Party!

Då har man vaknat upp efter en fest. Första gången man festade samma dag man kommer hem. Förstår inte hur man orkade med det gick bra. Strax före 7 "ringde" alarmet som i detta fallet va Elsa. Bara att stiga upp eftersom det va dealen hemma. Nu väntar bara 13 dagar med familjen.
Får se vad man hittar på idag. Beror lite på. Ska väl strax upp, igen, denna gång att fixa frukost.


Ha det bra alla


Redan ensamma

Då har Krille kommit hem igen. Han valde att åka på fest istället för att vara hemma hos oss så vi är fortfarande ensamma jag o Elsa. Börjar känna mig som ensamstående. Lite tråkigt när jag knappt är ledig ngt när han är hemma, men det är ju hans val. Ska väl snart göra Elsa sällskap i sängen. Får se vad vi hittar på imorgon. Gissar på att Krille är bakis nämligen. Elsa o jag får väl köra o hälsa på ngn en runda annars.

Ha en bra fredagskväll!


Färdig

Jag klarade mig den här gången med. Hade ett blodsocker som låg på 6.9. Får ju vara Max 10. Järnvärdet hade sjunkit med hela 26 enheter så nu blir det att börja knapra järntabletter. Det ska väl gå det med. Sf- måttet var idag 26 cm och hjärtljuden 148 slag/min.

Jag ska snart hämta Elsa på dagis. Nu har dom ju redan börjat äta så det är ingen mening att hämta henne förrän halv 12 då de har ätit klart. Sedan ska vi nog sova lite både Elsa o jag.


Glukosbelastning

Idag är man o gör den roliga glukosbelastningen. Idag drack jag nog upp allt på under 2 min iaf. Har en timme kvar att vänta innan man får domen. Imorgon är det jobb igen o Krille kommer ju hem då med. Blir en kort dag för Elsa på dagis då med. Hon blir verkligen jättetrött av att vara på dagis hela dagar. Igår somnade hon vid 16.30 redan men jag väckte henne vid 18 för att hon skulle få lite mat. Nä nu ska jag leta upp en toalett.


Tvåsiffrigt

99 dagar kvar som ni kan se! Det närmar sig.

Idag har jag jobbat efter att ha varit ledig i 6 dagar. Elsa har varit så gnällig när vi har varit hemma. Nu ikväll var hon gnällig igen och bara gallskrek så fort vi kom hem från Weronica. Hon var väl trött stackaren, för hon somnade redan kl 18.30 i mina armar. Då återstår det jobb imorgon och på fredag med den här veckan. Fick ta semester på tors eftersom jag ska göra glukosbelastning då.

Idag har äntligen rörmokaren varit här och sattin den nya toalettstolen och kökskranen. Blev bra. Får se vad räkningen hamnar på sen bara. Den här månaden har vi extremt mkt räkningar. Totalt 30 000 har jag och Krille betalt på räkningar ser jag. Tur man är rik, haha...

Ska snart hoppa in i duschen. Ska bara orka slita mig ifrån datorn.

Sovdags

Dags att sova lite efter en lång dag som började redan kl 6. Elsa hade 38.5 grader idag när hon vaknade. Fick lite Alvedon o sedan har hon varit pigg resten av dagen. Kändes lite varmare nu ikväll dock, men jag tog aldrig tempen. Får hoppas att hon är helt frisk imorgon. Skulle ju ha jobbat extra nu ikväll, men behövde aldrig komma då det var lugnt på avdelningen. Weronica o Agnes bjöd oss på mat ikväll. Agnes hade grillat o det var jättegott. Tack så mkt. Nu hoppas jag på att vi ska få sova inatt då hon har sovit lite dåligt i ett par nätter nu.


Sjukstuga igen

39,4 hade Elsa idag när vi vaknade. Vi som hade så mkt inplanerat idag. Vi skulle ju träffa Krille först o sedan skulle vi med Weronica till flex senare. Nu blir det ingenting. Karin, Noah o Tim kom nyss, men de fick åka hem igen. Så typiskt att hon ska vara sjuk nu igen. Alltid blir hon sjuk när vi är hemma själva.


25+0

Då har man kommit till vecka 25 idag. Igår var det bara 15 veckor kvar. Ska bli spännande, men jag är rätt säker på att det är en liten kille.. Det var jag ju förra gången med i och för sig. Bad Oscar ta ett kort på magen idag (äcklig navel, jag vet). Hittade ett kort som togs för 3 månader sedan. Då tyckte jag att magen redan var gigantisk stor, haha.. Visst syntes det fortare den här gången, men om jag jämför med idag så ser jag nästa smal ut på den bilden.



Lika snygg i håret, som alltid, men jag ska snart in i duschen :P Ja, lite har ju hänt på 3 mån som ni ser.



Elsa sover redan. Efter att ha varit ute i eftermiddags i nästan 2 h hade hon feber när vi kom in, 39,1 °C. Hon blev piggelin igen efter lite Alvedon. Får hoppas hon mår bättre imorgon. Kan vara vaccinet eller tänderna som spökar. Imorgon ska vi träffa Krille en stund om Elsa är frisk dvs.

Trött

Idag är jag jättetrött känner jag. Elsa vaknade som vanligt kl 6. Jag har hunnit att putsa fönstret i Elsas ena rum o hängt upp nya gardiner. Hennes andra rum tog jag igår. Tycker det inte finns så många barngardiner så det fick bli med Pippi och spöket Laban på. Min snälla mamma har sytt dem åt mig. Igår fick Elsa en motorcykel av Berndt. Tänkte vi skulle ut o testa den sen.


Veckan som varit på det blå

Hej
Tänkte göra ett kortare inlägg. Är just nu ute på sjön. Laddat ner appen så nu kan man uppdatera lite i brist på annat.

Veckan som varit har varit lugn. Endel dimma. Förra helgen hade vi arvingarna här ombord. Jag, Jimmy å Jenny gick å lyssnade en stund på dom. Missade dock elouise. Jag började jobba innan. Så man träffade p dom ett par gånger under natten, trevliga killar. Dock väldigt mycket mindre än man trott. Casper va typ 174cm kanske. Max!

Nu på fredag efter övingen vid 14 så man träffa Carro å Elsa en stund. Blir å äta Max sedan blir det båten å sova, så man orkar med natten.

Lördag är det studentkryssning. 1000 studenter mellan 18-20 så då blir det nog å göra. Mer om det en annan dag.

Snart dags att gå upp på bryggan igen.

Ha det så länge, nu har jag iaf skrivit någonting. Se om jag lyckas bifoga en bild till inlägget med ;)

Efter mycket bråk ned uppladdning Skiter jag i bilder...började med två, sedan tog jag bort en nu är den med borta, skitinternet!


1 ½ år!

Idag är vår lilla älskling hela 18 månader, dvs 1½ år. Tänkte att jag skulle ta ngt kort på henne, men det var nästan omöjligt. Hon har börjat gömma sig så fort man tar fram kameran. Kunde iaf ill slut knäppa några när hon satt på "gunghästen".
Det har varit två tidiga dagar, då jag har jobbat. Igår efter jobbet var vi i Kalmar med Weronica och Agnes. Jag inhandlade en ny kökskran eftersom vår gamla har börjat läcka och så blev det en ny toalettstol på Bauhaus eftersom vår här uppe har gått sönder. Ska se om jag kan få tag i någon rörmokare i veckan som kan komma och sätta dit de nya grejerna.
Elsa hade bara sovit 1 h på dagis idag. Detet var ngt annat barn som hade väckt henne. Det resulterade i att hon redan somnade strax efter 19 ikväll. Jag har hunnit kolla på ett avsnitt av Lilla huset på prärien. Tänkte jag skulle komma i säng tidigt ikväll jag med eftersom man är lite småtrött.  Det härjar maginfluensa på jobbet förresten.. Inte så kul att jobba, men ett ont måste. Får hoppas att jag inte har blivit smittad. Nu är vi ju lediga i 6 hela dagar.




Fre 13 april

Som så många andra måste jag med nämna att det är fre 13: e idag. Var på jobbet vid 7 o skulle jobba min sista dag för den här veckan. Helt plötsligt när jag är inne hos en par blir jag väldigt trött o känner att benen knappt bär mig. Några sekunder senare började hela rummet att snurra så jag fick sätta mig på en stol lite snabbt. Tur man har snälla kollegor som tog hand om mig. Stannade en halvtimme på jobbet till innan jag körde hem. Kände mig inte riktigt ok. Nu har jag sovit i 2 h så jag hoppas att det har gjort susen. Tur att Elsa är på dagis. Ska hämta henne om en stund tänkte jag. Ska passa på att vila mig nu i helgen. Har ju trots allt jobbat 7 av 8 dagar o så sover man ju inte så bra om nätterna heller.


Tiden går

Har inte haft tid att skriva på länge då jag har jobbat så mycket. Jobbar idag o imorgon o sedan tar jag o Elsa helg. Krille åker ju ut o jobbar imorgon. Igår efter jobbet fick jag ett ryck i körde till Kalmar. Vi åt på Ikea o sedan sprang jag in i modehuset o köpte lite kläder till Elsa. Hade lite bråttom då de stängde snart.
Krille och Elsa var på BVC igår när jag jobbade. Det blev en spruta och sedan vägning o mätning. Vår lilla tjej väger numera 9095 g och är 79,5 cm. 1 kg mer o 8 cm längre på ett halvår. Har ju inte varit där sedan oktober.

Nä nu måste jag duscha o göra mig i ordning innan jobbet.


Städar lite

Idag är Elsa på dagis mellan 8-11 trots att jag är ledig. Hon har ju vara varit där en gång den här veckan. Jag har passat på att städa lite, men efter att ha dammsugit i skurat uppe blev jag extremt illamående så jag fick lägga mig en stund. Får väl vänta ett tag innan jag fortsätter här nere.

Elsa ska ju alltid sitta i hålla i fjärrkontrollen när hon kollar på tv. Igår märkte jag att hon hade somnat med den i handen.


Dammsugare och skrivare

Nu har vi precis ätit lite pannkakor. Elsa är mätt o glad o går omkring med gåvagnen här inne. Hon går omkring och säger Essa hela tiden. Låter så gulligt när hon försöker säga sitt namn. Vi har varit ute en timme innan men det blåser ju lite så det var inte så skönt. Elsa o jag cyklade en runda o hon satt stilla hela tiden, så jag tror att hon gillade det.
Idag har vi bilen på service så vi är fast här hemma. Den ska hämtas kl 15 sen. Har förresten beställt ny dammsugare och skrivare så jag hoppas att de ska komma idag.


Besök nummer 2 hos BM

Idag var det dags för det andra besöket hos barnmorskan. Har ju bara varit där på inskrivningen innan. Hjärtat slog med 152 slag/ min så det är ungefär samma som med Elsa.

Ikväll har vi varit hos Jennie en runda och besökt henne. Jag trodde Elsa skulle vara trött när vi kom hem, men det var hon inte. Hon somnade för 5 min sedan. Jag ska oxå sova nu tänkte jag då det inte blev så mkt sömn inatt


Helgen

Helgen har varit kanon, men den gick fort som vanligt. Idag är det kvällsjobb som gäller. Kör härifrån vid 12 ungefär.

Fick en gullig bild på Elsa i fredags när vi kollade på gladiatorerna. Första gången jag kollade på det förresten.


RSS 2.0