Regn, regn, regn...

Vilkt skitväder det är idag. Vaknade vi halv 9 och släppte då ut hundarna. Sedan gick vi o lade oss igen och gick inte upp förrän halv 11. Så skönt att ligga kvar länge. Har varit ledig mina 4 dagar nu så imorgon är det på att igen. Krille kommer ju hem idag så det är väl därför jag ska jobba. Brukar alltid jobba en hel del när han är hemma, men det är ju bra för hundarna för då slipper de vara ensamma så mkt o jag slipper skaffa hundvakt när jag jobbar.
Bion (Sex and the city 2) var jätteskoj. Jag som aldrig har sett Sex and the city förut tycker man kom in i filmen bra och det gjorde inget att jag aldrig har sett på det förut. Fick mig en hel del skratt. Måste se de tidigare avsnitten nu känner jag. Blir det sådant här skitväder i sommar så har man väl tid att sitta o glo på tv.
Igår gjorde jag inte många knop. Klippte gräset iaf o tur var väl det för vem vet när det är fint väder nästa gång.. Usch vad jag klagar på vädret idag....
O nu till ngt roligare: Jag ska klippa mig o lägga slingor i em. Äntligen blir det av. Har ju mått dåligt en längre tid så jag har inte vågat gå tidigare, men så bra som jag mår nu har jag aldrig mått tidigare:)

25 dagar kvar till semestern nu! Längtar!!

Snart biotime!

Idag har jag städat hela övervåningen. Har putsat mina fönster där uppe, dammat allt o sen dammsugit o skurat så nu är jag nöjd för idag. Har hunnit duscha o göra mig i ordning och har även hunnit göra mat som jag precis har ätit. Om ca 50 min ska jag köra till stan för att gå på bio med Maria och Anna.
Vädret har ju varit väldigt varierande idag måste jag säga. Allt från regn till solsken. Dock blåser det en del.

Bara 2 dagar kvar nu till Krille kommer hem och då får jag ha honom hemma i 2 veckor igen, sedan återstår det bara ett pass till för honom att jobba innan han har 6 veckor semester. Det bästa är att vi börjar vår semester samtidigt. Sedan i höst blir han hemma lääänge med mig:)

Ogräshelvetet borta






Idag har Karin, Noah och Tim varit hos mig. Vi har gått en runda bort till den stora lekparken. På väg hem somnade Tim och Karin satte sig ner o fortsatte rensa mellan mina plattor (jag har varit ute o rensat lite innan). Hur som helst fortsatte vi båda två att rensa och till slut blev vi klara. Kan nämna att det var högt gräs och maskrosor överallt. Tog bilder mest för att visa Krille hur det blev. Han vet ju hur det såg ut innan. Nu ska det bara köras med högtrycken med sedan är det nog rätt fint. Trodde jag skulle få lägga alla mina 4 lediga dagar på att rensa mellan plattorna. Nu kan jag ge mig på mina fönster imorgon istället:)
Imorgon på kvällen ska jag på bio med några från jobbet. Har inte varit på den nya biografen än så det ska bli kul.

Ikväll ska jag köra Linda, Per-Ola och pappa till flexfesten.

Hej så länge

Jobbdags igen

Lagom till man börjar bli lite pigg igen ska man börja jobba. Har ju bara varit ledig 1 dag. Jobbar 2 dagar o sen är jag ledig i 4 hela dagar! Ska bli skönt. Synd bara att man är hemma själv.
Idag har jag varit ute en liten stund o rensat gräs mellan plattorna. Hann inte många plattor dock. Får fortsätta på fre när jag är ledig. Hoppas bara på att vädret är skapligt då. Idag är ju vädret skapliggt. Det är inte mkt man ser av hundarna inne nu. De stormtrivs ute.

Hade lite tråkigt igår kväll så då gjorde jag snabbt om Tilda till en nunna. Visst är hon söt?


Grattis Krilleboy!!

Har jobbat hela helgen och är äntligen ledig idag. Krille åkte tidigt till Gbg idag. Han ska bara jobba 6 dagar innan han kommer hem igen.
Vet att det är några som vill att jag ska lägga ut efterbilder på altanen, men jag vill vänta tills gardinerna är på plats. Ser nog lite bättre ut då. Just nu väntar jag på att Iris ska komma o hälsa på mig. Hon borde komma när som. Köpte en smörgåstårta igår som vi ska mumsa på sen tänkte jag.
Inget kanonväder ute direkt idag så det blir väl att man får hålla sig inne. Har städat lite här inne idag så nu kan jag slappa resten av dagen.

Ville bara säga grattis till älsklingen som fyller 28 år idag!

Kort inlägg

Det blir bara ett kort inlägg här idag. Har spenderat hela dagen ute med att rensa rabatter. Har endast jättelite kvar så om jag orkar ska jag ta det sista när jag har ätit. Lagar förresten stekt fläskt och löksås idag. Kan inte komma ihåg att jag har gjort löksås förut, men o andra sidan är ju inte jag så glad för lök. Det var Krille som önskade maten idag.
Imorgon är det jobbdag och Arvids födelsedag. Grattis i förskott Arvid! Hoppas på en bra dag.
Nu ska jag återgå till köket igen. Krille steker fläsk o svär där ute hör jag. Antar att det är varmt..

På återseende..

Inte illa..

Som ni ser så fick jag Krille att skriva lite i bloggen med. Han kände sig så duktig när han övningskörde. Inte ett enda sketstopp fich han:) Jag är väl en duktig lärare *host* *host*. Kan säga som så att jag bet av alla mina naglar under färdens gång. Får se när vi ska köra nästa gång. Jag jobbar ju hela tiden. Är ledig mån o tis nästa vecka så det får väl bli ngn körning då. Jobbade extra igår förresten så den här veckan bli en 6-dagars vecka för mig på jobbet. Är trött när jag kommer hem så då orkar jag inte göra någonting. Råkade somna i soffan igår när vi kollade på hockey mellan Ryssland ooch Vitryssland. Senare på kvällen bakade Krille scones som vi åt  samtidigt som vi kollade på Sveriges match mot Tjeckien. Kommer inte ihåg när jag åt scones senast, men gott var det!
Ska snart påbörja middagen redan eftersom jag ska jobba i em. Det blir kyckling- och bacongryta med bandspaghetti. Imorgon funderar Krille på att grilla med några gamla kompisar så kanske att han fixar maten imorgon då:)

Längtar förresten till nästa vecka....

KrilleBoy is back, and that is on the road to!

Hoho, dags för krilleboy att skriva några rader, carro som mer eller mindre tvingade mig under pistolhot... eller nått...;) det låter riktigt farligt om inte annat! Däremot så nått som är farligt är vägarna på jämjö för där kanske jag kör, ja, ni läste rätt... jag sitter bakom ratten och carro brevid, vilket låter som en riktigt dålig kombination men det fungerade iaf denna gången ;) körde kusthållet upp till fågelmara, gick väl okej för att vara första gången på 6 år man körde. Började med landsväg... hmm... vad jag minns så är det bland det sista man ska köra... Vi sa att vi ska hitta nått ställa att träna start i backe och lite sådant med, tänkte oss KHK:s hemmaplan nästa gång, där är backit och inte så mycket bilar typ. Öva dragläge och lite sådant. Nån annan som vet nått bra ställe??
Väl hemma hos karin blev vi tvingade att äta kalopps, inte så illa iaf, den va helt okej karin ;) sedan spelade vi Super Mario Wii, som vi lånade med oss hem också.
Nu är vi hemma, började åska som bara den men det har väl dragit sig vidare, för nu hör man inget mer... ska göra lite våfflor nu! GOTT GOTT!
hmm.... låter som jag ska hjälpa carro med våfflorna nu...

på återseende..kanske ;)

//Krille

En bra söndag

Idag har vi hunnit med en del. På förmiddagen var vi och handlade lite på Maxi, Öb o Jem & Fix. Fick tag i det jag ville ha iaf. Har även städat här hemma med. När vi hade städat klart åkte vi bort till Ådalen där vi har gått i ca 1 h med hundarna. Det är verkligen fint där nu när vitsipporna blommar. Så mysigt att gå över alla broar med. För Krille var det första gången han gick där. För min del blev det för 3:e gången, men jag njuter verkligen av naturen där och hundarna verkar gilla det oxå. Väl hemma hade Krille bråttom upp till toan och jag började lite smått med maten. Tyckte det pep lite konstigt och efter ett par minuter kopplade min hjärna att det var nog larmet som hade gått. Visste inte att Krille hade larmat när vi gick ut och han hade tydligen glömt bort det också. Som tur är ringer Securitas till syrran först innan de kör hit, så nu blev det ingen utryckning för dem. Tur det. Hade blivit lite väl pinsamt annars.
Väntar på att maten ska bli klar. Håller på att dö av hunger. Kan passa på att lägga ut lite bilder från Ådalen medan jag vääntar på maten.












Snart jobb igen

Sitter o äter lite kräm till frukost nu. Det blir tidig middag sen eftersom jag ska köra till jobbet vid 12-tiden. Har varit ledig i 4 dagar nu så det tar emot att jobba idag kan jag säga. Har iaf hunnit att göra lite nu när jag har varit ledig. Var ute och rensade rabatter hela helgen så nu har jag bara det stora landet kvar att rensa. Igår tvingade jag hit Karin, så vi målade klart taket för andra gången. Krille började måla väggarna för tredje och sista gången. Nu återstår det bara att måla lite runt ett par fönster och att måla taket en gång till. Har överlåtit detta till Krille nu eftersom jag jobbar 3 dagar i rad nu. Får hoppas han hinner klart till helgen så vi kan börja fixa i ordning altanen.
På lördag är det Gullabo marknad och det är ju ett måste att gå på den. Funderar sedan på om man skulle ta IKEA på söndag. Får se vad bossen säger. 
Nähe om man skulle gå upp o dammsuga sovrummet nu innan man hoppar in i duschen. Är så allegisk nu så det ligger väl massor med hundhår o damm överallt. I kombination med pollen ute känns allergin mycket värre.


Att göra

Är ledig till o med tisdag nu. Känns skönt. Idag har jag varit hos pappa och ätit kroppkakor. Lika  gott som alltid. Sedan har jag spenderat tiden i em ute. Har rensat blomland. Skulle behöva fortsätta imorgon med så jag hoppas på fint väder då. På måndag får jag nog städa lite här inne med. Har skitiga fönster, men de får vara skitiga ett tag till. Har inte tid att ta dem nu.
På måndag kommer Krille hem så på tis blir det att fortsätta måla altanen. Vi ska även försöka hinna byta brädorna på ena långsidan av garaget nu när Krille är hemma med. Låter som man skulle behöva vara ledig på heltid för att hinna med detta. Tror det kommer bli bra när allt är klart iaf.

Konstaterade innan idag att nu är det bara 58 dagar kvar till semestern. Semestern är ju det bästa på hela året. Har inte lyckats övertala Krille att åka iväg någonstans än. Nu är det Gotland jag vill till i sommar. Det går ju flyg härifrån nu så det är smidigt.

RSS 2.0