Seg och hungrig

Ska inte klaga på värmen, men visst blir man väldigt trött när det är konstant varmt? Idag har jag varit en runda på stan medan Krille var o övningskörde. Jag hittade lite kläder, men upptäckte när jag kom hem att inte alla kläder passade så det blir till att lämna tillbaka några och byta till en annan storlek. Det blev lunch på Barnes. En kebabtallrik för min del och en iskall cola. Så gott. Har sedan legat och slappat i skuggan med hundarna större delen av dagen.  Gick sedan in och åt lite och sedan somnade jag ett par timmar i sängen. Nu känner jag mig redan hungrig igen. Får väl bli en macka o lite te sen kanske.
Krille och jag har förresten varit duktiga och tvättat bilen ikväll så nu glänser den :P Imorgon ska vi till barnmorskan. Har inte varit där sedan jag skrev in mig så det ska bli spännande att se hur mkt man har gått upp. Tror säkert 3-4 kg om inte mer. Sedan funderar vi på att köra till IKEA en runda om vi orkar annars får det vara till nästa vecka. På fredag har jag lovat syskonbarnen att vi ska till Barnens gård. Erik fyller ju år då med så det blir nog kalas på kvällen då med. Har som sagt att göra nu under semestern. Snart måste jag börja göra alla de tråkiga sakerna som jag har sagt att jag ska göra på semestern.

På återseende

Strandddag

Idag började vi med att åka o handla lite på Maxi sedan åkte vi tillsammans med Karin, Noah och Tim ut till Gisslevik. Har varit hur skönt väder som helst idag. Det är ju så långgrunt där så vattnet var rejält uppvärmt. Gissar på att det säkert var runt 28 grader i kanten. Hemma igen efter 3 h slocknade jag i sängen i 2 h och vaknade med Tilda bredvid mig. Jäkla hund som alltid hoppar upp i sängen när man ligger o sover.
Kände att mattarmen sög så jag satte Krille på grillning. Kanske inte bokstavligen honom på grillen, utan han sköter grillen. Det blir bara lite lätt mat. Fläskytterfilé med färdigköpt potatissallad. Tänkte jag skulle gå o göra en grönsallad till när jag är klar här.


Maten på grillen:


Jag glad över att snart få mat:


Gräsmattan ska klippas senare ikväll. Men först få det bli lite mat i magen.

Den första riktiga semesterdagen

Idag är det den första riktiga semesterdagen. Jobbade ju sista dagen i fredags men var ledig i helgen. Har redan varit borta hos Agnes ett tag idag. Vår låg på varsin luftmadrass i poolen och njöt. Var inte där så länge dock. Har lovat Krille att jag ska hämta honom på stationen i Emmaboda vid halv 4, så det blir till att köra hemifrån snart. Jag hoppas att jag hittar dit iaf, men jag tycker att det borde finnas skyltar. GPS:en är ju onödig att använda:P

Imorgon ska det  bli lika fint väder igen så jag har redan lovat Agnes en ny madrsstur på poolen. Var faktiskt där o badade igår kväll o då var det 25 grader i poolen. Ikväll blir det en runda till kristianopel igen. Bryggdansen börjar ju idag. Ska bli kul att köpa lotter o äta glass:)
Mer uppdatering en annan dag!

Midsommardagen

Nu sitter man här trött och lite sliten utan att ha druckit en enda droppe alkohol. Jobbade igår sedan hade jag hemma lite kompisar. Vi grillade och åt gott hela kvällen. Sofia sov över hos mig till idag så vi har spenderat några timmar i Kristianopel och njutit av det vackra vädret. Vi fikade på Sött & Salt, spelade minigolf, badade fötterna och gick en bit på muren. En riktigt kanondag skulle jag vilja säga. När Sofia hade åkt hem åkte jag till mamma och hämtade hundarna. Vad jag har saknat dem. Så tomt här hemma utan pip o gnäll.
Imorgon ska vi fira försenad Mors dag hos mamma. Det ska ju bli lika fint väder imorgon som idag, så det ser jag fram emot. Känns kanon att ha börjat semestern nu. Vill bara att det ska bli måndag så Krille kommer hem med.


Hemma

Har precis kommit hem från jobbet. Nu återstår det endast 1 dag till att jobba innan semestern. Ska bli hur skönt som helst. Vilket kanonväder det är ute. Det är ju lövmarknad idag i K-na, men jag hoppar det i år. Kände att jag behövde åka hem efter jobbet för jag har en del att städa här inne inför morgondagen. Imorrgon blir det ju först jobb o sen hem o duscha innan gästerna kommer. Hur ska man fira semestern utan att dricka alkohol? Det var bra fråga.. Jag får dricka lite hallonsaft istället, haha.. Efter semstern jobbar jag bara 8 veckor om jag får som jag vill. Känns konstigt att få vara hemma länge sen.

Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar, för jag lär knappast ha tid att uppdatera här imorgon.

Halvtid gånger 2 för min del

Hej! dags för mig att överraska med ett blogginlägg igen... jobbar för tillfället, men just nu är det lugnt. Har spolat lite, så nu tänkte jag ta en pause och skriva lite här.
Vad ska man skriva om då...kan börja att säga att igår va det halvtid både för mig och carro, 6dagar kvar tills man kommer hem och har semester, ska bli riktigt skönt.
Ja, så va det carros halvtid och delvis min med igår, spännande spännande ;) Tiden tickar på väldigt fort, men det gör den väl alltid på sommaren. Tror dock att höst och vintern kommer gå väldigt fort ;)
Ska bli kul att komma hem och känna om man känner han/hon sparka, carro hade tydligen känt det med handen för nångång ;)

Vad händer på semestern då? vi har inte direkt bestämt nått, det kommer nog bli lite dagsutflykter bara om nån sticker nånstans kanske vi följer med ;) Behöver fixa lite med huset på utsidan, eftersom jag och carro satt klistrade nästan hela förra sommaren vid datorn så har huset inte fått så mycket underhåll, men det ska bli ändring på, troligen kan man hålla på hur mycket som helst och ändå aldrig känna sig klar...
Altanen är ju klar på insidan nu med så det får bli lite party där snart tycker jag, får hoppas nån är sugen på att komma och dricka och äta gott där :)

Hej på ett tag!

//krille


Halvtid

Då har man gått 140 av 280 dagar, med andra ord halvtid. Är det nu den jobbbiga halvan börjar? Frånsett första delen av graviditeten då jag spydde dagarna i ända... Tur man mår bättre nu o inte har några svårigheter att äta godis :P
Oscar tog en magbild igår o nu blev det utan kläder (alltå vid magen). Tror magen såg större ut med kläder sist, så nu blev det en utan. Lägg märke till min äckliga navel som står rakt ut...



Där har vi magen efter halva tiden... Var klädd i shorts för jag skulle klippa gräset tänkte jag, men jag råkade somna istället. idag regnar det ju så jag kan inte klippa idag heller.

Önsketänkande

Nyduschad, nya, rena lakan och ett nystädat sovrum. Nu borde jag sova som en prinsessa inatt och inte vakna en endaste gång:P

4 arbetsdagar återstår innan min efterlängtade semester!!

God natt!

Besöksrekord

Kul med så många läsare varje dag. Att en tjock mage kan göra så många nyfikna. Blir fler bilder framöver, men det får bli först när Krille kommer hem. Det är svårt att ta kort på sig själv. Idag har den nog varit extra livlig, för jag har känt den "sparka" vid flera tillfällen. När man jobbar har man aldrig tid att känna efter.
Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat. Karin, Noah och tim kom och hälsade på mig så då hjälpte Karin mig med att lägga upp mina gardiner på altanen, så nu är det klart iaf. Sedan blev det en runda till lekplatsen med eftersom Noah gärna ville dit. Tur att Karin kommer och hälsar på mig ibland så jag får lite gjort här hemma.

Ikväll har jag varit och kollat på fotboll. Rödeby förlorade dessvärre med 13-2. Frågade Oscar om han trodde att Rödeby skulle ha vunnit om jag hade spelat med dem (jag tror ju på att jag fortfarande är duktig på fotboll och har bra kondis, haha). Ja, för du hade ju sparkat ner alla ungarna fick jag till svar. Hmm, vet inte om det var bra eller dåligt... Blir så sugen på att börja spela fotboll igen. Kanske till nästa sommar? Vill bara spela i ett korplag som inte tar det på så stort allvar.

Snart blir det sängen. Väntar bara på att det ska bli lite kallare i rummet. Har precis öppnat mina fönster rakt ut.

Ledig imorgon

Då var man ledig imorgon då innan man jobbar den sista helgen innan semestern. Tycker jag inte gör annat än att rensa ogräs på mina lediga dagar och imorgon skulle jag behöva rensa igen. Varför trivs ogräs så bra hos just mig? På kvällen sen blir det fotboll i Rödeby så då hoppas jag att de vinner. Blir nog tvungen till att städa här inne med imorgon för jag är konstant allergisk här inne nu för tiden, så jag måste få bort hundhåren och allt damm. Vaknar varje natt av att jag är heltäppt i näsan. Sen ligger man vaken någon timme och somnar sedan till slut. Varje natt ser likadan ut. Inte blir det bättre av att Tilda hoppar upp i sängen när man sover.

Känner mig så rastlös ikväll för jag vet inte vad jag ska göra. Känner inte för att börja städa redan idag heller..
6 arbetsdagar kvar till semestern börjar. Krille komer hem om 11 dagar och då börjar hans semester också. Längtar!!

Tisdag

Idag har jag varit på stan och lunchat ihop med Marja, Sofia och fatou på 3G. Det blev bakad potatis med kyckling som vanligt för min del. På hemvägen körde jag förbi mammas och hämtade Oscar. Han ska vara här ett par dagar nu. Även Erik kom hit en runda ikväll. Oscar och han har suttit framför varsin dator och spelat och jag har sovit ett par timmar. Blev så trött av allt regnande ute. Det bästa var att det var sol när jag vaknade. Nu ska det ju äntligen vara fint väder några dagar. Ska ju jobba imorgon, men får hoppas på fint väder på fre när man är ledig igen.
Köpte vattenmelon idag. Årets första för min del. Vad gott det var. Tilda var tokig i det med. Vet att hon o jag satt o åt uppe i soffan förra året.
Har inget intressant att skriva om annars. Blir väl inte så mkt uppdatering nu med tanke på att jag jobbar mkt nu fram till semestern.

baj baj

Fotbollssöndag med pizza

Idag har vi varit i Rödeby och kollat på när Julia spelade fotboll mot Kristianopel. Sa till Julia igår att jag hejade på nopeln, så jag fick en väldigt arg blick på mig. Rödeby vann iaf med 6-3 så det var ju bra. Nästa match är hemma på fre kväll så jag ska försöka gå då med om jag kan. Kände mig så rastlös när jag kom hem så vi tog hundarna ut på en tur fram och tillbaka till Weronica. Skönt att ut och röra på sig lite. Tror hundarna är trötta nu efter en heldag ute.

Nu har vi beställt pizza. Det blir fin söndagsmat det:P Krille ska ju ut och jobba imorgon igen. Han är borta i 2 veckor och när han kommer tillbaka har både han och jag semester. Längtar!! Pratade om att åka upp och möta honom den måndagen han går av och sen kan vi bo på hotell i ett par nätter. Ska googla lite på billiga hotell i Gbg nu.

Hörs!

Stan och kroppkakor

Var en runda på stan och letade efter byxor men det fanns inga i min stl. Tog iaf ett par bilder på tjockisen nu. Det blåser som fan ute vilket syns på mitt hår.



Snyggt byxben va?



Har precis varrit hos pappa och ätit kroppkakor med, så det ligger ett antal kroppisar i den magen med.

Lite fattigare

5000 kr fattigare och 7 feta Ullaredskassar (med diverse grejor i) rikare är man nu:)
Körde härifrån kl 4 idag på morgonen och hämtade upp Linda o mamma en halvtimme senare. Var framme i Ullared kl 8.00 ungefär och jag har aldrig varit med om så lite folk förut. Det är nog mkt skolavslutningar på sina håll, så det är väl därför folk inte har tid att shoppa. Hade som mål att hitta jacka och ett par nya byxor idag. Kan tillägga att jag aldrig brukar köpa kläder i Ullared så jag hade inga höga förhoppningar innan. Hittade en snygg jacka som jag köpte. Kändes emot att behöva ta stl 38, men jag inbillar mig att att storlekarna var små. Byxor hittade jag inte ett enda par tyvärr. Tur att jag har fått låna en hel kasse full av kläder av Jennie. Det blir till att börja använda hennes jeans i stället. Börjar ge upp hoppet om att kunna använda mina vanliga jeans igen. Har knäppt med ett gummiband en längre tid och då gäller det att man alltid har långa tröjor på sig. Hittade faktiskt 6 st riktigt snygga tröjor idag som jag köpte plus ett svart linne:) Äntligen lite nya kläder som jag kan ha. Det hade jag inte räknat med att hitta.

Ska lägga mig snart då jag bara sov 3.5 h inatt. Jobbade ju kvällen igår och var hemma sent.

Bulle i ugnen

Vi har nu varit på vår andra ultraljudundersökning och allt såg bra ut. Den hade växt mkt på de 3 veckorna sedan sist. Det var svårt att ta ngn bild eftersom den ständigt rörde på sig och att huvudet lågt väldigt långt ner.

Det blir till att fira med stuvade makaroner och köttbullar innan det är dags att köra till jobbet :) Imorgon ska vi ju till Ullared. Ska bli jätteskoj!

Lägger ut lite bilder, men som sagt blev de inte jättebra.


Vecka 18+2






Nytagna bilder

Idag var vi (Karin och jag) som sagt och slingade håret. Blev nöjd, det blev ljusare iaf. När jag kom hem sen körde jag och Krille en sväng till Kalmar.
Orkade aldrig fixa gardinerna idag, men tog ändå några bilder. Gardinerna kommer bli bättre sen när jag har fixat rätt längd på dem.






Skitväder

Idag blev det ju regn som lovat. Vi har städat här inne iaf så det känns skönt. Jag har även putsat alla fönster på altanen in- och utvändigt. Strök några gardiner med som jag satte upp. Imorgon ska jag lägga upp dem lite. Ska fuska och stryka upp dem bara. Hoppas på att det blir bra. Saknar en gardinstång till ena sidan, men vet att Weronica sa en gång att hon hade en över så jag kan köpa den av henne.
Det blev ju inga slingor förra veckan för att hon på Parksalongen hade missat att jag skulle lägga slingor med. Kan ju säga att jag aldrig mer ska klippa mig där. Imorgon ska jag iaf fixa håret, men den här gången blir det i Torsås. Karin ska färga håret med samtidigt. Hon får det av mig som betalning för all hjälp.
Jag hoppas att jag ska hinna fixa lite mer med altanen imorgon när jag kommer hem från frissan. Skulle vilja dra lite mer el ut, så det blir kanske att försöka hitta en elektriker som kan komma och hjälpa oss lite.
Såg förresten en vit trappa på en bild så jag blev sugen på att måla vår trappa vit nu. Tror ni det blir snyggt? Kan måla trappan och räcket. Tror jag nästan har övertalat krille, för han sa nyss att då måste vi flytta ner sovrummet först så vi kan stänga av upp. Men vi har ju faktiskt ett gästrum nere som vi kan sova i några dagar. Kanske kan bli ett projekt i höst om inte annat. Det är ju faktikt sommar nu och då ska man ju vara ute så mkt som möjligt.

Kan ju säga att man hinner med mkt mer nu när man inte spelar wow längre. Känner mig ständigt rastlös och vill göra saker hela tiden. Inte bra för plånboken kanske.

 Nä, ska snart lägga mig. Ska ju upp tidigt imorgon.

Solig dag

Det blev inte riktigt som jag had tänkt mig igår. Blev riktigt trött när vi hade handlat så jag gick o la mig och sov ett par timmar i stället. På kvällen var vi på inflyttningsfest här i Jämjö. Krille drack nog fler öl än vad jag kan räkna på mina fingrar så han har varit lite bakis idag.
Idag har jag rensat alla mina land istället. Känns skönt att ha det gjort nu. Krille som blev lite piggare nu ikväll har klippt gräset. Det ska ju regna imorgon så man får passa på att göra så mkt som möjligt ute. Vi har även hunnit med att grilla ute ikväll. Hemmagjord potatissallad med grillad kyckling blev det. Väldigt gott! Jag hade planer på att putsa mina fönster på utsidan nu ikväll men vet i katten om jag orkar det. Hade ju varit bra, för om det nu ska regna imorgon kan man ju ta insidan då. Får se om jag får med mig Krille ut igen för då kan vi kanske hjälpas åt.
Imorgon får det bli en städdag inomhus. Vill till stan och köpa ett par converseskor med. Ska ju snart till Ullared så kanske borde man hålla i pengarna istället så man har råd att köpa lite där. Har bara 10 000 kvar av lönen, men det ska väl räcka i Ullared iaf:)

Jobbar bara 2 dagar den kommande veckan, så jag ska väl hinna uppdatera en del här.
Höres!!

Tid över

Gick inte upp förrän närmare 11 idag. Igår efter jobbet körde vi en runda till Kristianopel för att gå på sött o salt, men det var stängt tyvärr. Jag som blev besviken och som ville ha min glass körde vidare till Konsum i Fågelmara istället  och där köpte vi oss varsin glass. Vi körde vidare till pappa ett tag. Efter pappa blev det en runda till Jennie o Sven. De grillade när vi kom dit, så de bjöd även oss. Tack så mkt! Det var jättegott!
Idag är tanken att vi ska till Lyckeby och handla lite i olika affärer. Precis när jag skulle ta på mig skorna var Krille tvungen att gå o skita som vanligt, så därför blev det ett snabbt inlägg här istället.
När vi har handlat sen har jag planer på att gå igenom mina kläder. Har nog jättemkt jag kan slänga. Behöver en rejäl utrensning. Och hinner jag sen har jag tänkt att börja rensa mina land igen. De ser inte så farliga ut nu så det går nog rätt fort.
Har förresten tagit semester nästa fredag, så då blir det Ullared! Ska bli kul. Nu är han äntligen klar så nu måste jag dra.

Au revoir

RSS 2.0