Vårkänslor

Har fått reda på att jag har fått förlängt på jobbet till 31 aug. Känns skönt. I och med detta kommer jag få semester på sommaren!! Jippi!! Det verkar som jag kommer få sen, dvs börja min semester efter den 13/7. Känns som en bra period för mig. Krille ska ju vara långledig under sommaren så då kommer vi kunna fixa mkt med huset. Jag hade velat sätta igång med en gång. Jag e väldigt sugen på att plocka bort panelen i köket o se vad som döljer sig därunder. Bara reglar förmodligen så då måste jag såga bort väggen med:) Det är så det kliar i finrarna. Tur man ska jobba idag för annars vet i katten om jag inte hade försökt få bort panelen. På tisdag är jag ledig. Då ska vi börja ta bort luckorna i köket, spackla, slipa och måla.

Är så himla sugen på att dra utomlands. Tror det är sommaren jag längtar till nu.Tycker det är onödigt att lägga pengar på resor nu, när man vill fixa i ordning så mkt här hemma. Har nästan bestämt mig för helsvart kakel i köket iaf.





Kommentarer
Postat av: Jennie

Grattis till förlängningen!! Ah dem kan inte kicka en sån bra sjuksköterska =)

2009-03-01 @ 18:44:22
URL: http://jennieshorna.blogg.se/
Postat av: Linda

Är ni sugna på Göteborg i sommar? Barnen är det.

Manda tjatar om hotellet och Herman om den goda pizzan.

2009-03-01 @ 19:06:46
URL: http://stragegard.blogg.se/
Postat av: Weronica

Tack för senast!

2009-03-01 @ 21:09:57
URL: http://imnotyourbby.blogg.se/
Postat av: Linda

Vet ej när Per-Ola ska ha semester men han brukar ju oftast har i två omgångar. Få se vad Marea säger när hon kommer tillbaka från Irland.

2009-03-02 @ 20:01:35
URL: http://stragegard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0