En ledig helg

Har varit ledig den här helgen. I fredags var vi på hockey. Efter mkt om och men vann vi till slut. Fattar inte varför vi ska ha det så svårt mot de "sämre" lagen. Avslutade kvällen med ett par vinare.

På lördagen sen var vi o hämtade vårt nya matsalsbord. Eftersom Krille inte hade svarat i telefonen i torsdags när de ringde hit fick vi det inte hemkört på fredagen, så vi fick köra o hämta det själva på lördagen. Senare på kvällen var vi ute o åt med W o Alex på Nivå. Mycket god mat. Rekommenderar er verkligen att äta där. Jag åt toast skagen till förrätt och fläskfilé med kantarellsås till huvudrätt. Var så mätt efter det så det fick bli en varm drink istället för efterrätt. Drack en Hot Nivå och den var riktigt god. Man fick välja mellan kaffe o choklad i och till de som känner mig vet att valet självklart föll på choklad. Vi avslutade kvällen hemma sen hos W och jag somnade inte förrän 5 den natten.

Sen blev det söndag. Vi fixade resten av mtasalsbordet och var borta o slängde alla kartonger. Fick köra i 2 omgångar. Sedan på kvällen var W, Agnes o Alex här o åt pizza samt kollade på hockey. Tyvärr blev det förlust den här gången mot Halmstad som vi borde ha vunnit över.

Har varit o lämnat Krille på tåget tidigt idag. Han börjar jobba på sin nya båt, så nu kommer han inte hem förrän om 2 veckor. Kommer bli jobbigt att ha honom borta så länge igen. Funderar faktikt på att dra till Gbg på mån morgon till tis kväll. Kanske har Jare tid att träffas lite. Får fundera på det lite iaf. Nu ska jag äta upp min pastasallad som jag har fjort sen blir det jobb för hela slanten. Är bara ledig på tors den här veckan.

Nice day

Idag har jag varit och vaccinerat i Lyckeby igen. De behövde ju extrafolk så jag var där o hjälpte dem lite.
Sedan ikväll har vi varit på hockey. Så jävla härlig känsla att vinna över Nybro, men vi var helt klart det bättre laget. Nu blir det 2 dagars jobb till innan det äntligen blir helg. På fredag ska ju vårt nya bord komma. Ska bli skönt att äntligen få det rummet i ordning. Har ju inte haft så mkt möbler där inne sen vi flyttade in. Mest spritförvaring där inne tycker jag:D

På lördag ska vi ut och äta någonstans. Stället är inte bestämt än, men det ska bli trevligt att få äta ute.


Segern är vår, segern är vår. Vi har vunnit och segern är vår!!!

Upptagen i en hel vecka

Ikväll jobbar man tyvärr. Inget jag ser fram emot. Hoppas på att det blir en lugn helg. Jobbar 3 dagar på kirurgen o sen 2 dagar på vårdcentralen för att sedan avsluta veckan med 2 dagar till på kirurgen =7dagars jobb i rad.
Sedan är man ledig nästa helg så då måste Krille o jag hitta på ngt kul. Vi hade ju planer på att någon gång åka o hälsa på Klausen och Pernilla i Helsingborg eller var det nu är de bor. Kanske kan det passa nästa vecka. Ja, vi får se vad som händer. Nästa fredag kommer ju vårt nya matsalsbord med. Jag skulle vilja ha en svart ryamatta under, men just ryamattor är inte bra här hemma. Hundarna tror nämligen att det är en gräsmatta. Hade en grön ryamatta innan i lilla rummet här hemma och där sprang de och sket hela tiden. Det slutade med att mattan åkte bort. Ett alternativ är att sätta för in till vardagsrummet så de inte kommer in, men det känns ju tråkigt det med.

Vad gott det hade varit med lite saltlakrits nu känner jag. Synd att man inte har något hemma.

Nu ska jag åka o jobba och till alla ni som inte jobbar: passa på att njuta av vädret idag!

Minnesstund och sedan kalas

Ja dagen har gått från sorg till glädje kan man säga. Har varit på minnesstund på Fregatten idag då en medarbetare har gått bort. Jag har inte fattat det än. Hoppas på att det inte är sant.
Har inte så mkt mer att säga om det. Vill inte dela med mig mer av det iaf. Många tankar finns..

Sedan har jag varit på 3-årskalas och jag fick börja med att byta blöja på lille Tim. Kan inte fatta varför en del tycker det är äckligt att byta blöja på barn. Jag bytte senast igår på en gubbe och där kan man tala om diarré och inte små mängder heller direkt, så detta var ju a piece of cake. Nästan så man blir lite sugen, eller vad säger du Krille?:P Men så är det ju det att man måste ha fast jobb först. När man har det är man väl närmare 30 o har redan en fot i graven.
Ska försöka komma i säng i tid ikväll så jag får väl gå o lägga mig här efter.
Jobbar på lördag och 7 dagar framåt bara för att jag ska hjälpa till att vaccinera med.

Förresten Krille kommer byta båt igen. vet inte vad jag tycker om det eftersom han ska vara borta 2 veckor igen. det e lång tid.

Natti natti

I´m back

Nu sitter man här framför datorn och äter lasagne innan man ska iväg och jobba. Har haft 3 lediga dagar nu. I lördags var vi hos W och invigde hennes altan. 23grader fick hon upp värmen till. Inte dåligt. Det var lite sommarkänsla över del hela. Mycket trevligt var det iaf.
På söndagen blev det hockey mot Tingsryd. 3:e matchen för den veckan för vi var och kollade på deras bortamatch i Mörrum med. Måste säga att KHK spelade bra mot Tingsryd. Tyckte inte Tingsryd hade ngt speciellt att komma med. Det verkar bara vara tråkiga torrbollar som spelar där. Hade iaf en publiksiffra på 2450 mot dem.
Igår var vi på IKEA. Köpte inte så mkt denna gången. Vi hittade mer på City Gross typ..

Hoppas alla har haft en bra helg!

Där satt den!

Idag har jag o Krille äntligen beställt matsalsbord. Vi visste ju vad vi skulle ha, så det var bara till att beställa... om inte det hade stått ett annat bord innanför ingången som jag blev nerkärad i. Efter mkt velande blev det till slut det nya bordet jag blev förälskad i. Nackdelen var bara att det kostade dubbelt så mkt. Vi räknar med att få hem det om 2 veckor så jag hoppas lönen hinner komma innan, hehe.

Och ikväll har KHK visat Nybro vart skåpet ska stå, eller i vilket mål pucken ska ligga kanske jag borde skriva. Yetman gjorde första målet och jag måste säga att det var längesen jag kände mig såhär lycklig. Kan tänka mig att det tål att jämföras med att vinna mkt pengar på Triss. Kommer att sova väldigt gott inatt!


Tror jag ska lägga mig snart och kolla på en film.
Natti

Värme

Krille o jag (mest jag) har snackat lite om att åka utomlands igen. Vi har ju alltid åkt på hösten innan förutom när vi åkte till Egypten i dec. Nu pratade vi lite löst om att åka till våren. Vi kan väl tänka oss att åka varsomhelst förutom Gran Canaria har vi sagt. Det har aldrig tilltalat mig faktiskt. Man vill ju att det ska vara varmt och jag vill helst bara åka inom Europa, så det verkar vara svårt. Ok tänkte jag, jag får väl ge Kanarieöarna en chans då om det nu är varmt i mars. Kollade temp. där och blev besviken. Runt 20 grader i vattnet är inte ok för min del. Det verkar som att vi får stanna hemma eler så får vi vänta till hösten. Det tar ju emot att åka någonstans i juni eller aug för då är det ju varmt här hemma.

Idag jobbar jag min första dag utan intro. Får väl se hur det går. Jobbar bara 4 dagar den här veckan och imorgon kommer Krille hem igen. Äntligen!!

Fars dag

Nu har man varit hos pappa en runda och firat Fars dag. Tack så mkt för fikat pappa!
W, Agnes o jag ska snart iväg o träna. Jag sitter o käkar lite pasta o kyckling nu så jag ska orka med att träna. Igår blev det enbart löpning, men det var skönt det med.
Var förresten en liten runda på stan igår och fotade lite:









O så var det ng som inte hade vett att dra upp byxorna riktigt... Inga namn.P

Fofroredodagog

Tycker inte det var längesen jag skrev här, men Krille skrev just på msn o frågade varför jag inte hade uppdaterat bloggen på länge, så jag får väl slänga in ett inlägg. Tyckte att han kunde skriva ett, men det var inte lika populärt.
Har haft Oscar här hela veckan och även Erik har varit här om kvällarna. Inatt ska båda 2 sova över här. Vi har haft lite fredagsmys med glass, banan, maränger och kolasås. Det satt fint.
Det blir till att lägga sig tidigt ikväll eftersom Erik ska upp tidigt och iväg på Boda Borg imorgon. Fick de nya Johan Falk filmerna idag, så jag är bra sugen på att kolla på en film. Tycker att de filmerna är riktigt bra. Ngn som har sett dem?
                                   Erik & Oscar




Bild på maten krille o jag åt sist han var hemma. Så himla gott med grillat!


Funderar på om man kanske ska en runda till stan imorgon.. Eller jag får se vad jag känner för imorgon. Ska räfsa upp lite löv tänkte jag.

Tränat

Idag har jag också varit ledig. Har inte gjort så mkt idag heller. Har plockat lite här hemma, spelat och nu ikväll har W, Agnes o jag varit o tränat på gymet. Avslutade med att springa 15 min. Snacka om att man blev svettig. Jag som aldrig brukar bli svettig. Men det känns väldigt skönt nu efteråt. Känner mig helt skakig i armarna. Gjorde många armövningar idag. Blev riktigt sugen på att träna imorgon o på fredag kväll typ. Agnes o jag vill träna kl23 på fredag kväll i hopp om att vara ensamma på gymet. Ingen annan som är sugen på att börja?


Helgen slut

Då var denna jobbhelgen över också. Hade ett misstänkt hjärtstopp på avd. i fredag så då blev det full fart på alla med defibrilatorn o allt, men tanten vaknade till liv när hon ruskades om så den behövdes alrig användas. Den var dock påkopplad så man hörde rösten som sa: rör inte patienten, men så hittade den puls och inget behövdes göras. Det var lite läskigt. Kändes som tiden bara stannade upp och adrenalinhalten steg till max. Usch, hoppas jag inte behöver uppleva detta igen, men skönt att det slutade lyckligt den här gången.

Idag och imorgon är jag ledig. Har inte gjort något vettigt alls idag. Bara suttit vid datorn typ. Har hunnit köra 2 maskiner tvätt med, men tvättmaskinen sköter sig ju själv så det är väl inget att skryta om att man har tvättat:P
Var o lämnade Krille vid tåget kl 4.30 idag på morgonen. Kom hem vid 5 o sedan sov jag till kl 10.30. Har ändå känt mig trött hela dagen sen.

Ska nog snart lägga mig och kolla på ngn film tror jag.

RSS 2.0