Är det fest eller?

Grillning, vin o mer vin... Inte bra.. Ska jobba imorgon

Jobb för hela slanten

Igår var krilles farsa o Eva här o grattade krille. Passade på att fixa det elektriska på ena sidan väggen när de var här. Det tog sin lilla tid kan man säga. Var inte det helt lättaste, men nu ska det vara klart så nu är det snart bara att börja kakla den väggen med. Ska bara få in kakellisten innan o gipsskivan ska skruvas fast.

Nu e det jobb 4 dagar framåt som gäller. Känns ju jättekul... Inte...Tycker jag känner mig inte motiverad att göra någonting längre. Allt känns mer eller mindre piss... Kanske är det för att man vet att man snart är arbetslös.. Det enda som kan få mig på bra humör är att köpa saker o det kan man ju inte göra hela tiden även om man hade velat, hehe.. Nu ska jag äta lite frukost.

Tagen på bar gärning

Nu jäklar!


Ingen som ser mig va?



O en buskjäkel. O nej, jag är inte kissnödig även om det ser så ut.

Mätt o belåten

Har hämtat Krille nu. Sedan körde vi o köpte mig en spade:) Jag har tjatat om en spade o nu äntligen fick jag en. Nu ska här grävas. Ska gräva bort alla buskar o sen ska jag kanta runt mina blomland.. Nästa års projekt är att göra en damm tror jag. Tycker det är fint. Det är nästan så man känner för att ut o gräva lite nu... Tog förresten ut en semesterdag idag. Hade velat vara ledig imorgon med, men det fanns inte tillräckligt med folk så jag får allt jobba ändå.
Förresten efter att vi hade köpt spaden åkte vi till Maxi o handlade. Krille köpte en smörgåstårta eftersom han fyllde år igår. Den har vi precis mimst på så nu är jag rejält mätt. Fattar inte varför man slltid ska äta så mkt? Ngn mer som har samma problem?

Förresten jag behöver hjälp med att hugga ner vår tall. Kan någon hjälpa mig lite?

En paus

Igår kl 11.30 tänkte jag: Nä, nu mste jag klippa vårt halvmeterlånga gräs. Drog fram gräsklipparen och började klippa.. Vad jag hatar alla dessa buskar när man ska klippa gräset. Det fördröjer klipptiden en aningen kan jag säga. O sen kan jag inte ha gräsklipparen på självgående heller för då kör jag väl rakt över buskjävlarna. Detta bidrar till mina blåsor jag har i handen nu... det tog iaf närmare 2 h att klippa gräset, sen kände jag mig helt färdig. Det var ju så himla varmt med. Kanske inte det smartaste att börja klippa gräset kl halv 12.. Men nu är det väldigt fint ute måste jag säga. Bara blomlanden kvar, men jag måste köpa mig en spade idag så jag kan kanta runtom.

Idag började jag med att putsa alla fönster jag kunde. Bara de på solsidan kvar, men jag tar dem lite senare. När jag stod där o putsade tänkte jag för mig själv: att det kan bli så mkt alger egentligen... hmm alger heter det ju inte... pollen menar jag. Flugskiten e nog fortfarande kvar på fönstrerna men pollen är iaf borta så nu ser man ut. Har städat hela övervåningen nu med och bytt lakan. Nu återstår bara att städa här nere och det e inte lika roligt. Ska ta mig ett ryck snart o sen måste jag hoppa in i duschen för kl 16.35 kommer krilles tåg o då ska jag hämta honom innan vi ska iväg o köpa lite grejjer som jag har kommit på att vi måste ha. Skriver mer senare om jag har tid.

Ciao

Hurra, hurra, hurra, hurra!!!

Grattis krille på 27-årsdagen! Hoppas du får en bra dag i Tyskland eller Danmark eller var du nu är. Vet att de skulle köra ngn extratur till Danmark ngn dag...

Igår var jag o mamma en runda på IKEA.. men det var inte därför vi åkte till kalmar. Vi skulle hälsa på Hildur. Alltså min morfars syster. Jag hade väl träffat henne en gång för typ 20 år sedan så jag kom inte ihåg henne alls. Hon och min morfar flyttade till Chicago 1952. Där stannade Hildur i 5 år innan hon begav sig hemåt till Sverige igen medan min morfar kom att stanna där till den dagen då min mamma konfirmerades. Årtalet var iaf 1968 när han kom hem igen. Jag träffade ju aldig honom eftersom han dog 1979, endast 49 år gammal.
Jaja, slut på släkthistorier, men jag tycker det var intressant att få veta lite mer om min släkt på den sidan. Har ju inte vetat knappt något alls innan.

Hittade lite skräp på IKEA ändå. Idag är det meningen att jag ska göra lite nytta här hemma. Blomlanden behöver rensas, gräset klippas o fönstrerna ser för jävliga ut. Måste städa här inne med.. Förstår att det tar emot att göra ngt. Det är ju så mkt o tråkiga saker.


Min pappa, han kan han

Idag har jag o pappa ägnat oss åt att bygga upp lite av den väggen vi rev för att vi så småningom ska kunna tapetsera, kakla o bygga valv. Skulle egentligen fått hjälp med den väggen, men orkade inte vänta på den hjälpen. Kl 9.00 stod vi utanför Jämjö trä och köpte gipsskivor och reglar. 3 timmar senare var allt på plats.

Innan:





Resultat efter:





Sedan åkte jag med pappa hem och åt middag där. Mycket gott var det! Tack så mkt!

Snart lite ledig igen

Då var denna dagen med snart över. Har varit en lugn dag på jobbet måste jag säga. Vi gick från jobbet redan vid halv 3 tror jag och det första jag gjorde när jag kom hem var att gå en runda med hundarna. Vi gick 70 min i rätt så rask takt så det känns bra. Trodde dock hundarna skulle dö halvvägs för de verkade mkt törstiga. Men de klarade sig tills vi kom hem igen:) Nu ligger båda två o sover bakom mig så promenaden gjorde nog susen.
Har precis duschat lite, så jag måste fixa håret innan jag lägger mig. Jobbar bara imorgon med sen är jag ledig i 3 hela dagar! O sen kommer Krille redan hem igen. Skönt det. Nu har vi lite som ska fixas igen, hehe..

Förresten Krille, var e dina blogginlägg?

Gottesugen

Nu har man jobbat 6 av sina 7 dagar. Kom precis hem från jobbet. Har dock hunnit klämma i mig gårdagens rester: flintastek och potatissallad. Ska snart lägga mig då jag ska upp extra tidigt imorgon. Krille börjar ju jobba, så kl 4 kör vi härifrn imorgon. Sedan är det dags att jobba efter det. Nu är det helt klart att vi vikarier inte får stanna kvar på jobbet längre än till 31 aug. Så nu bär det av till Norge igen. Har ju önskat mig en resa av krille i 25-årspresent och idag när vi vaknade o han var bakis sa han. Ok beställ en resa då.. Min första tanke var att nu åker vi till Cypern.. Efter att ha kollat in Turkiet lite har jag ångrat mig. Priserna är betydligt lägre och det ingår frukost där med.. Nackdelen är att det är lite kallare än Cypern, men inte så mkt.. Har inte bestämt mig än vart vi ska åka.. 2 veckor var ju bara ngn tusenlapp dyrare än en vecka så det hade varit kul att åka 2... Kanske ska vi skita i resan och köpa mitt fina matsalsbord som jag har tittat ut i stället? Men visst hade det varit härligt med en resa? O man fyller ju bara 25 en gång. Får tänka lite mer på det.

är sugen på godis men har inget hemma ju. vill ha choklaaaa!!!

Min sk lediga dag

Idag var det meningen att jag skulle vara ledig, men fick in och jobba extra i stället. När jag hade jobbat ett par timmar fick trombolyssköterskan gå hem och jag fick ta över skylten. Gick o hoppades på att telen inte skulle ringa, vilket den inte gjorde heller, så det har varit en rätt lugn kväll. Nu återstår det 4 dagar till att jobba. Jobbar kvällen imorgon med så det e rätt skönt.

Klippning

Idag ska jag äntligen klippa mig. Har bokat klipptid 3 ggr innan som jag har fått avboka. Ska bli skönt att äntligen komma iväg. Kör jag väl av vägen eller ngt så jag aldrig kommer fram istället... Imorgon kommer Krille hem o denna gången har jag inte planerat så mkt. Kanske beror det på att jag jobbar 5 av de 6 dagarna han är hemma. På tors ska ev. pappa hjälpa oss lite här hemma. Snart dags att kolla upp lite tapeter till köket med. Har förresten fixat Krilles födelsedagspresent. Han kommer få den redan nu när han kommer hem. Tror han kommer bli glad:) Nu önskar jag mig en cypernresa av dig krilleboy, hehe... Fattar att jag fyller 25... Känner mig som en gammal tant mer eller mindre.. Så jag förstår vad ni som är äldre än mig känner er som, haha.

Full rulle

Igår var det full fart hela dagen. Började med att jag fick gå upp kl 8 o städa här inne. Sen var det bara att hoppa in i duschen o sen iväg på Agnes konfirmation. Efteråt firade vi Agnes här hemma (därav orsaken till varför jag var uppe tidigt o städade). Åt god smörgåstårta. Åt alldeles för mkt så jag orkade knappt inget av glassen o tårtan sen.
Sen direkt efter vi hade ätit klart o gästerna hade gått var det dags att köra till nästa ställe: till Strågen och vara barnvakt. Var hemma ungefär 01-20 inatt så jag var bra trött. Vaknade inte förrän kl 11.30. Har hundarna hos mamma så jag ska köra och hämta dom nu.


Sista dagen

Snart ska man iväg o jobba kväll. Sista dagen att jobba för den här veckan. Ska inte jobba förrän krille kommer hem igen.
Var precis ute med hundarna och tog lite kort. Tycker dom e för söta så jag måste lägga ut lite kort :










Nära slutet

Ja, det är inte mkt positivt som händer just nu. 10 personer ska bli uppsagda från jobbet och därmed är min chans att få förlängt körd.. Visserligen kan jag tycka att det kan vara spännande att åka till Norge med, men jag saknade hundarna mkt mär jag var där sist. Men pengar behöver man ju o pengar tjänar man där. Känns lite surt bara att jag är 4 mån ifrån att få tillsvidareanställning. Jaja, inget att tänka på nu. Jag får jobba igen de 4 månaderna nästa sommar. Krille åker ut och jobbar imorgon igen, men han är bara ut i 6 dagar så det är rätt lugnt. Ska försöka överleva de dagarna iaf. Till helgen blir det ju konfirmation o lite fest här hemma.

Imorgon ska jag gå på tromboysutbildning. Får se om det är ngt som fastnar i huvudet.

Baj baj

Trevlig kväll

Tack alla ni som kom igår kväll! Det var mumsigt med grillat och nice med trevligt sällskap. Idag har vi tagit det lugnt. Har satt upp några agilityhinder som vi har tränat på.. Sedan har vi sålt vårt gamla kylskåp som har stått på altanen nu ett tag. Imorgon ska jag till staun o fika med Honey. Ska bli kul. Träffas ju inte så ofta längre.
Ngn som har sett vår kamera förresten? krille tog kort igår med den men han har ingen aning var han har lagt den. o förresten vem glömde en chipspåse och en påse med ostbågar här? De finns kvar ute på altanen.

RSS 2.0