Födelsedagar

Igår fyllde vår lilla Elsa 4 år. Det märks att hon börjar bli stor. Hon är oftast väldigt förståndig och har koll på vad Nova gör. På dagis är hon som en extramamma för de mindre och tar gärna hand om dem. Jag undrar jag vad hon kommer bli när hon blir stor. 
Idag är det daga för kalas. Elsa och jag ska slå ihop våra födelsedagar eftersom jag fyller år på onsdag. Så ikväll blir det lite god mat och tårta. 
Tyvärr har man gått och blivit lite förkyld, men inte värre än att man orkar kalasa ändå. Har faktiskt tränat lite smått ändå. Har nu tränat i 1,5 mån och än så länge känns det bra. Magen har blivit 5 cm mindre. Vikten bryr jag mig inte så mkt om. Väger strax under min målvikt. Tränar för att omfördela kroppen lite. Får se hur länge man orkar hålla på. Det kostar ju dock en hel del med varje månad. 

Nu måste jag snart sätta igång med dagens förberedelser. 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan (skriver på ett nyare inlägg)
jag har en son som ser ut som din dotter i huden, när hon var mindre.
vad var det för något?
Vae på barnakut idag och dom såg ut som frågetecken allihop! Snälla kan du förklara vad det var som din dotter hade vad var lösningen, själv.fick vi pencillin, känns inte som lösningen för en enmånads bebis samt skulle jag sluta dricka/äta mjölkprotein? Du får jättegärna ringa mej 0707229330. Eller mejla om det känns bättre.

Svar: Hej! Jag fick utesluta mjölk och sedan smörjde jag med mildison som fungerade kanon. Jag började ge henne mjölk igen när hon var 10 mån o då var det inga problem. Min andra dotter började se ut så med när hon var ett par månader men då smörjde jag med mildison återigen och det blev bra. Lycka till!
Caroline

2014-10-31 @ 16:18:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0