Långledig

Äntligen! Är ledig i 5 hela dagar!! Har haft min elev i en hel vecka nu, men jag tycker faktiskt lite synd om honom. Han får klara sig mycket själv.. Alltid e jag upptagen med något.
Kom upp kl 8 idag. Tidigt för att vara ledig tycker jag. Var ute o gick med hundarna en runda. Ska snart iväg o gå med dem uppe vid orion. Ska ha Lisen med oss. Funderade ett tag på att köra till Allatorp, men kom på att Marja jobbar ikväll så då kan ju inte hon följa med.

Det var ju meningen att vi skulle ut ikväll, men nu verkar det inte bli ngt förrämn imorgon. Jag e sugen på att bowla ikväll. Någon som e sugen på att följa med?

Försöker övertala krille om att vi behöver ett nytt kök, men ag verkar inte lyckas så bra. jag har till o med sagt att jag kan lägga 2 av mina semesterveckor i Norge i sommar så jag tjänar ihop lite kosing som vi kan ha till köket. Visst tycker ni väl att vi ska ha ett nytt kök?

Besviken...

Trodde faktiskt att vi skulle vinna den här matchen... E besviken.............



SATANS HELVETE JÄVLA SKIT

Några timmar senare...

Det blev aldrig Orionrundan utan det blev Kråkerumsrundan. Mötte hur mkt folk som helst som var ute o gick med sina hundar. Alla hade väl samma tanke nu när det var så fint väder. Hemma hos weronica övade jag på att hundarna skulle sitta stilla. Det gick bra för Tilda o Lisen o lite mindre bra för Bella. Hon var lite för ivrig idag. Var iaf ute 1.5 h så det känns bra. När jag kom hem satte jag genast igång att städa. Har nu städat hela huset o bytt lakanen med. Håller på att tvätta upp tredje maskinen nu. Fast idag tvättar jag bara tråkigt skit. Lakan och en matta. Hade ju Oscars lakan med att tvätta. Krilles morsa kommer ju nästa månad, så nu e det nya lakan i den sängen igen:P Så nu e du välkommen! Bara du kan passa hundarna med när jag jobbar helgen:D

Ska snart göra lite mat. det blir lasagnette idag. Sedan blir det in i duschen o sen lämna Oscar innan man ska på kalaset. Tror det blir semla ikväll o det e vad jag hoppas på för jag har inte ätit en enda semla i år.

Imorrn är det jobb igen o jag hoppas Agnes kan ta Pip o Gnäll när jag jobbar. Har lämnat bort en lista för de kommande 7 veckorna. Agnes behöver bara gå ut med hundarna 5 ggr till mitten av mars så det tycker hon nog om. Vilken färg e snyggast att ha till hallen förresten? Tänkte tapetsera den nu när Krille kommer hem.. Annars funderar jag på att lägga mina pengar på ett löparband eller en roddmaskin.

Baj baj

Strålande väder

Var precis ute en runda med hundarna o gick. Vilket kanonväder det är. Hann inte mer än komma in då Oscar sa att Weronica hade ringt. Hon ville ut o gå 5 km med hundarna o då kan man ju inte tacka nej. Ska bara slänga i mig lite frukost o sen göra mig i ordning. Hundarna behöver verkligen den här promenaden. O jag med kan tänkas.
Nu när jag var ute med hundarna blev jag så sugen på att börja bygga staket till hundarna. Hade ju varit kanon att kunna ha de lösa ute. Synd bara att det staketet jag vill ha är slut överallt. Jag får vackert vänta till våren då det kommer komma in nya stängsel i affärerna.

See ya later


Helg

I helgen har jag haft Oscar här hos mig. hämtade honom igår kväll. Idag sov vi länge sen åkte vi in till stan. Jag har köpt presenter till Strågegårdbarnen. Ska dit på kalas imorgon. Sen har vi spenderat resten av tiden framför datorn..
Jag håller på att göra en fläskpannkaka nu, men jag har bacon i. Tycker faktiskt det e gott. Blir ju inte så ofta att man lagar det.
Funderar på om man ska spela lite wii ikväll nu när Oscar e här. Har faktiskt inte spelat en endaste gång sen Krille åkte ut o jobbade....

Bara 3 dagar kvar nu till Krille kommer hem.

Nakenfis

Ja, vad ska man säga om hockeyn igår? Ren jävla otur. Khk gör ett par missar som Oik gör mål på. Det kunde lika gärna blivit seger till Khk. Tyckte den nya målvakten var bra o det gör ju inte mindre ont att titta på honom eftersom han ser bra ut med:D Domarna, om man nu kam kalla dem för det var totalt jävla värdelösa. De dömde inte rättvist. Jag tror alla reagerade på hur de dömde. Bara att hoppas att Oik förlorar ngn av sina matcher o att Khk vinner resterande. Vinner khk serien lovar jag att jag ska springa naken utanför telenor Arenan!

Bara 5 dagar kvar till krille kommer hem. Ska bli skönt att slippa vara ensam.
Ska snart iväg till jobbet. Jag hoppas på en lugn kväll. Nu ska jag äta makaroner, som vanligt.


Ledig

Vaknade idag av att jag kände mig förkyld o seg i hela kroppen. Gick o la mig igen o vaknade vid kl 12 o kände mig mkt piggare. Satte mig vid datorn o spelade bort några timmar samtidigt som tvättmaskinen gick för fullt här idag.
Nu ikväll har Weronica o jag varit ute o gått med hundarna. Vi gick borta vid Orion. Det blev 2.5 km-rundan två gånger. Alltså 5 km. Det är jag nöjd med idag. La in lite bilder från skridskoåkningen i början av året. Mina långkalsonger e ju så snygga på det ena kortet, haha. Längtar till onsdag då det e hockey igen. Kommer bli en spännande match. nu ikväll e det ju handboll på tv:n. Ska se om jag kan få igång tv:n så man kan kolla på det.





Det gick inte att få dem att kolla in i kameran samtidigt:P


Bilder

     

   

Lite bilder från skridskoåkningen


Hemmadag

Det blev aldrig ngn resa till kalmar idag för Hildur kände sig inte så bra.. jaja, det får bli en annan gång i stället.. Har haft en besiktningsman här idag som har kollat om vi har hubock, men det såg fint ut sa han.. Jag hade ingen aning att det var ngn som skulle komma, men tydligen krävde vårt försökringsbolag besiktning av husbock. Annars har jag städat här inne o spelat idag. Ska snart till pappa o äta rotmos. Ska bli så gott. Skönt att slippa laga någon mat sen med.
Längtar till våren så jag kan stängsla in gräsmattan o ha hundarna lösa här. Hade dem ute en stund lösa innan när jag övade lite med dem. Men man e alltid rädd att det ska dyka upp en hund eller katt eller ngt annat roligt så de sticker.. Tror jag ska dra till pappa snart o öva lite med dem på hans gräsmatta. Det e inkallning o stanna kvar som gäller nu. Vill kunna börja på agility ngn gång.

Så jävla underbart härligt

Går här o nynnar på diverse KHK låtar. Vilken underbar match. Stämningen var på topp o alla var glada, sjöng o klappade händerna. Kändes så underbart när de gjorde mål efter mål o Kristianstads publik blev tystare o tystare. Sånt gillar jag, hehe. Nästa hemmamatch e mot Olofström nästa ons. Fick för mig att jag jobbade kväll, så jag tänkte att jag var tvungen att ta semester för den matchen blir ju ett måste att se på, men kom på sen att jag jobbade dagen, så jag slipper ta ut en semesterdag. Vad jag hoppas att de vinner den matchen med. Det e sådana här dagar man är stolt över att vara KHK-supporter. Kan sova gott inatt utan att vara arg.

Imorgon jobbar jag kväll. Ska gå på en utbildning innan så jag får köra härifrån redan vid 12-tiden. Men sen e jag ju ledig på fredag. Hoppas det blir fint väder då eftersom mamma o jag ska till Kalmar.. Jag sa till mamma att hon kunde ta GPS:en med sig så vi hittar dit. Nä, jag hittar dit sa hon. Ok, men om du hittar e det ju bättre att du kör sa jag.
Eller förresten jag e nog inte riktigt säker på var hon bor eftersom det var så många år sedan jag var där får jag till svar då... Det slutar nog med att jag får köra eftersom mamma hatar det. Hon tror att hon hittar dit, men det får vi väl se på fredag. Man kan ju alltid gå in på hitta.se innan o kolla in kartan.

Nu ska jag snart gå upp o lägga mig o kolla på ett avsnitt av skärgårdsdoktorn.

44 frågor o svar

Fick ett mail från krilles morsa som jag la upp här. Vill ni får ni gärna kopiera o lägga in era svar som en kommentar, eller varför inte på er blogg?

1.När gick du upp idag?
ca 05.45
 
2. Diamanter eller pärlor?
Pärlor

3.Senaste film du såg på bio?
Det kommer jag inte ihåg 

4.Favorit TV-program
 Följer inga program

 5. Vad åt du till frukost?
 En skinksmörgås o vatten

 6. Vad är ditt andranamn
Sandra

 7. Din favoritmat?
Kroppkakor o grillat

 8. Vilken mat gillar du inte?
Bruna bönor, ärtsoppa

9. Vilken är din favorit-CD för tillfället
Ingen

 10. Vilken bil kör du?
 Opel Astra
11. Vilken är din Favoritmacka?
 Pågens

 12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
 fjäskeri o oärliga människor 

13. Vilka är dina favoritkläder?
jeans o t-shirt

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
 Till Krilles båt o hälsa på honom (irland-wales)

 15. Favoritklädmärke?
 Lee 

16. Var vill du dra dig tillbaka?
I sängen?

17. Favorittid på dagen?
Morgonen

18. Var är du född?
 Fågelmara


 19. Vilken är din favoritsport att se på?
 Ishockey, handboll

 20. Vem tror du inte skickar detta tillbaka?
 Vet ej

21. Vem tror du skickar tillbaks först?
?
 22. Coca Cola eller Pepsi
 Coca Cola 


23. Fotboll eller ishockey?
 Ishockey 

24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
 natuggla

 25. Pedikyr eller manikyr?
 Manikyr

26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
 Här händer väl aldrig ngt?

27. Vad ville du bli när du var liten?
Hästuppfödare

28. Bästa barndomsminnet?
 Alla ggr då jag har lekt med Emma

 29. Varit i Afrika?
 Ja

 30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
 Nej

 31. Varit med om en bilolycka?
 Nej

 32. Favoritdag i veckan?
 Fredag

 33. Favoritblomma?
Rosor

 34 Favorit-snabbmatsrestaurant
Max 

35 Äger du en cykel?
Ja

36. Vem fick du senaste mailet från?
 Fritidsresor:P

 37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt
 kreditkort?
 I en möbelaffär 

 38. Läggdags?
 23-23,30 

 39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar
brevet till?
 ----------
 40. Senaste personen du delade en middag med? 
Christian 

41. Vad sysslar du med just nu?
 Läser bloggar>

42. Favoritfärg
grå
 
43. Hur många tatueringar ?
 Inga
 
44. Hur många sänder du det här mailet till?
 vet inte än..


Tjugondedag Knut

Grattis alla Knutar som har namnsdag idag... Inte för att jag känner ngn vad jag kan komma på nu.
Idag ska ju alla julsakerna ner. Lite synd att plocka bort stakarna tycker jag, men ska man så ska man. Jag kommer dock inte göra det förrän imorgon. Jag har sovit bort hela kvällen sen jag kom hem. Var så väldigt trött. Har sprungit som en jojo hela dagen på jobbet känns det som.
Imorgon e man ledig. vet inte om jag tycker om det eller inte. Skönt att sova länge, men sen har jag ingenting att göra. Det e inte så spännande att vara hemma själv. Skulle behöva ta hundrana på en långpromenad, så får se om jag kan göra det.

Nej Jennie, jag har aldrig träffat Hildur så detta blir förmodligen både första o sista gången skulle jag tro. Nu ska jag läsa lite bloggar.

Ny dag, nya tag

Orkade aldrig skriva mer här sen när jag kom hem från hockeyn. De förlorade iaf med 3-4 mot Ulricehamn. Mkt dåligt gjort.
Idag var Alex här kvart över 5 på morgonen o hämtade Krille. De skulle ta samma flyg till Arlanda, så det var väldigt snällt att han fick åka med Ale bale så jag slapp gå upp o köra honom till Kallinge. istället tog jg mig en lång sovmorgon till halv 12. Jag e riktigt uktig på att sova. Ska snart iväg o jobba. Inget jag känner för det minsta. Jag vill hitta på ngt kul, men det går väl inte när man e ensam hemma. På fredag ska nog jag o mamma till Kalmar en runda o hälsa på Hildur. Kommer man härifrån iaf. Synd att inte hundarna kan följa med bara... Tilda har verkligen blicvit en ensamhund. När vi e nere ligger hon uppe i rummet o sover på sin kuddde o när vi e uppe då går hon ner o lägger sig i sin bur.... Hmmm konstig hund det där... Bella är iaf min svans fortfarande o följer mig troget överallt. Nu ligger hon bakom ryggen på mig o sover.

Nä nu måste jag fixa lite käk innan jag ska iväg.

Vi är KHK, ja vi är faktist KHK

Idag är det äntligen dags för en hemmamatch. Var ju ett tag sedan de spelade nu.. Jag har precis stgit upp. Vi har lyckats vända dygnet, men har dock legat vaken ett tag o kollat på ett avsnitt av skärgårdsdoktorn. Väldigt bra serie enligt mig. Man blir ung (yngre) på nytt.

Igår var vi hos pappa o åt kropkakor. Var mkt gott. Jag lyckades trycka ner 4 st.. men lika väl för det var jag vrålhungrig 6 h senare när Jennie, Sven, Arvid, Hjalmar, Pappa o Erik kom till oss. Vi köpte pizza o sen spelade vi wii för hela slanten. Jag slog mitt bowlingrekord när alla hade åkt hem så nu ligger mitt rekord på 245. Han även med att spela lite wow igår med:)

Drygt att det är jobb imorgon igen. Har verkligen njutit de här 4 dagarna som jag har varit ledig. Har fått städat här inne o bilen har blivit tvättad med, så nu e den grå i stället för svart o man ser reg.skylten till o med.


Nu ska jag spela lite med Krille innan vi ska iväg på hockeyn. Skriver lite senare om jag komer ihåg det.




Utan internet i 1 dygn

Igår kl 15 försvann vårt internet. Har ringt o klagat 2 ggr o sista gången var jag nog mkt otrevlig mot den stackarsmänniskan i andra änden. Men det kändes bra efteråt.
Fick inte internet förrän vid 17-tiden idag skulle jag tro. Vi var så uttråkade så vi körde o köpte ett wii-spel.. Vi har spelat lite, men det e inget jag har fastnat för direkt. Tror inte jag kan lägga många timmar framför det. Tennis o bowling e det som e roligast. Första bowling-rundan fick jag 210 poäng vilket jag e mkt nöjd med. Bara 2 dagar kvar av ledigheten o sen åker Krille ut o jobbar igen tyvärr. Så tomt o tråkigt här hemma själv. Det e ju tur att man har hundarna iaf.

Det blev inga tapeter sen för Krille ringde aldrig till Bengt... Men det hade jag inte räknat med heller..

Idéer

Igår jobbade man sista dagen den här veckan, vilket innebär att jag är ledig i 4 hela dagar nu. Vaknade idag o hade massa idéer om vad vi skulle göra den här helgen, men Krile höll inte riktigt med mig. Jag tyckte att vi skulle göra i ordning vardagsrummet här nere o fixa valv o tapetsera. Kan vi göra nästa gång jag e hemma fick jag till svar. Men hallå!  Det e denna månaden jag jobbar 75% o kan vara ledig 4 dagar i rad. Nästa jobbar jag 90% så vem vet när jag e ledig många dagar i rad nästa gång o vem vet när jag känner för att tapetsera här inne nästa gång. Hmm, vi kanske kan ta hallen då om du vill fick jag till svar lite senare när jag hade surat en stund. Jag hittade fina gula tapeter på Rusta sist vi var där som jag kunde tänka mig att ha i hallen, så får se om vi kan få någon hjälp den här helgen att tapetsera för tyvärr e vi ju handikappade båda två vad det gäller att tapetsera. Tror Krille ska fråga Bengt om han vill hjälpa oss. Jag hoppas på att han ska fråga iaf.

Idag ska vi ju få tillbaka vår kära bil *glad*. Ska bara glida omkring med den i Jämjö ikväll bara för att jag kan. Hade varit skillnad att vara utan bil på sommaren kan jag tro. Nu fryser man ju ihjäl bara man går några hundra meter ute. Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Måste raka benen så det tar emot.

Kallt, kallt

Väldigt vad kallt det e ute. Man vill inte gå någon längre sträcka med hundarna, för då fryser väl både jag o hundarna ihjäl. Fick skjuts av pappa bort till affären idag. Tack så mkt! Hade aldrg orkat gå hem med kassarna som vägde bly. Imorrn e det dags att jobba igen. Inget jag känner för, men jag jobbar bara 2 dagar o sen e jag ledig i 4 dagar. Rätt skönt att bara jobba 75% den här månaden. Har jobbat så mkt i dec.

Hoppas vädret e lite mildare imorgon, så ni som har tänkt åka skridskor kan göra det. Synd att man inte kan vara med,  men jag har ingen bil o så jobbar jag ändå. Längtar till tors då vi får hämta hem vår kära bil igen. E på shoppinghumör, men jag borde nog spara mina pengar. Pratade med mamma innan idag o hon funderade på att ta en bussresa till Ullared, så kanske borde man följa med. Hittar väl alltid någonting man vill köpa. Disktrasor om inte annat:P haha.. Nu ska jag hjälpa Krille med maten

Ha det så kul imorgon o tänk lite på mig va?

Lediga dagar

Nu har man snart varit ledig 2 av 3 dagar. Så skönt att slippa jobba:P
Igår var vi uppe på Strågen och åkte skridskor. Har lite ont i benen idag faktiskt. Kan ju säga att man inte var så duktig på att åka skridskor längre. Har en hel del kort på skridskoåkningen från igår, men nu sitter jag på den bärbara datorn så det e lite svårt att lägga upp bilder..
Linda o jag skulle iaf spelalite hockey, men vi var lika dåliga båda två. Vi täffade inte ens puckan, haha... Får skylla på att klubban var felhokad.

Idag har vi bara varit hemma o tagit det lugnt. Går inte att hitta på så mkt utan bil. Vi har spelat lite o sen kom Jennie, Sven o Arvid en runda. De letade efter Svens vigselring som han tappade här på nyårsafton, men utan resultat tyärr. Bara att hoppas på att den dyker upp någon gång. Jag hade precis påbörjat maten, men tyvärr hade de inte tid att stanna o äta. Det blev iaf hasselbackspotatis, ryggbiff o beasås. O till efterrätt gjorde jag en blåbärspaj. Mycket mumsigt alltihop.

Jag undrar vad man ska hitta på imorgon.. Någon som har nåt förslag?
Nu ska jag nog kolla lite på tv.

Äntligen

Nu e jag äntligen ledig i 3 hela dagar!! Ska bli så skönt. Idag körde jag sönder bilen på väg till jobbet. Luktade satan i hela bilen o jag trodde det skulle börja brinna i den när som.. Ringde till pappa som kom o mötte mig på Statoil där jag hade parkerat bilen. Jag körde vidare sen till Mekonomen och lämnade in bilen och pappa skjutsade mig till jobbet. Kom bara 40 min för sent:P Ringde sedan verkstaden o frågade hur det hade gått med min bil. Torkarmotorn hade brunnit upp sa han... Hmm, det e nog inte så bra... Iaf så kunde han inte få hem en motor förrän nästa tors så nu e vi billösa i en vecka. Känns inte alls kul.

Ska till Linda imorrn o åka skridskor. Ska få åka med Weronica dit. Ser fram emot att få testa mina nya skridskor o visa mina hockeytalanger. Jag ska vara glad om jag endast ramlar ett fåtal ggr o om alla ben e hela i kroppen på mig efter åkturen. Nu ska jag spela lite Wow.

Ses imorrn!

RSS 2.0