Hemma igen

4560 vägde hon idag. Inte så mkt, men hon följer sin kurva. Sedan blev det ett stick i varje ben. Hon fick sprutorna samtidigt och hon skrek en hel del. Efteråt skulle vi mäta, men hon var bara 55.5 cm så det blir till att mäta om om 2 veckor. Hon kan ha varit längre, men höfterna kan ha dragit ihop sig efter nålsticken så det blir ommätning. Det som var mindre bra är att hon fortfarande är mkt irriterad i huden. Ska börja med Mildison igen och om det inte blir bättre ska hon få träffa en läkare. Ev. blir det allergitest med för hennes del. Ska ha telefonkontakt med Gunnel nästa vecka. Stackarn, det är säkert därför som hon skriker så mkt tror de nu. Och här har jag kämpat på med mjölkfri kost utan ngn förbättring. Hoppas, hoppas på att det blir bättre med Mildison. Kan inte vara kul när det svider hela tiden. Det är konstigt att det ska behöva ta  över 7 veckor innan de börjar fundera på om det kan vara annat än mjölken. I över sitt halva liv har hon haft dessa utslag.

Kan säga att man känner sig som en rätt dålig mamma som inte har gjort något tidigare. Man borde ha krävt att få träffa en läkare. Istället är man dum att gå med på allt BVC säger. 


Kommentarer
Postat av: sandra

Hej. Stackars Elsa ja förstår hur du känner dig. Du kan tänka då hur dålig mamma ja kände mig när vi nu i höstas fick svar varför lucas inte växer och går upp i vikt. Då det visade sig att han hade gjutenintolerans och som ja tjatat på bvc varje gång ja varit där. De har inte tagit en på allvar och ja till och med började tänka i de banorna att han kanske fått gjutenintolerans. Men nej säger de på bvc. När ja tillslut få träffa en läkare tar vi prover och proverna är så höga att de inte gå att mäta. Vi tog prover på det mesta då allergier och andra sjukdomar. Vad ja menar är att bvc få man tjata på och verkligen stå på sig inte att Elsa har gjutenintolerans. Så du inte missförstå mig. Efter 2 dagar med rätt kost blev lucas en annan människa mycketgladare. Lucas har troligen haft ont i sin mage hela tiden :-( Har nu börjat växa. Nu på bvc säger hon varje gång ja är där förstår inte hur VI kunde missa det:-S!

Hoppas hon bli bättre nu.

2011-01-14 @ 20:00:09
URL: http://loprat954.blogspot.com
Postat av: tina

Stackars lilla tjej. Jag vet hur det är med utslag som svider men min salva är helt fantastisk, som både kyler och lindrar. Ja, vet inte varför de ska ha något som heter BVC då de inte verkar få tag i kompetent personal. Men så är det ju vissa är ju på sina jobb för de får lön och andra för att de älskar vad de håller på med och samtidigt får lön för det. Men det löser sig ska du se. Ni är inga dåliga föräldrar för det. Jag har haft eksem i hela mitt liv. Ha det bra och kram till er alla 3

2011-01-15 @ 16:44:28
Postat av: Lisa

Hej! Stackars lilla Elsa, hoppas det löser sig med salvan! Joel ska till bvc igen på måndag, han går ju inte upp i vikt som han ska. Är ju liten i maten med. Doktorn har sagt att dem ska testa för glutenintolerans igen. I och med att hans mage är konstig och har varit sen han föddes trots mjölkfrikost. Elände är det. Men vi hoppas att det blir bättre med tiden. Skulle va kul o ses en dag! Just nu är Joel sjuk, feber o förkyld så kanske nästnästa vecka?. Kram

2011-01-15 @ 17:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0