Fredag imorgon

Nova somnade för en stund sedan men Elsa har skrikit och gjort allt för att väcka henne, så nu är hon vaken igen. Blir tokig på Elsa. Nu är dagisveckan slut och imorgon kommer äntligen Krille hem igen. Vi ska på påskmiddag hos Linda med badtunnebad på kvällen.
Idag har mamma varit här på besök en runda. Var trevligt att träffa lite folk:)

Nä, ska se om jag kan få Nova att sova igen. Förresten så ställde hon sig upp helt själv idag. Jag skulle hjälpa Elsa på med skorna och helt plötsligt hade Nova ställt sig upp.


Snö

Det var värst vad det har kommit snö idag. Jag skottade idag på morgonen, men nu ser det ogjort ut. Får se om man kan ta lite imorgon. Elsa är ju ledig från dagis imorgon. Ikväll har jag badat båda barnen och nu ligger Nova och sover så gott. Elsa börjar bli trött och det dröjer nig inte alltför länge innan hon också somnar. Vi ligger och kollar på saltkråkan nu. Det var min favorit när jag var liten. Har beställt Lotta på bråkmakargatan till Elsa idag. Tycker den passar henne perfekt. Hon är ju en envis liten Lotta :).

Imorgon blir nog ännu en lugn dag. Får se vad vi hittar på.


Dagarna går

Snart har den här dagen också passerat. Vi har varit på föräldrargrupp idag. Passade på att väga och vaccinera Nova. Vägde 7510g idag och var fortfarande 66,5 cm.

Nu ikväll har iris varit här på besök. Lika trevligt som alltid. Bjöd på bakad potatis med en god röra till. Nova var trött ikväll och somnade redan kl 20. Elsa sov hela 3 h innan idag så hon lär väl inte vilja sova än på ett tag.

Ingen som vill hitta på ngt med oss imorgon? Vi har ingenting inplanerat.


Sovdags

Barnen sover och jag tänkte också lägga mig. Nova har en tand som är på G och därför var hon vaken många ggr inatt, så lika bra att passa på att sova när man kan.

Idag har vi spenderat halva dagen hos Jennie. Elsa har målat och hållit igång hela tiden. Det var trevligt att komma hemifrån lite. Imorgon blir det ev ett besök till mamma. Man får passa på när vi är friska för rätt som det är, så är ngn sjuk igen och då är vi fast här inne.

En liten bild på Nova som är 7 månader idag


Själva igen

Åkte på den jävligaste maginfluensan jag någonsin varit med om i tisdags. Började kräkas vid 18-tiden och höll på att kräkas en gång i halvtimmen till kl var 00.30. Ibland gick det inte ens en halvtimme emellan. Kände mig halvdöd i onsdags och sov ett par omgångar. Igår tvingade jag mig själv att städa både över- och nedervåningen och sedan mådde jag pyton resten av dagen. Mådde så fruktansvärt illa och var trött. Idag har vi lämnat Krille på båten och sedan har vi bara lekt på barnens rum. Känner mig fortfarande lite illamående och har svårt att äta ngt. Hoppas på att jag ska känna mig piggare snart. Nova blev ju också sjuk men nu ikväll har det gått 48 h sedan hon kräktes sist så imorgon får vi träffa folk igen. Hoppas att vi ska få vara friska ett tag nu sen. Orkar inte med fler sjukdomar.

Elsa har verkligen kört all-in i em/kväll och har rivit ner varenda leksak som hon och Nova äger. Inte kan man tro att vi städade här inne igår iaf.


Söndag

Oj, snart en hel vecka sedan jag skrev här. Lusten har inte funnits och tiden räcker inte alltid till. I torsdags åkte vi iaf till krilles brorsa i Kungsbacka och hälsade på. Barnens farmor var där på besök med, så vi ville passa på att hälsa på. Elsa var på dagis först så vi körde inte hemifrån förrän vid 13-tiden. Sålde förresten kombivagnen innan så nu har vi bara 2 vagnar kvar:) vi var framme vid 18-tiden så då blev det lite tacos och när klockan var 21 så slocknade både jag och barnen. Vi var trötta. Dagen efter gick vi till freeport (ett outlet) och jag handlade ett par skor till Elsa på Vincent, köpte en fleecejacka på polarn och pyret, hittade en tröja till mig på MQ och sedan lite småsaker på panduro hobby. Sedan fick jag ett ryck att vi skulle till Ullared eftersom det endast låg 1 h därifrån med bil. Elsa fick stanna i Kungsbacka med farmor och kusinerna medan Nova, Krille och jag åkte till Ullared och blev några tusenlappar fattigare. Igår körde vi hem iaf och idag har vi varit i kyrkan och hämtat Novas dopduva. Upptäckte att Nova hade 38,7 grader sedan i em och Elsa har kräkts ca 10 ggr sedan kl 16 så jag hoppas att vi andra klarar oss nu. Imorgon blir det en lugn hemmadag.


Bra dag

Lite efter att jag hade hämtat Elsa på dagis ringde det ngn som ville köpa syskonvagnen, så nu har jag sålt den. Känns skönt. Hade ju ett tag 4 vagnar ståendes på altanen :P Efter det fick vi ett ryck och åkte till IKEA. Jag köpte nya mattallrikar, ny kökslampa och hyllor till barnens rum. Det blev en sväng inne på Modehuset efter, men barnen var trötta och gnälliga så därför blev det aldrig att jag köpte ngt.
Tycker att jag känner mig trött redan, så det blir väl till att sova snart. Barnen somnade för ca en halvtimme sedan.

Jodå vi lever

Jodå, vi lever men har haft noll lust till att blogga på ett tag. Nu har jag 10 min över innan jag ska gå och hämta Elsa. Köpte ju en ny syskonvagn som jag är grymt nöjd över. Än så länge iaf. Nova är förkyld, men hon får ändå följa med fram och tillbaka till dagis. Lite frisk luft kan hon behöva. Vi blir ju bara borta i en halvtimme. Så mkt annat har väl inte hänt. Tar det mest lugnt här hemma.


RSS 2.0