofström på onsdag o kolla på den matchen. Oh vad jag hoppas att KHK vinner då. Annars har det varit en lugn dag idag. Bara en vecka kvar innan Krille e på väg hem.




Inatt e jag din

Just denna kvällen för 5 år sedan var jag o Patricia på Piraten. Inget ovanligt att vi höll till på Piraten på fredagar o lördagar, men just den här gången träffade jag Krille för första gången. Klockan var över 12 när vi träffades, så på Alla hjärtans dag såg vi varandra första gången.
Blev inte av med honom därefter o tur e väl kanske det. Kom att dröja ca 1.5 mån innan vi blev tillsammans dock.

Idag har jag bara suttit vid datorn hela dagen, så nu har jag ont i huvudet. Vet inte vad man ska hitta på annars. Tycker lite synd om mig själv med eftersom man sitter själv hemma på en fre, men det e det kanske fler som gör. Vad ska alla hitta på imorgon?


Jobb

Nu ringer de till o med hem till en o vill att man ska komma till norge o jobba. Blev erbjuden ett jobb i Stavanger from mån fram till 5 april. Hade känts bra att bara åka ifrån allting ett tag, men än så länge har jag ju mitt jobb kvar. Får se vad som händer efter 30 april... Idag mår jag lite bättre igen. Första dagen jag har fått i mig en hel smörgås till frukost iaf. Känns som jag mår bra varannan dag ungefär. Fick feber igen igår kväll..

Ngn som vill åka skridskor med mig nästa vecka? Jag e ledig tors o fre tror jag:)

Sovit länge

Igår när jag skrev inlägget på kvällen var så trött så jag knappt visste vad jag hette. La mig kl 00.30 sedan o kunde inte somna hur jag än ansträngde mig. Framåt kl 5 idag på morgonen kände jag hur trött jag var o att jag snart nog skulle somna. Vaknade sedan vid 8.30 o gick ut med hundarna. Var efter det mkt trött o gick o la mig igen. Somnade om till kl 12.30. Undrar om man kommer kunna sova ngt nu inatt? Ska snart ut o skotta lite snö. Det har ju kommit en hel del under natten. Måste bara äta lite sen frukost först. På fredag ska vi ju äntligen få vårt älskade internet igen o då ska jag lägga ut lite bilder igen.

Slappardag

Idag har jag mått mkt bättre. Skönt det. Har ändå varit lite trött så jag har nästan suttit vid datorn hela dagen. Vet inte vad man ska göra annars.
Krille har fått reda på vilken båt han ska vara på sen iaf. Han ska till en som heter Germanica o som går mellan Gbg-Kiel. Så e det ngn som vill ta sig en åktur ngn gång går det bra. Han hade tur ändå som hamnade där. Det var flera av hans kompisar som inte fick ngn båt o som bara få gå hemma o vänta o sen hoppa in o jobba på en båt där det behövs. det e ju meningen att Germanica ska komma hit till K-na nästa år så det e ju bra att han får börja på den redan nu.

Imorrn e det hockey o ev. ska vi till Kristianstad o kolla på matchen. Det ska ju snöa så vi får se om vi kommer iväg eller inte.

Om lite mer än en vecka kommer krilles morsa ner hit.. Måste försöka hinna med en storstädning innan dess helst. Kanske ngn som tycker det e roligt att städa o som gärna vill hjälpa till? Kan betala 40 kr/h, hehe.

Gudrun från mitt förra jobb på fregatten ringde förresten igår o fågade om jag ville med ut o äta med dem på torsdag. Tror jag ska göra det. Nästa fredag e det bowling med mitt nuvarande jobb. Får se om man ska med ut eller inte. Hade ju varit kul, för det var längesen jag bowlade.

Maginfluensa

Ja, nu e man väl sjuk på riktigt denna gången. Åkte som vanligt till jobbet idag på morgonen. Efter en timme började jag känna mig väldigt illamående. Sprang in på en toalett och kräktes. Efter det var det bara att bege sig hemåt. Har legat o vilat nu ett tag o jag har kommit fram till att jag har ont överallt. Gjorde för ont för att ligga i sängen så jag var tvungen att gå upp en runda. Var ute med hundarna med, men det blev bara att gå med dem strax utanför trädgården. Hoppas hoppas hoppas att jag blir bättre snart. Har inte vågat äta ngt idag o nu dricker jag lite te.

Ska vila lite nu igen


Snabbinlägg

Wow! 14 besökare på bloggen idag, inte illa pinkat:P
Det blir bara ett kort inlägg nu eftersom jag ska upp väldigt tidigt imorgon.  ska börja jobba vid 7, men innan dess ska jag köra Krille till flyget eftersom han börjar jobba imorgon. Behöver inte köra ända till flyget förresten. han ska åka med Jimmy så det räcker att jag kör honom till Statoil, men ändå.. han ska vara där kl 5 så det blir upp tidigt. Hinner lagom till Jämjö innan det e dags att köra till jobbet.
Kom på att jag har glömt att fråga pappa om han kan ta hundarna imorgon, så jag måste försöka komma ihåg att ringa från jobbet imorgon o fråga.

ikväll har det flytit på bra på jobbet måste jag säga. Jag o Mona har fått jättemkt gjort o det känns bra. Har även hunnit gångträna patienterna lite. Nu måste jag gå till sängs för om 5 h ska jag upp igen. Livet e hårt, jag vet!

Lite småkrasslig

Fortsätter väl där jag slutade sist.. Efter att ha beställt luckor till köket avslutade vi kvällen med ett besök på Bauhaus o IKEA med Weronica o Agnes. Hittade ett snyggt klinkerlaminatgolv som vi kanske ska beställa så småningom. Det var inte så farligt dyrt heller.. På IKEA blev det ett par lampor o lite mat. Lika gott som vanligt:)

Igår kväll jobbade jag. Var nog inte hemma förrän halv 11 så jag kom i säng närmare 12. Vaknade 2 h senare, alltså inatt kl 2 o hade sån frossa o ont i huvudet. Gick ner o tog ett par alvedon o tog tempen som visade 38.2 grader. Frös verkligen som bara den, men tänkte att för så lite feber kan man ju inte stanna hemma från jobbet. Blev iaf hur pigg som helst på alvedonen o kunde inte somna om mera innan jag skulle gå upp. Hade iaf bara 37.5 grader då så jag har jobbat mig igenom den här dagen iaf. var så trött när jag kom hem så jag har sovit ett par timmar nu. Känner mig fortfarande inte riktigt 100, men jag ska inte jobba förrän kvällen imorgon ju.

Snart ska vi äta potatisgratäng o fläskfilé o kolla på Melodifestivalen.


Nytt kök

Idag har vi haft eller har fortfarande (han mäter nu) en gubbe från norddesign kök hemma hos oss. Vi var trött på vårt gamla kök så nu ska vi piffa upp det lite med nya luckor.. Går på ca 35 tusen papp, men det får det vara värt. tror ni kan gå in på www.norddesign.se o kolla in våra luckor. Det är en vitlaserad lucka som heter Toscana som vi har valt. Lite vitlaserad typ... Ta inte fel på Toscana o vitlaserad ek bara... Denna e lite vitare än den vitlaserade eken. Kommer få köket i mitten/slutet av mars. Nu vill jag bara byta tapet, golv o kakel med i köket o sen e jag nöjd. tror jag iaf. Man får väl alltid fler dumma idéer sen.

Fick reda på igår att vi visstidsanställda kanske ryker från jobbet nu när det ska sparas in så mkt pengar.. Jag känner mig inte så orolig, för jag tror inte de klarar sig utan oss. Annars blir det att åka till norge några gånger, för kosing måste man ju ha. Tror det eller ej men det underlättar att ha lite iaf. Nu ska jag kolla så han mäter rätt, haha...

Internetstrul

Nu har jag varit ledig mina 5 dagar så nu väntar en arbetsdag imorgon. Vi festade i lördags. Jag var hos Sofie o Linus o hade det mkt trevligt. Resten av gänget satt på o´learys. Var sådär lagom bakis i söndags.. Usch hatar sådana dagar.
Igår på morgonen försvann vårt internet som det brukar göra ibland. Ringde upp vårt jäkla bredbandsbolag o då visade det sig att vårt internet var urkopplat. Jag hade sagt upp vårt internet en månad tidigare o sen hade jag ringt o ångrat uppsägningen eftersom telia sa att vi skulle göra så. Telia skulle säga upp det åt oss, så att vi skulle kunna byta till dem lite snabbt. De ringde iaf tillbaka efter en stund från blixtvik o sa att de skulle koppla in det igen. Efter att ett dygn hade gått o vi fortfarande inte hade fått internet ringde jag o frågade hur långt tid det skulle ta att få det inkopplat.
-Hmm, 13 feb får ni det inkopllatser jag här på datorn, säger killen på blixtvik då.
Ja, då blir man glad. Nu ikväll har vi varit hos Bengt o lånat hans mobila bredband så vi får låna det tills vi har internet igen.
Vad ni än gör skaffa aldrig Blixtviks bredband.

Imorrn e det hockey o jag e väldigt sugen på att gå på den matchen. Jobbar ju tyvärr, men jag funderar på att ringa o fråga om man kan ta en semesterdag. Men det går säkert inte... jaja, bara att hoppas på att de vinner.

RSS 2.0