Tapeter

Har precis varit ute och gått en runda med Elsa, så nu sover hon gått i sin vagn. Idag är det 25°c i skuggan så det kommer nog bli väldigt varmt idag. Igår var vi och tog hem lite tapetrullar. Tog 3 olika kulörer för att testa vilken kulör vi ville ha. Jag fastnade för den svarta tapeten direkt, men är rädd att det blir för mörkt i rummet. Ska kolla vidare på tapeter idag. Jäkla vad dyra de är.. Den sandfärgade rullen vi tog hem kostar 1199 kr per rulle. Billigast var den vita som "bara" kostar 500 kr per rulle.
Idag är det en som ska komma och köpa vår ena frysbox. Lade ut den på Karlskronatorget för en månad sedan. Tänkte att jag gör ett försök att sälja den billigt, så slipper vi köra den till Bubbetorp. Lyckades ju sälja pappas motorcykel på Tradera med. Kanske skrev om det i förra inlägget. Kommer inte ihåg. Jag borde nog satsa på en karriär som försäljare istället, hehe. Tycker ju det är roligt att sälja saker.
Så fort han har hämtat frysboxen så drar vi till Bengts färg. Ska köpa 1 lite färg så det räcker till trappan. Ska passa på att kolla på tapeter där med. Att det ska vara så svårt att välja. Hoppas det kommer bli fint sen när det är klart.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0