Det blev en del shopping

Hittade en hel del i Kalmar idag. Hittade skurmopp och hink till Elsa på city Gross. Nu har hon skurat här inne i över 2.5 h med undantag för en matpaus, så den var omtyckt. Hittade nya skor till Elsa, en ny vårjacka o lite mössor till henne idag. Fyndade även termobyxor o vinterjacka till henne med som hon ska ha nästa vinter. Skulle kostat 750 o jag gav bara 180 kr så det var lagom. Rea är ju alltid trevligt.

Nu ska vi bara slå ihjäl morgondagen med o sedan kommer Krille hem på fredag. Om en vecka har vi en rolig sak inplanerat. Hoppas på att det blir roligt iaf.


Testing...

Testar att mobilblogga för första gången. Elsa vaknade precis. Första gången som hon har tagit sovmorgon sedan Krille åkte.
Idag har vi planerat in en tur till Kalmar. Mamma ska följa med oss. Blir en tur på ikea o sedan ska jag leta efter en skurmopp till Elsa så hon slipper ta vår hela tiden.
Elsa är så rolig. Det första hon gör när hon vaknar är att trycka på knappen till tv:n. Så ni sitter hon blixtstilla här i sängen o kollar på saltkråkan. Mitt favoritprogram när jag var liten.


O dagen avslutades med Melodifestivalen....

Idag åkte jag och Elsa en runda till pappa när vi hade vaknat. Vi stannade där till efter lunch, så vi fick mat där med. Väl hemma somnade Elsa och jag råkade med slumra till en stund. Jennie ringde sedan när vi precis hade vaknat och frågade om vi ville äta smörgåstårta ikväll till Melodifestivalen. Ett sådant erbjudande tackar man ju inte nej till. Vi bestämde att vi skulle vara här eftersom jag är så allergisk när jag är hos henne. Weronica, Agnes, Pappa, Erik, Lisbeth och Jennie kom sedan till oss vid kl 18 och vi åt en jättegod smörgåstårta med räkor och kräftstjärtar på. Sedan kollade vi på melodofestivalen. Enligt mig klart den bästa deltävlingen idag. Tyckte Danny var bäst, men så gick han ju direkt till finalen med.
Hann med en snnabbstädning här innan idag med, så nu får det vara på ett par dagar. Övervåningen får klara sig en vecka iaf.. Det är ju mest nere som vi är. Har fått ont i huvudet ikväll med, som inte vill ge med sig trots 4 Alvedon.. Inte allihop samtidigt så.. Några timmars mellanrum. Ska nog sova snart och då hoppas jag på att sova bort huvudvärken.



6 dagar kvar till Krille kommer hem. Längtar!!!

Fullt med bus hela dagen

Idag började vi dagen med att åka till leklandet. När Oscar hade skrivit upp för körkortet kom han också dit och lekte med Elsa. Oj vad trött hon var när det var dags att åka hem. Hon sov bara 1 h idag för sen vaknade hon när Krille ringde. Krille ska ha semester halva Juli och hela Augusti bestämdes det, så nu får vi stor del av sommaren tillsammans = Me like :)
När Elsa hade vaknat sen tyckte jag att det var synd att sitta inne för det var så fint väder ute. Vi tog med oss hundarna ut och sedan gick vi bort till den stora lekplatsen. Elsa roade sig mest med att gå i vattenpölar. Hoppas på att hon ska vara lite trött ikväll sen för idag vaknade hon vid halv 6 trots att hon nog inte somnade förrrän  efter 21 igår. imorgon kommer Krille hem till oss några timmar. Det ser vi fram emot!


Dagen

Idag har vi tagit det lugnt igen. Det mest ansträngande var att åka o handla idag. Fick för mig att jag inte skulle ta vagn, för jag skulle inte ha så många saker. Elsa gillar säkert att dra en sådan korg på hjul tänkte jag.. Hmm, det första hon gjorde var att riva ner en massa tomater i affären och jag fick springa och jaga henne hela tiden. Var helt färdig efter den handlingen kan jag säga. I fortsättningen är det vagn som gäller. korgen struntade honn i helt och hållet. Mamma, Percy och Oscar har varit här en stund ikväll. oscar stannade kvar så imorgon är det tänkt att vi ska åka till leklandet. Elsa gillar att leka med Oscar så det blir kanon. På fredag kommer ju Krille hem till oss ett par timmar, så det har vi att se fram emot.

5 mars börjar inskolningen på dagis och den 19 mars börjar jag jobba. Ska ha semester och vara föräldrarledig, så jag blir ledig HELA sommaren. Pratade med chefen idag. Det gillas skarpt:)
Nu ska jag slöa lite till här framför datorn innan jag ska lägga mig.

Boring

Tråkiga dag... Tråkigt väder.. gnällig unge.. Jag undrar vad vi ska hitta på idag???

Tooomt

Här var det dåligt med inlägg på sistone.
Förra lördagen var vi hos syrran och åkte skridskor och pulka på hennes sjö. Solen lyste hela dagen och det var perfekt väder. Det blev korvgrillning med såklart. Elsa trivdes och ville inte åka hem när det var dags att göra det. Vi hade planerat in en dag på sjön nu på lördag med, men det har ju kommit för mkt snö så det går inte. Nu i veckan har vi mest tagit det lugnt. Vi har varit ute en del med Elsa i snön. Hon älskar att vara ute. Igår var vi på hockey hela familjen. Elsa hade svårt att sitta stilla, men somnade sedan under 3:e perioden.

Imorgon har det redan gått 2 veckor sedan Krille kom hem. Längtar verkligen tills han kommer hem nästa gång för vi ska hitta på någor roligt då :) Förhoppningsvis iaf.. Det som är mindre roligt är att det är dags för Elsa att skolas in på dagis med.. usch bävar för alla dessa sjukdomar som hon kommer få.. Vi som har varit friska i stort sett hela vintern och hösten tror jag.

Ska se om jag kan hitta lite bilder nu.. Krille tog förresten kort på Elsas och min fina snökoja idag :)





Vår koja:


Bilderna tagna med och utan blixt

Vår sötnos:


Restaurangbesök

Ikväll har jag Krille, Weronica och Jennie varit på montmartre och ätit. Lika god mat som alltid. Mamma var snäll och passade Elsa under tiden. Väl hemma igen stack Krille bort till Jimmy på fest. De skulle tydligen festa imorgon med och då skulle det bli utgång med... Imorgon planerar vi in en tripp till Linda på dagen. Vi ska åka skridskor och pulka på deras sjö och sedan blir det ju lite korvgrillning med förstås.

Ska ta med mig kameran dit imorgon så jag kan uppdatera med lite bilder (Krille har äntligen hittat laddaren nu). Nu blir det nog sängen snart.

Handlat

Idag har vi varit iväg och handlat en grind, så inte Elsa ska klättra upp för trappan. Hon är ju snabb som en iller, så hon har tagit sig hela vägen upp ett par gånger innan vi har upptäckt henne.
Nu sitter hon och kollar på Saltråkan. Tycker hon ser lite trött ut så hon somnar nog när som. Har varit en runda idag på jobbet med och fyllt i mitt schema. Nu börjar allvaret närma sig....

Lovade en bild sist. Batteriet är slut på kameran och Krille vet inte var han har laddaren, så jag får väl se om jag hittar ngn gammal bild.



Bilden tagen 6/2 -11, dvs för exakt 1 år sedan

Sista natten

Då var det dags för oss att sova själv en sista gång på 14 dagar. Elsa somnade redan vid 20.30, så jag tänkte passa på att ta det lite lugnt innan jag ska göra henne sällskap. Väntar på att torktumlaren ska bli klar med.
Tyvärr är det dåligt med bilduppdateringar. Elsa står inte still tillräckligt länge för att det ska gå o ta kort på henne. Man får typ halva henne eller baksidan av henne:P
Imorgon har jag planerat in lite god mat på kvällen sen när Krille kommer hem. Kan inte skriva vad det är här än om han är inne och läser.

Uppdaterar mer innan kort och förhoppningsvis har jag kanske en bild då med :)


RSS 2.0